Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Urieno 07-05-2008 22:49

Dabyl post.

Bles 07-05-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateomens (Post 2045048)
hmm a co moze nie? a jak napisal? "Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł." rownie dobrze mogl napisac "Gratz uri dobrze ze alomy padl" a ja to potraktowalem jako ze on mowi o urienosie... widac ze tu patologia :D

no to bej

zreszta nie ma co tutaj zagladac jeszcze... powodzenia

Yours
Mate~

A przecinek widzisz Panie Mate~?

Yours,
Bles~

Ufocznik 08-05-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2045123)
Zamiesc ten filmik na tibicam prosze, bo jak dotad tylko pierdolisz. Mistrzu PvP. Pewnie mocno niszczysz wszystkich na Guardii ?

wiesz czemu gram na non-pvp? wlasnie dlatego, ze od kilku updatow, ktos taki jak ty moze mnie rozjebac tylko dlatego, ze ma wyzszy lvl
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry

btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji

Urieno 08-05-2008 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2045847)
wiesz czemu gram na non-pvp? wlasnie dlatego, ze od kilku updatow, ktos taki jak ty moze mnie rozjebac tylko dlatego, ze ma wyzszy lvl
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry

btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji

Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.

Ufocznik 08-05-2008 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2045960)
Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.

jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo :)

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams

Urieno 08-05-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2046581)
jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo :)

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams

Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(

Vatian 09-05-2008 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bles (Post 2045248)
A przecinek widzisz Panie Mate~?

Yours,
Bles~

jezeli chodzi o scislosc, to powinny byc dwa przecinki, panie Bles~

@Urienos.

Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii?
Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu.
btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; >

Kind Regards!

Arek Dozamet 09-05-2008 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2047306)

@Urienos.

Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii?
Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu.
btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; >

Kind Regards!

Skoro dla Ciebie jest to takie proste, zbierz swoja ekipe, zabijcie "jakichs baranow na combo" i wrzuc nam tutaj filmik z tej akcji.
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec...

Vatian 09-05-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet (Post 2047320)
Skoro dla Ciebie jest to takie proste, zbierz swoja ekipe, zabijcie "jakichs baranow na combo" i wrzuc nam tutaj filmik z tej akcji.
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec...

za to Ty sporo osiagnales ;) jestesmy dumni, ze naszym rodakiem jest taki wplywowy Arek Dozamet ;>

Ufocznik 09-05-2008 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2046729)
Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(

HAHA, prawie oplulem monitor ze smiechu, czytajac tego posta

po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL)
po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd
po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales

Arek Dozamet 09-05-2008 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2047383)
za to Ty sporo osiagnales ;) jestesmy dumni, ze naszym rodakiem jest taki wplywowy Arek Dozamet ;>

Nie bede znizal sie do Twojego poziomu i pozostawie to bez komentarza ;)

Gonzo 09-05-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet (Post 2047320)

Mam za plecami ok. 30~ openek na Thorii (Bloodz) i Valorii (Rising Darkness, Tzu), z tego 75 % wygrane, oraz kilkanaście masslogów na Thorii (Bloodz) oraz Furorze (Vision), jakieś 90 % udane. Tak, i uważam to za swoje osiągnięcie. Hum, a Ty co osiągnąłeś? Bo widziałem Cię tylko na 2-3 openkach na Valorii, nie wiem gdzie grałeś wcześniej.

PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa. ;)

Arek Dozamet 09-05-2008 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2047770)
Mam za plecami ok. 30~ openek na Thorii (Bloodz) i Valorii (Rising Darkness, Tzu), z tego 75 % wygrane, oraz kilkanaście masslogów na Thorii (Bloodz) oraz Furorze (Vision), jakieś 90 % udane. Tak, i uważam to za swoje osiągnięcie. Hum, a Ty co osiągnąłeś? Bo widziałem Cię tylko na 2-3 openkach na Valorii, nie wiem gdzie grałeś wcześniej.

PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa. ;)

Na Thorii i Furorze tez masz tak dobra opinie jak na Valorii czy moze jeszcze lepsza? ;)
Twoim wspanialym osiagnieciem sa wszystkie postacie ktore kupiles?? ehh...:baby:

Urieno 09-05-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2047614)
HAHA, prawie oplulem monitor ze smiechu, czytajac tego posta

po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL)
po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd
po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales

Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)!

Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy.

P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie.

P.S
Jak Ci idzie zabijanie moich noobcharow na Senji ?!

Gonzo 09-05-2008 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet (Post 2047847)
Na Thorii i Furorze tez masz tak dobra opinie jak na Valorii czy moze jeszcze lepsza? ;)
Twoim wspanialym osiagnieciem sa wszystkie postacie ktore kupiles?? ehh...:baby:

Moim 'wspaniałym' osiągnięciem jest to, że brałem udział w wojnach, bo na tym mi najbardziej zależało.

Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś. ;)

Arek Dozamet 09-05-2008 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2048304)
Moim 'wspaniałym' osiągnięciem jest to, że brałem udział w wojnach, bo na tym mi najbardziej zależało.

Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś. ;)

Jesli uwazasz ze branie udzialu w wojnach jest wspanialym osiagnieciem to nie bede pytal jaki jest szczyt Twoich marzen ;)
Ja na to patrze z innej strony ;)

Ufocznik 09-05-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2048137)
Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)!

Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy.

MOZNA - i co z tego, ze mozna? mozna nawet 30 lvlem zabic 300 jesli ten drugi bedzie afkowal, tylko czy potem mozna powiedziec, ze byl to "kawal dobrego pvp"?

Cytuj:

P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie.
mialem zamiescic? to ty to powiedziales, ja juz pisalem wczesniej, ze nie bede tego wrzucac na tibicam :S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet (Post 2047847)

nie tylko! takze te, ktore wybotowal :)

Gonzo 09-05-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet (Post 2048447)
Jesli uwazasz ze branie udzialu w wojnach jest wspanialym osiagnieciem to nie bede pytal jaki jest szczyt Twoich marzen ;)
Ja na to patrze z innej strony ;)

Osiągnięciem w grze - owszem, bo od kiedy zacząłem grać w tą denną grę to grałem tylko dla PvP. 'Wspaniałym' zostało dodane przez Ciebie. Szczyt moich marzeń? Sorry, ale nie łącze moich marzeń z grą.

Sparfank 10-05-2008 00:10

Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)

MoQ 10-05-2008 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfank (Post 2048643)
Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)

masz racje

Wrozka_Balia 10-05-2008 00:43

niechcialo mi sie juz najnowszych postow czytac bo za bardzo pierdolicie...
poprostu zobaczcie jaki najwyzszy lvl zabiles ufoczix i wilu i potem niech uri sie pochwali jaki byl jego najlepszy cel i w ilu, i dzieki temu zobaczycie kto jest wiekszym koksem. i ma wieksza moc na valori

Urieno 10-05-2008 01:08

Cytuj:

Przyznam Ci racje, ale czy ja sie gdziec kloce kto ma lepsze Pvp ? Po prostu smieje sie z tego chlopczyka co up pisze. Moze to przez to ze ostatnio za duzo botuje i nudzi mi sie w trakcie.

Sparfank 10-05-2008 01:45

Ale czasami lepiej sie po prostu nie odzywać... Niech któryś z was ustąpi...
(Przyznają mi racje ludzie którzy nie pisali na forum kiedyś, którzy mnie nie znają. Teraz tylko czekać aż starzy użytkownicy mnie pojada...)

Vatian 10-05-2008 16:53

Cytuj:

japa! <rofl>

Vatian 14-05-2008 09:31

Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>

Gonzo 14-05-2008 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2055959)
Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>

O! Klasyczny żart Maćka, aż błyszczy inteligencją. A raczej, jej brakiem.

Co, z Darkiem skończyłeś, to ze mną zamierzasz zacząć? Sorry, nie uda Ci się - za rzadko tutaj zaglądam, ponieważ nie mam już żadnego konta w grze zwanej 'Tibia'.

Moja rada dla Ciebie - get a life.

Vatian 16-05-2008 14:38

kto to mowi ;> na prawde, stfu ;P

"O! Klasyczny żart Maćka, aż błyszczy inteligencją. A raczej, jej brakiem."- rzekl 15 latek alias bajkopisarz.

Vatian 21-05-2008 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2056876)
O! Klasyczny żart Maćka, aż błyszczy inteligencją. A raczej, jej brakiem.

Co, z Darkiem skończyłeś, to ze mną zamierzasz zacząć? Sorry, nie uda Ci się - za rzadko tutaj zaglądam, ponieważ nie mam już żadnego konta w grze zwanej 'Tibia'.

Moja rada dla Ciebie - get a life.

nie zamierzam z Toba zaczynac, bo jakos po prostu mi sie nie chce...zreszta, co w tym przyjemnego ?;O

Gonzo 21-05-2008 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2067720)
nie zamierzam z Toba zaczynac, bo jakos po prostu mi sie nie chce...zreszta, co w tym przyjemnego ?;O

To już nie ja ani nie Łukasz na Vifre... Mam passy, ale teraz gra Bartek. Chociaż, czasami postuje na Boundach forum ;).

A co do mojej gry w Tibię... to faktycznie, czasem zdarza mi się lognąć. I bynajmniej nie na Valorię. PLUS, moje lognięcie oznacza zapuszczenie skryptu na BlackD (Uwaga- dla innych osób- leveling service na BlackD _/). ;)

Vatian 22-05-2008 13:56

czadersko, man!

Gonzo 25-05-2008 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2069873)
czadersko, man!

Ocb, Mario właśnie mi przekazał wiadomość? Nie zdam? :( Zdam zdam, czerwony pasek będzie. ;)

Vatian 25-05-2008 17:18

chyba jak czerwony marker kupisz, badz starzy ciensze paski.

Jabooo 27-05-2008 13:24

Wczorajszy pk \o/

Hans Moleman
May 27 2008, 02:14:04 CEST Killed at Level 93 by Carla Krause
and by Sticky Bump

http://i182.photobucket.com/albums/x...l91/UO0003.jpg

3maj sie panie Hans~;(

http://i182.photobucket.com/albums/x...l91/UO0005.jpg

Suniciun
May 27 2008, 00:27:07 CEST Killed at Level 104 by Carla Krause
and by Sticky Bump

Gonzo 27-05-2008 16:47

Hans Moleman zachował się jak Josef padając na Muchie'm. :D Z RSem w rare set.

Pffffft.

Congratz.

HeniekSpodSiudemki 05-06-2008 05:37

powrot jobaka

edited. bo koleba sie wkurzyl

Jabooo 05-06-2008 19:05

Piotrek

http://i182.photobucket.com/albums/x...91/piotrek.jpg

Solo w Texasie

Sparfank 05-06-2008 20:55

Wiem ze sie cieszycie ze znów do was pisze, dlatego tez daje cos na poprawienie humoru;)

http://i94.photobucket.com/albums/l8...ank/ssasas.jpg

Dla tych ktorzy nie dowidza:

19:39 Ja [29]: sell 5 gs silk
19:39 Sir Dzane [103]: offer
19:39 Sir Dzane [103]: where areu?
19:39 Sir Dzane [103]: where are u?
19:40 Sir Dzane [103]: offer
19:40 Ja [29]: but first your father have to give me back 10 euro
19:40 Sir Dzane [103]: ;(
19:40 Ja [29]: bad answer
19:40 Ja [29]: u must say "for what?"
19:41 Ja [29]: again
19:41 Ja [29]: your father have to give me back 10 euro
19:41 Sir Dzane [103]: for what
19:41 Ja [29]: for sucking my cock
19:41 Ja [29]: :D
19:41 Sir Dzane [103]: hunted
19:41 Ja [29]: uahUhaUHuahAHuHAUHAuhaUAhuh xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
19:41 Sir Dzane [103]: u got gs silks or not?
19:42 Ja [29]: no :P
19:42 Sir Dzane [103]: ;(

MoQ 06-06-2008 01:03

to nie jest smieszne, tylko raczej zalosne

Vatian 07-06-2008 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfank (Post 2097578)
Wiem ze sie cieszycie ze znów do was pisze, dlatego tez daje cos na poprawienie humoru;)

http://i94.photobucket.com/albums/l8...ank/ssasas.jpg

Dla tych ktorzy nie dowidza:

19:39 Ja [29]: sell 5 gs silk
19:39 Sir Dzane [103]: offer
19:39 Sir Dzane [103]: where areu?
19:39 Sir Dzane [103]: where are u?
19:40 Sir Dzane [103]: offer
19:40 Ja [29]: but first your father have to give me back 10 euro
19:40 Sir Dzane [103]: ;(
19:40 Ja [29]: bad answer
19:40 Ja [29]: u must say "for what?"
19:41 Ja [29]: again
19:41 Ja [29]: your father have to give me back 10 euro
19:41 Sir Dzane [103]: for what
19:41 Ja [29]: for sucking my cock
19:41 Ja [29]: :D
19:41 Sir Dzane [103]: hunted
19:41 Ja [29]: uahUhaUHuahAHuHAUHAuhaUAhuh xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
19:41 Sir Dzane [103]: u got gs silks or not?
19:42 Ja [29]: no :P
19:42 Sir Dzane [103]: ;(

Ej, sparfank, jestes taki cool, ze az caly sie spocilem. Powiedz no mi, kolego, w jaki sposob zamierzasz zmienic nasze zdanie na Twoj temat robiac tak idiotyczne rzeczy, w ktorym wychodzisz na kompletnego kretyna? Jedyne co moge powiedzec w odpowiedzi na Twoj post- NIE PISZ TU BARANIE.

Jabooo 07-06-2008 17:52

Pani kolega Maciass

JAPA

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14.