![]() |
Ja zrobilem sobie 2 "depo" na rooku:
- Nie myta dupa - Stara prukfa xD EDIT Moj przyszly UH maker - Zrob mi laske :p |
puk puk
niewiem czy taki nick jest juz na forum(przegladalem 1-sze 5 stron
Zlom sprzed monopolowego :D 8o 8o |
kiedys widzialem goscia "chory na aids" oO?
|
Zboczona kanapka,dawaj bogdan,co sie gapisz,umyj du*e bo śmierdzi
|
Mam biegunke podaj papier(Rubera)xD
Grubaa Dupaa(Rubera):P |
xD
To ja ostatnio widziełem Pogromca nocniej skarpety :) & Kupie Fire sworda and Palenie tytoniu zabija :):):)):)):)):):):):):)
|
Lol
Ja widzialem 4 fajne inaczej nicki:
Oszczedny drewniany klozecik ( Dolera ) Dednij tego po lewej ( Galana ) 8o moj ulubiony B) Uhuf Mejker ( Dan00bia ) Bykuzplastiku <<< O kur..de to ja :p Gz dla tych panów :] |
Piotr ktory ma << Morgana>>
Co patrzysz << jak wyżej>> zbanowany obaj to moi kumple z klasy :p |
ja spotkalem
"Wkur**acz plejeruw" - inferna "Ja mam komputer" - Pandoria "Posun sie" - Pandoria "wyr***ana prezerwatywa"-inferna |
Przeczytalem ten temat tylko do 26 strony wiec nie wiem czy tego nie bylo :
hohoho santa claus( gosciu przebrany za sorca caly czarwony baile wlosy) aurea piotras wymiotny (przed chilom spotkalem :P) saphira farmer trawy (spoko ziom) saphira NOWE SWIATY I JUŻ DEBILNE NICKI!!! |
wy***any przez stado murzynow :D
|
11:34 Diabel prince of Saphira: sell wiertarke udarowom i zapas wiertel (saphira)
jacek bond (saphira) misiu smrodek (aurea) pampersiak (chyba aurea) czarodziaj from kalkuta (moj namelocka mial a potem delete :P)(aurea) |
polacy maja pomysly ... :/
O ja widzialem kolesia o nicku C-w-e-lman(Harmonia):P (tylko bez - )
|
Pikachu kumpel czarmandera [antica]
Zwyczajny proszek [antica] Dajcie line prosze [antica] |
Ja widzialem na chimerze
C***stwo (chimera) cycobujka(chimera) Rafi gnojownik (chimera) Pogromca dog (chimera) Czy ta sa dziwnie imienia? moze to sa tylko takie o gowienka jakby sie przyjrzec leje sie z cycem :cyclops: :wiking: :elf: |
-Ucho Zajaca
-Szalony kierowca Tira -Tajwan krol buszu -Krzysiek of knight (o lol, anglojezyczny to on chyba nie jest) -Nie Lubie Ruskich Pierogow -Wieloryby Sa Pod Ochrona -Ruchy ja tu robie uhy -Grzyb Koniczynka -Ja tylko pomagam -Buy Jacket (juz deleted) -Wymiatacz klockow of the dog -Pan Policjant -Pan Tworzydlo -Podpalacz trawnikow -Poslanka Beger -Krzysiu kolega Kasi -Doniu-Uciekaj (to zrozumieją tylko inteligentniejsi :P) -Czyzyk of kurczaczek -Mleczarz itp. itd. ""no coment |
Czlowiek Zajac (Libera)
|
Kiedys, kiedy odpalilem Tibie drugi, moze trzeci raz w zyciu, chodzil po rooku gostek imieniem Wielki Slownik Ortograficzny :p
Albo Krolowa Pastuchow na Grimerze :] PS: Sora jesli cos sie powtorzylo ale sprawdzilem wyszukiwarka i nic nie znaleziono :kilof: |
Elysia
Twoja Staraa
Twoja Kuzynka |
Calineczka Niewydymka - uważam że to najglupsza ksywa (obecnie niewiem czy jeszcze istnieje).
|
Nicki na Asterze
Tajny agent kubusia puchatka
Zaraz ci przy***ie Sluchaj mnie tu nie ma Dalej dalej latarka gadzeta 8o Dalej dalej kalesony gadzeta Nawiedzona spluczka Nawiedzon szczotka klozetowa Napalona Mala :p A z Dolery to Dupa dziewicy B) |
Lol
Jakie lolowate nicki...
Mam kumpla który na Aurea miał postać "Ale tu zajezdza gnojem" Bo pierwszy raz grał w Tibie i niewiedział że nie można zmieniać nicków.:D ;) |
Czego wy odemnie chcecie
Pan kazal robic Uhy |
Wyruchalem dziewczyne kolegi
Mam mniejszego Mój tata jest z policji Stanol mi moja mama ma okres lól trófl orgazm Zwariowany pedalek lizacy lezbie kocham waskie cipki ogladam playboya seksszop Jak mi stanol tak mi stoji nie opadnie bo mnie boli Tp na tyl e te lats jest best kumpel ma tego nicka na rooku:D |
Nick
Mój Jabol za trzy zlote <banished> :(
|
Ja widziałem "Wojtek ty palo" i "Zamknij sie do cholery jasnej"
|
Ja wczoraj dostałem bana za nick Lubie Ogórki.
|
Na julerze jest taka mała rodzinka:) Bota zamienie, Buta odkupie, Buta sprzedam. Niewiem czy są jeszce jakies inne tego typu ale to nie wszystko:) Dupodajka Majka była i niejaki Neli Ziomal (choć dawno go nie widziałem i niewiem czy jescze gra:) )
|
Tato nie bij
|
Siostra elzbietanka (Pacera)
Dziewica dla kibica (Xantera) |
Hehe
Ja widziałem na przykład:Wyruchiwator,
Rozkur***tor |
Ja widzialem na isarze moim rokslayerem zjadacz damskich odchodow (jesli juz ktos to powiedzial to sorka ale niechcialo mi sie tyle czytac).
|
psiwentyl xD
|
ja widziałem
mam taki nick (selena) nie wiem czy na pewno tak ale coś w tym stylu i nie dawno na chyba tytani lub eterni nie pamiętam widziałem gościa "kto mnie zabnuje" LOL |
Znam kilka nicków mozna sie przez nie posika normalnie:
Bocian Hunter :baby: Mecz 8o Obywatel Zullandi :p Hudraulik Zbyszek ;) Bubb'le (trzeba byc lizusem zeby zrobic co s takiego) :evul: Narazie tyle jak bende mial wiencej glupich nicków to napisze B) B) |
ten nick was rozwali
Smierdzaca Skarpeta (Honera) :D :D :D :D :D :D a tak wogóle to ten Zeus Roz*******acz na jakim świecie żyje :p ---------------------------- Nick- Furion Gniewburzy Level- 9 Magic Level- 3 Club- 16 Shielding- 17 |
hyhy, na mytherze spotkalam gosci z nickami:
Kurde Flok Chusteczki Higieniczne Bardzo Lubie Piwo Palacz Papierosuw Pijacz Komandosa i jeszcze byl klient ktory mial ksywe mniej wiecej taka: NiechKtosTknieDead :D p.s. to moj pierwszy post tutaj, witam wszystkich :) |
=/=/ :baby:
|
tRIMErKA - przeterminowany jogurt (moja postacccccc.. ban za nick -.-), pusio tranzwestytya,
|
hrhr
Postac o Nicku: Lece Bo Chce na Saphirze:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |