Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Juzefek 18-06-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2120714)
Kolega mi wmawiał że DMC to jakiś ultra zaczepiste anime ( a on to taki porypany typ ) , skończyło się na tym że nie obejrzałem bo niepodobała mi się seria gier które wyszły ... chodzisz tylko tym "Devilem" siekasz i strzelasz... kilka powtarzalnych trików i tadam... fail jakby nie patrzeć.

Elfen Lied oglądałem ale zapomłem dodać do swojej listy , przypomne se jeszcze some to updatne.

Dodatek :

Jak chcesz obejrzeć to wejdź na http://elfenlied.wbijam.pl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2120765)
TF2 to klimaty Anime(alike) ... no można żec anime 3d... dobra nieważne...

Ale paczcie co Valve dało nam do TF2 ostatnio!
Jeszcze świerze ( 1h~ )

http://www.youtube.com/watch?v=WEn3l1xPJa0

Co to TF2? Nie kojarzę xd

Shihouin_Yoruichi 18-06-2008 20:03

Ja oglądam Bleacha, Naruto i FMA(oglądałęm, niestety sie skończyło)

Relosu 18-06-2008 20:21

http://www.veoh.com/static/flash/pla...ay=0&version=4
obejzyjcie sobie koniecznie.

Illya_von_Einzbern 18-06-2008 20:32

Koniecznie w takiej jakości to ja nie obejrze na pewno. :D

Tompior 18-06-2008 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2122842)
Koniecznie w takiej jakości to ja nie obejrze na pewno. :D

Nie wszystkie anime sa na necie (z subami) w wysokiej rozdzielczosci :P

Karl0ss 18-06-2008 20:58

@Offtop
Co do TF2 - to FPS (gra tylko internet/LAN) który jest w zestawie z Orange Boxie (teraz również dostępny odzielnie).
Gra imo. bardzo dobra ale anime 3D bym tego nie nazwał ;o

Pozdrawiam

Illya_von_Einzbern 18-06-2008 21:36

No anime nie , ale chodzi o styl , mogli by tak jakąś ciekawe gre o anime zrobić. ^^

Btw podoba wam się castko? x3

Hazuma 18-06-2008 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2122968)
No anime nie , ale chodzi o styl , mogli by tak jakąś ciekawe gre o anime zrobić. ^^

Btw podoba wam się castko? x3

Castko jest spoko lecz tylko dla fanow fsn a tu ich duzo nie ma z tego co sie orientuje i nie kazdy umie angielski w takim stopniu zeby zjazyc kazde slowo (nie mowie o sobie) ;s dla mnie fantastic zreszta jak cale fsn i tak btw illya skoro jestes chlopcem w rl nastepnym razem nie rob zenskich odpowiednikow swojego ja bo moze to ladnie zmylic (np mnie na poczatku naszej znajomosci hrhr) pozdro

Illya_von_Einzbern 18-06-2008 22:51

O ... niewiedziałem że robiłem nawet swoje żeńskie ja , może podświadomie... no cóż ...

Jutro coś z DN i Code Geass wrzuce dla odmiany ... nie , na pokemony nie możecie liczeć.

DBZ 9000 , jedyna żecz warta wpominania z DBZ.

Corgar Frizz 19-06-2008 09:18

@Hazuma

Zacznij urzywać interpunkcji, bo ciężko się czasem czyta twoje posty. I mniej chaotycznie pisz.

Illya z jakies strony sciągasz anime? Niedługo zmieniam neta, a jak liczyłem to w ciągu 1 epka będę mógł ściagnąć 1,5Gb danych. Więc wreszcie mógłbym oglądać w porządnej jakości, a anime by sie króciutko ściągało.

Właśnie skończyłem bamboo blade... Całkiem fajne, bardzo kojarzy mi się z serią Lucky Star. Po prostu cześć postaci bardzo podobnie się zachowuje. Ogólnie polecam.

Corgar Frizz

Grocix 19-06-2008 10:29

Skonczylem 2 serie Ikkitousen, czy ja wiem czy lepsza od pierwszej? Mi DB podchodzi ;)

Podlaczam sie do pytania Corgara, skad sciagacie anime? Mi jednak nie jest potrzebne HD, i tak bedzie konwertowane do ajpoda.

Hazuma 19-06-2008 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2123602)
@Hazuma

Zacznij urzywać interpunkcji, bo ciężko się czasem czyta twoje posty. I mniej chaotycznie pisz.

Illya z jakies strony sciągasz anime? Niedługo zmieniam neta, a jak liczyłem to w ciągu 1 epka będę mógł ściagnąć 1,5Gb danych. Więc wreszcie mógłbym oglądać w porządnej jakości, a anime by sie króciutko ściągało.

Właśnie skończyłem bamboo blade... Całkiem fajne, bardzo kojarzy mi się z serią Lucky Star. Po prostu cześć postaci bardzo podobnie się zachowuje. Ogólnie polecam.

Corgar Frizz

Wiec od dzis specjalnie dla ciebie bede wstawial kropki....... na ó,ł,ć,ś,ź,ż,ę,ą nie masz co liczyc. I tak btw. Skoro ciezko czyta sie moje posty to poprostu ich nie czytaj, Pozdro.

Illya_von_Einzbern 19-06-2008 10:34

Nie HD to lepiej przez torrent znalesc jakies niewielkie paczki.

A low HD to tak dokładniej niemam pojecia gdzie jest. :confused:

Hazuma 19-06-2008 10:43

Chcecie dobry torrenick na ktorym jest wszystko za free ?? Here we go:

http://www.mininova.org/
-----------------------------------------------------------------------------------
Zapewne wiekszosc pozna te panie:

http://www.flickr.com/photos/funwith...ff/2320053975/

Grocix 19-06-2008 11:07

@Up
Dzieki, a figurki fajne ;))

Illya_von_Einzbern 19-06-2008 11:23

Cytuj:

Zapewne wiekszosc pozna te panie:
Szczerze mówiac : nie. :D

http://i305.photobucket.com/albums/n...IHA_DINNER.jpg

Tompior 19-06-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2123602)
@Hazuma

Jezeli chcesz poprawiac innych to najpierw zacznij od siebie. "Urzyj" slownika :P
-----------------------------------------------------------------------------------------

Ouran high school host club - z odcinka na odcinek coraz lepsze :) Duza dawka humoru. Polecam wszystkim :D

@down: troche stare sa te wszystkie zarty o tej tematyce ;D W wielu dawnych kreskowkach wystepowal zwierzecy kanibalizm ;P

Rayza 19-06-2008 13:16

Rotfl xD zupa z rekina zjedzona przez rekina xD

Hazuma 19-06-2008 15:19

A no tak zaczne od poczatku

Grocix - sie wie ze figurki fajne ;p

Illya - Mianowicie figurki przedstawiaja Anime pod tytulem Zero no tsukaima (cos takiego jak fsn tylko ze servantem jest chlopiec i ogulem wyszla z tego taka fajna komedyjka z elementami echii. goraco polecam)

Tompior - Dzieki za support ;* (sobie nie pomysl ze jestem bohaterem ouran hehe)

Juzefek 19-06-2008 15:34

@up
Taaaa, to jest zajebiste (srry za brak cenzury, ale inaczej się nie da)

Illya_von_Einzbern 19-06-2008 16:10

Cytuj:

Taaaa, to jest zajebiste (srry za brak cenzury, ale inaczej się nie da)
Ja ci wybaczam , ale ON nie może... :D

Corgar Frizz 19-06-2008 23:34

Gomenasai gozaimasu..... każdemu się błędy zdarzają ;p a ja używam opery to mi poprawa gramatyki niestety nie działa.... ale nie kłóćmy się o to. Ja już byków walić nie będę. Raz się zdarzyło, drugiego nie będzie. I nie będę tego poprawiał niech następne pokolenia zobaczą że nawet ja robie czasem błędy.... ;p

Ale się dzisiaj na nowy epek Soul Eatera nakręciłem. Ściągłem rawa, a na animesub napisów niema T_T. Ale jakoś sobie poradziłem i obejrzałem po japońsku. Poza tym chyba pobiłem swój rekord bo dzisiaj obejrzałem 20 epków jednego anime ;p Shaman King troszkę mnie wciągnął. Oczywiście wersja oryginalna z napisami. Innych nie trawię.

Corgar Frizz

Hazuma 19-06-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2125867)
Gomenasai gozaimasu..... każdemu się błędy zdarzają ;p a ja używam opery to mi poprawa gramatyki niestety nie działa.... ale nie kłóćmy się o to. Ja już byków walić nie będę. Raz się zdarzyło, drugiego nie będzie. I nie będę tego poprawiał niech następne pokolenia zobaczą że nawet ja robie czasem błędy.... ;p

Ale się dzisiaj na nowy epek Soul Eatera nakręciłem. Ściągłem rawa, a na animesub napisów niema T_T. Ale jakoś sobie poradziłem i obejrzałem po japońsku. Poza tym chyba pobiłem swój rekord bo dzisiaj obejrzałem 20 epków jednego anime ;p Shaman King troszkę mnie wciągnął. Oczywiście wersja oryginalna z napisami. Innych nie trawię.

Corgar Frizz

NIe trawisz powiadasz ?? mam tak samo. Jak chcesz przezywac podobne katusze do mnie to obejzyj z 2 epki naruto na jetixie (nawet najwiekszy twardziel wymieka) ;p pozdro

Grocix 20-06-2008 00:26

Obejrzalem Byousoku 5 Senchimeetoru. Robi wrazenie. Pod wzgledem graficznym, moge spokojnie uznac za najladniejsze anime jakie ogladalem. Swietna szczegolowosc i piekna gra swiatla. Calosc robi piorunujace wrazenie, takze jak ktos moze poswiecic ta godzine zycia, to naprawde polecam, warto.

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 07:19

A ja se teraz powoli ogladam tego Soul Eatera i musze powiedzieć że ep 7 był poprostu bomba. Jak ma się takie bassy i nagłośnienie jak u mnie w hacie , to efekty dzwiękowe poprostu ... oh , zbyt piękne bo ty opisywać. :p

Dziś po zakończeniu roku bedzie więcej czasu , to pewnie musze jakieś inne anime też se obejrzeć ... wkońcu Soul Eater to jeszcze nówka i niema all epów ... hmm ... Lucky Star'a które ściągnełem nie obejrze... mmm ... no niewiem , zobacze co najdzie , ew coś nowego se ściągne. :]

OMFG PYRO UPDATE!!!

może ktoś się zainteresuje :

http://www.steampowered.com/pyro/ ;)

Thero 20-06-2008 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2123722)
Podlaczam sie do pytania Corgara, skad sciagacie anime? Mi jednak nie jest potrzebne HD, i tak bedzie konwertowane do ajpoda.

Może to ci pomoże?
EDIT: Z niewymienionych tam stron polecam animecorner.nl

Virusmaxi 20-06-2008 11:05

Ja już chcę 11 ep Soul Eatera :<

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 12:16

Cytuj:

Ja już chcę 11 ep Soul Eatera :<
Na mojej DDL jest już 12. :D

Lubie wnerwiać ludzi , no trudno , taki już jestem ...

Czas na TF2.

Hazuma 20-06-2008 17:33

A no kanon zakonczony i czuje jakis niedosyt zna ktos cos na zagojenie ow problemu ;p ?? hrhr

eerion 20-06-2008 19:51

Cytuj:

Gomenasai gozaimasu.....
Nie ma takiego zwrotu ^^"

Cytuj:

Senchimeetoru
Bawiłeś się w rozszyfrowanie kata? ;P
Nie prościej napisać Cm? ;)

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 19:59

To mi definitywnie przypomina Grocixa... :D

http://i305.photobucket.com/albums/n...1696974pr8.jpg

Grocix 20-06-2008 20:13

@Eerion
Nie, nie posiadam takiej wiedzy :D Tak pisao :<

@Up
Ojj tak :<

@Topic
Tez zaczalem z tym Soul Eaterem, jestem na drugim epku. Zwlekalem z tym bardzo dlugo, bo jakos po opisach mi nie pasowalo, ale calkiem fajny. Ma ktos moze piosenke z endingu?

Hazuma 20-06-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2127626)
@Eerion
Nie, nie posiadam takiej wiedzy :D Tak pisao :<

@Up
Ojj tak :<

@Topic
Tez zaczalem z tym Soul Eaterem, jestem na drugim epku. Zwlekalem z tym bardzo dlugo, bo jakos po opisach mi nie pasowalo, ale calkiem fajny. Ma ktos moze piosenke z endingu?

http://gendou.com/

Wlazisz i sie rejestrujesz po czym wpisujesz Soul Eater i wyskakuje ci opening i ending do sciagniecia za free. Pozdro

Relosu 20-06-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hazuma (Post 2127267)
A no kanon zakonczony i czuje jakis niedosyt zna ktos cos na zagojenie ow problemu ;p ?? hrhr

clannad ????

Hazuma 20-06-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2127751)
clannad ????

Clannad , Myself ~~ , Onegai teacher, Onegai Twins , Kimi no ~~ widzialem do true tears mi nie podchodzi jakis uraz mam (kreska mi sie nie widzi i wogule ;p)

Relosu 20-06-2008 21:44

Chrono Crusade ? Ty bylo 1 anime przy ktorym sie poplakalem.

Hazuma 20-06-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2127790)

A no sprubuje recenzja na tanuki spoko wiec moze moze ;p

Arigato !! ;p

Corgar Frizz 20-06-2008 22:41

Owszem te słowa istnieją ;p :

Gomenasai- Przepraszam
gozaimasu- bardzo

Chyba że chodziło ci o to że nie używa się tych słów takiej kombinacji.

Corgar Frizz

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 23:04

Cytuj:

Chrno Crusade , and dont u forget that.

ciekawe czy potrafią rozróżnić "cute" i "scary" po japońsku.

Hazuma 20-06-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2127921)
Owszem te słowa istnieją ;p :

Gomenasai- Przepraszam
gozaimasu- bardzo

Chyba że chodziło ci o to że nie używa się tych słów takiej kombinacji.

Corgar Frizz

A no taka kombinacje slysze prawie w kazdym anime (albo podobną) wiec z wielkim bolem musze poprzec corgara ;> w jego racji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04.