![]() |
no wiesz niektórzy niewyrabiają ja sie przełamałem i odrabiam wszystko nocą albo wczesnym porankiem ale mam rok z nimi męki i nie wiem co robić czekam cierpliwie no i standart u mnie lag,lag,freez,kick i level nizej X(
|
Cytuj:
|
Lol, dokladnie tak jak mowi Aae. Poza tym nie kazdy moze grac w nocy, lub ma na to ochote, ludzie chodza do szkol, czy tez do pracy i chca sie wysypiac wiec sie nie da.
|
@up
Racja. ;\ Bd rano spał, a w nocy grał tak ? Genialny pomysł !!!!! sorrki, że z konkurencyjnego forum no, ale kolega mi TO podrzucił : Początek roku nie był udany‚ serwery były nękane przez nieustające ataki DDOS. Dzięki ciężkiej pracy obsługi‚ udało się zminimalizować straty‚ jednak niektórzy gracze wciąż odczuwali skutki ataków. To były naprawdę ciężkie czasy i CipSoft obawiał się‚ że może stracić zaufanie graczy. Wspominaliście o tym w tym temacie. Ma to związek z naszymi lagami w końcu czy nie ? |
Gdyby mialo to zwiazek z naszymi lagami, inni gracze Tibii tez by je mieli, wiec to odpada :]
|
juz nawet mi sie grac odechcialo i mnie nie ciagnie.
|
Ja i nawet w nocy mam lagi :)
|
Ja mam lagi 23/24 h. Teraz odziwo mam chyba tą godzinę bez. Zadzwonię jutro i zobaczę, co za nową bajkę wymyślą. A jak nic nie poradzą, to sprawię sobie niespodziankę w postaci nowego neta na święta :)
|
Ja się cieszę, bo dziś wcale nie miałem.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak ktos bedzie jutro do nich dzwonic to niech napisze co powiedzieli. ;d
Moze cos wymysla sensownego bo te ich wczesniejsze bajeczki to ani smieszne, ani nie fajne :( |
Cytuj:
dobrze, że gdy lagi się zaczęły to wstrzymałem się z kupnem pacca. masz pecha. serjo ;\ |
Nie on jeden, mi juz z 60 dni pacc przelecialo (:
|
Mi przeleciało 25 dni około, a potem się skończył i nowego nie kupuje do końca lagów.
|
Boże nie wasza wina tylko MM, która ma serwery z 1243roku z przed naszej ery. Nie lepiej zacząć się uczyć?
|
W nocy a dokładniej o której godzinie...
ja wbijam 23 i lagi... lol ... -.-'' ---------------------------- @up To dopiero dowaliłeś uczyć się heheheheheheheeh!!! |
Cytuj:
|
Ja się zawsze uczę przed snem Xd, albo jak mam kare na kompa. :P
|
Czyli praktycznie nigdy tak jak ja.
|
Pomijając fakt, iż oceny mam dobre :D
|
Ja także, choć się nie ucze.
nie offtopujmy. ; D lagi dalej mam. Treniłem mlvl i padłem, bo jakiś noob z 8 lvl mnie zabił. Na lagu stałem, więc nic nie mogłem zrobić. Po chwili ujrzałem napis "You are Dead". |
Wielki grats -,-
|
"fenks"
no, ale co miałem zrobić? Dobrze, że to był tylko noob char 8 lvl. ;\ ty padłeś na "duchu" na 66, więc sam widzisz. Przez laga ? : ) |
No raczej bym nie padł na ghoście bez laga -,-
|
No to co się czepiasz do mnie.
Wszyscy jesteśmy ofiarami MM. Pozazdrościli nam lvli/skili itd. i teraz się mszczą. : ( |
xD Chcieliby nasze chary :D
|
może się mszczą że macie większy lvl od pracowników MM
za kilka dni dostaniecie może list: ,,Z przyfrosciom inforufemy iz musimfy panu odflaczyc infernet z pofodu wiekfszego lvl od pracowników MM. Pozdrafiamy'' xD |
Nie może tylko na pewno : ))
|
Już dziś mnie zabił jakiś typ.
Treniłem mlvl ponad 2 godziny i nikt nie przychodził, a także lagów nie było. Kiedy lagi się zaczęły musiał przyjść jakiś noob i mnie zabić :D MM na 100%. To jest spisek. |
zaomniałem na końcu listu dodać
,,See you in the Tibia! Albo nie :P'' xD |
;d
Xaviour ten ghost, który Cię zabił to napewno był zdalnie sterowany ghost największy rare na tibii, który posiadają tylko pracownicy MM. : || MM sux. "majom hanta od mojeko pro szestnasty lefel sorkarer" |
Tak samo jak sterowany vamp? Xd
|
Ja mam te lagi od 19 września i z dnia na dzień są co raz gorsze.
:confused:Orl:confused: |
Witaj w klubie, ziomek : )
A tak btw. to dawno tak nie było jak dziś, że lagi są cały bity dzień ! |
Może u was, bo u mnie dzień w dzień lagi są o tych samych porach. : D
|
Lagi caly dzien. Nic a nic nie mozna zrobic. Ale wpadlem na pomysl :[ Idzmy do multimedii, kazdy w swoim miescie, bierzmy "akse" i "ruszczki" i zrobmy napad ! xD
Po wizycie u nich, odrazu lagi mina !! Zobaczycie, zaufajcie mi xD Elo Elo koksy, pozdro niech lagi se mijaja :[ |
Ja tam wole es deki.
Już raz byłem, ale jak próbowałem wejść do środka wyskoczył napis "Only the worthy may pass this door" i pojawił się Zoralurk(http://wiki.hunted.pl/wiki/Zoralurk) i padłem : | "morze ktoź z wienkszym lefelem by mi pomuk" ? Wysłałem nawet raporta do GM'ów, że MM to nooby. W odpowiedzi pojawił się kolejny Zoralurk no i wiadomo co się działo. ;( noobostwo xd |
Ja nawet robiłem experymenty tracąc na tym samemu. Wstawałem w nocy o różnych porach, żeby sprawdzić, czy działa przynajmniej lepiej niż w ciągu dnia i o mały włos nie padłem, logując się na expowisku o 2 ^^ Więc nie wiem jak u innych, ale u mnie cała doba jest do kitu. Dziś nie miałem czasu, ale jutro zadzwonię, a w piątek się przejdę ewentualnie.
|
Cały jebany dzień !! Już nie ryzykowałem wchodzenia na rl, tylko raz się zdarzyło że przez 3 minuty poexpiłem na OTSie, a później tylko widziałem jak pzrze 15 sec mnie forst bije, bardzo ładnie widziałem każdy hit, jednakże nic nie mogłem zrobić -,- , takie lagi są najbardziej wkurzające, bo masz juz ten jebany red, a dalej nic nie możesz zrobic . _/
@edit Wow ! Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 5, gości: 1) Xaviour, xXxKaiserxXx, KochajmyMultimedie, Zyziek, Rossie |
Raz tak padłem kolorowo, spamuje ghp a tu mi hp dalej spada, a ja nic, stoję i wchodzą we mnie hity, ale "fajnie" wtedy jest... Bez komentarza.. Ludzie, trzeba zmienić neta, bo to nie jest jednostka, tylko cała flota z tym problemem. Przejrzałem jeszcze google i nie tylko tibii się to tyczy, tylko wszystkich gier mmorpg. Po prostu żal!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |