Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Mordor 02-04-2008 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1982669)
powiedzial przydupas ...

Hmm czemu myslisz ze on jest przydupasem? I tak wogole kim jestes, ze mozesz osadzac takie rzeczy?! Przy*******asz sie do Smokuu ze jest anonimowy, a robisz to samo -.-", patrz pierw na siebie, a pozniej oceniaj innych...

notop 02-04-2008 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1981934)
ta :DD

Nie no akcja fajna byla, a raczej nasza glupota :p

nawet najlepszy potrafi czasem cos spieprzyc;)

wypadek przy pracy no i zgodze sie ze gupota totalna;]

Smokuu 02-04-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1982516)
smoku kurwa, zamiast pierdolic bezsensu od kurwa polroku, to bys sie ujawnil lizodupie. pieprzysz caly czas trzy po trzy. badz cwaniak i pokaz jakis kozak. nudza mnie juz twoje gadki. ujawnij sie.

Ci co maja wiedziec kim jestem to wiedza, a takie obszczymury jak ty niech nie wkladaja palcow tam gdzie nie trzeba bo im moze je ktos upier****.

hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D

Picinhoxs 02-04-2008 15:12

Raz mialem wrazenie ze smokuu to arcash O.O

bemo 02-04-2008 15:25

@ up hehe

fajny mam avatar? xd

ywemytus 02-04-2008 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1982833)
Ci co maja wiedziec kim jestem to wiedza, a takie obszczymury jak ty niech nie wkladaja palcow tam gdzie nie trzeba bo im moze je ktos upier****.

hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D

skoro ja jestem obszczymurem, to moze spotkamy sie na piwku w zabrzu i pogadamy:}
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:]

Smokuu 02-04-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1982879)
skoro ja jestem obszczymurem, to moze spotkamy sie na piwku w zabrzu i pogadamy:}
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:]

Sorry ale po 1 nie przepadam za piwem, a po drugie wybacz ja nie z tych, jesli szukasz drugiego pedala to moze posiedz sobie na czateri, slyszalem ze tam sa odpowiednie kanaly dla odpowiednich ludzi.

Thuygioshok 02-04-2008 15:59

jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>

Smokuu 02-04-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1982913)
jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>

Spokojnie stary wrzuc na looz, nie lubie jak ktos placze :-/
Ze starym to nie ja zaczołem ;)
btw. no roznica miedzy mna a kajkiem jest powiedziałbym nie za duza ani nie za mała ;]

Thuygioshok 02-04-2008 16:15

szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b

Smokuu 02-04-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1982931)
szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b

ye i wanna be Thuygioshok !1!1!1!~!oneoneoneone~!~!~!

;(;(;(;(;(

Picinhoxs 02-04-2008 16:29

Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/

Smokuu 02-04-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1982948)
Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/

twoja inteligencja mnie przeraża <boi sie>

Picinhoxs 02-04-2008 21:44

To powiedz kim jestes ,a nie sam na forum piszesz ze jest ktos idiotą.
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny a wy glupi i bede pan noname i usun sobie ten 130lv i rp bo pownie nie masz 30lv ;/ BB:baby::baby::baby::baby: Uwazam cie za osobe ponizej 14roku zycia C-:

samul 02-04-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1983053)
twoja inteligencja mnie przeraża <boi sie>

Tylko ktory ovner? Moze ten 13 latek z mama na plecach?
neo rox madafaka

Chuli 02-04-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1982896)
Sorry ale po 1 nie przepadam za piwem, a po drugie wybacz ja nie z tych, jesli szukasz drugiego pedala to moze posiedz sobie na czateri, slyszalem ze tam sa odpowiednie kanaly dla odpowiednich ludzi.

Nie lubi piwka :cup:Po drugie to na chuj komus wrzucasz.Znasz go ,ze pozwalasz sobie na oczernianie w sieci?Ortografia sie klania"zaczolem"

Bez odbioru

Rycerski Cinek 02-04-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayter aka Doom~ (Post 1982018)
Na oko 40 z ostatnich 50 postow bym wy**al za swoja glupote,idiotyzm i brak rzeczowosci.CITY SAY HELLO qr*a to jest temat lr-int+cfa a nie jakies ch**e muje. Smokuu jest,byl i bedzie forumowym,anonimowym spinaczem i trzeba sie z tym pogodzic.Zacznijcie soba prezentowac jakis poziom bo 80% z was jest zalosna i za kretynizmy pisane w postach powinna zostac pozbawiona mozliwosci pisania tutaj.Przeczytajcie jeszcze raz swoje posty zanim je zamieszczacie bo az zal to czytac.Widzac takie g*wniane posty jestem przeciwny anonimowosci w sieci,zeby potenacjalni pracodawcy(...) by wiedzieli z jakim idiota maja doczynienia.Koniec cry postu odnosnie poziomu prezentowanego przez was elo.

grow up kids

ywemytus 03-04-2008 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1982896)

Drugiego pedala...pfff, nie rob z siebie kogos kim nie jestes, tylko napisz, ze konczysz 1 klase gimnazjum i mama wola Cie przez okno kiedy konczysz grac z kolegami w pilke. Zenujacy dzieciaczek rotfl

Smokuu 03-04-2008 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1983522)
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny

Czy ktos ci broni? chcesz to rob sobie ja na to sikam :p
Gdzie napisalem ze jestem fajny? xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez samul (Post 1983523)
Tylko ktory ovner? Moze ten 13 latek z mama na plecach?

Nie jestem Shavenisem matole ....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chuli (Post 1983558)
Nie lubi piwka :cup:
Ortografia sie klania"zaczolem"
Bez odbioru

O mowi to wielki pijak jak ty pro nie jestes :o
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :|

@ Fayter,
wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1983697)
..tylko napisz, ze konczysz 1 klase gimnazjum i mama wola Cie przez okno kiedy konczysz grac z kolegami w pilke. Zenujacy dzieciaczek rotfl

rotfl to chyba chlopcze ty masz takie doswiadczenia,

Thuygioshok 03-04-2008 10:27

to nie shavenis debile, on by pisall "nooom"
ale dobra nie mowcie otym krecie aka lubie-sie-spinac-na-forum

ok 8 dni kary na kompa left

bemo 03-04-2008 13:58

hehe ja mam wiecej i do tego wywiadowka 17 kwietnia xd ale powiem zeby papy nie darli bo testy sa 22 i bedzie stres/

Rycerski Cinek 03-04-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1983758)
Czy ktos ci broni? chcesz to rob sobie ja na @ Fayter,
wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayter (Post 1983751)
Wkurzaja mnie wypowiedzi tylko idiotow,tylko nie na temat.Czytam to bo chce sie dowiedziec czegos na wojnie i jak ktos opisuje fragi,przebieg massloga/opena czy czegos a nastepna osoba mu pisze ze sie podniecila to juz troche idiotyczne prawda?

This is how we do.

Chuli 03-04-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1983758)
O mowi to wielki pijak jak ty pro nie jestes :o
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :|

Zapewniam Cie ,ze w przeciagu miesiaca wypijam wiecej niz ty w ciagu roku,ale mniejsza o to ;]nie lubisz to nie pij proste
Ty nie musisz wiec sie nie napinaj
jak zes chuj to sie pruj

Smokuu 03-04-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chuli (Post 1984183)
Zapewniam Cie ,ze w przeciagu miesiaca wypijam wiecej niz ty w ciagu roku,ale mniejsza o to ;]nie lubisz to nie pij proste

o ja ale ty super jestes, no popatrz kto by uwierzyl :o

bemo 03-04-2008 19:49

to tylko moja opinia, ale wg. mnie dobrze wychowany człowiek nie chwali się ile to on pije, np. wg. mnie (oczywiscie nie znam Cie na rl, wiec nie moge posądzać) ale przechwalanie się np. moich kolegów z klasy (w 80% przechwałki są nadciągane i to grubo, to wiem ;D) jakie to oni mają codziennie melanże i przychodzą do domu spici jest głupie, bo raczej wiekszosc by ci współczuło niz bralo z ciebie przyklad, ale to tak na marginesie.

SnoziSF 03-04-2008 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 1984360)
to tylko moja opinia, ale wg. mnie dobrze wychowany człowiek nie chwali się ile to on pije, np. wg. mnie (oczywiscie nie znam Cie na rl, wiec nie moge posądzać) ale przechwalanie się np. moich kolegów z klasy (w 80% przechwałki są nadciągane i to grubo, to wiem ;D) jakie to oni mają codziennie melanże i przychodzą do domu spici jest głupie, bo raczej wiekszosc by ci współczuło niz bralo z ciebie przyklad, ale to tak na marginesie.

Z tego co wiem, masz 14~ lat, a cale dnie potrafisz gadac o tym jak se walisz konia...to za to jest mądre?

Chuli 03-04-2008 23:16

Sie posypalo fragow,nie przechwalam sie;)
Nie mam codziennie melanzy ale wiem ile zdola zniesc moj organizm
z tego co tam widzialem LR zdobylo wiecej fragow,a moze nie

Smokuu 03-04-2008 23:21

Kolejny wpierdziel plx? hahhhahha

Czubek^^ 03-04-2008 23:32

@up
OMG jak się podjarał!

O nie dedłem tylko nie to
Błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Smokuu 03-04-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubek^^ (Post 1984742)
@up
OMG jak się podjarał!

cry cry bejbe 8o

Czubek^^ 03-04-2008 23:38

Lol, mam płakać bo dednoołem w grze? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

ywemytus 03-04-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1984747)
cry cry bejbe 8o

zamknij ryj! i poloz glowe do poduszki, bo jutro ciezki dzien w gimnazjum pajacu.

notop 03-04-2008 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubek^^ (Post 1984749)
Lol, mam płakać bo dednoołem w grze? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

uuu chyba sie interregnum elfbot zaciol;(

Czubek^^ 03-04-2008 23:41

A tobie nutrise garnier skończył się w sklepie ;(

NARA ZIOMALE

Smokuu 03-04-2008 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1984750)
zamknij ryj! i poloz glowe do poduszki, bo jutro ciezki dzien w gimnazjum pajacu.

no wlasnie idz spac bo wieczorynka dawno sie skonczyla:(
Btw. BOt cos nie pomogl, 3 open przegrany sad :/ chyba pozostalo wam tylko robienie massow. pzdr cioty hahaha XD

ywemytus 03-04-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1984755)
no wlasnie idz spac bo wieczorynka dawno sie skonczyla:(
Btw. BOt cos nie pomogl, 3 open przegrany sad :/ chyba pozostalo wam tylko robienie massow. pzdr cioty hahaha XD

wyskocz kurewko w zabrzu:) pogadamy inaczej skoro jestes taka pro ciotaaaaaaa

Smokuu 03-04-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1984757)
wyskocz kurewko w zabrzu:) pogadamy inaczej skoro jestes taka pro ciotaaaaaaa

domyslam sie ze jestes clapkiem tym pro evul skater co na utube mozna zobaczyc huauauhahuhuau , wiem wpadniesz powiesz mi jo jo jo jestem krolem dzielnicy i okolicy i po sprawie XDDDDDDD hahaha jesli sie myle to mnie popraw ;)

gigoro 03-04-2008 23:50

aeroxis, amenomm, alunir, boroth, tomba, cador, medi, achmed, archer, belial, dend, dran, fert, goral, jones, lamus, luis, lya, panov, paulo, pe ha,plan, sadli, saint conq, shiel, sir jack, tetuni, thouri, titaco, ziuziek, feniks, vesiga, banashee 2x

nie wiem kto od nas

ide spac

Bartholomew 03-04-2008 23:55

35-8 jesli dobrze policzylem ;ssssssssssssss

Bartas15 04-04-2008 07:31

Dajcie passy ormo lepiej :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36.