![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
wypadek przy pracy no i zgodze sie ze gupota totalna;] |
Cytuj:
hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D |
Raz mialem wrazenie ze smokuu to arcash O.O
|
@ up hehe
fajny mam avatar? xd |
Cytuj:
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:] |
Cytuj:
|
jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>
|
Cytuj:
Ze starym to nie ja zaczołem ;) btw. no roznica miedzy mna a kajkiem jest powiedziałbym nie za duza ani nie za mała ;] |
szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b
|
Cytuj:
ye i wanna be Thuygioshok !1!1!1!~!oneoneoneone~!~!~! ;(;(;(;(;( |
Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/
|
Cytuj:
|
To powiedz kim jestes ,a nie sam na forum piszesz ze jest ktos idiotą.
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny a wy glupi i bede pan noname i usun sobie ten 130lv i rp bo pownie nie masz 30lv ;/ BB:baby::baby::baby::baby: Uwazam cie za osobe ponizej 14roku zycia C-: |
Cytuj:
neo rox madafaka |
Cytuj:
Bez odbioru |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie napisalem ze jestem fajny? xD Cytuj:
Cytuj:
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :| @ Fayter, wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =] Cytuj:
|
to nie shavenis debile, on by pisall "nooom"
ale dobra nie mowcie otym krecie aka lubie-sie-spinac-na-forum ok 8 dni kary na kompa left |
hehe ja mam wiecej i do tego wywiadowka 17 kwietnia xd ale powiem zeby papy nie darli bo testy sa 22 i bedzie stres/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty nie musisz wiec sie nie napinaj jak zes chuj to sie pruj |
Cytuj:
|
to tylko moja opinia, ale wg. mnie dobrze wychowany człowiek nie chwali się ile to on pije, np. wg. mnie (oczywiscie nie znam Cie na rl, wiec nie moge posądzać) ale przechwalanie się np. moich kolegów z klasy (w 80% przechwałki są nadciągane i to grubo, to wiem ;D) jakie to oni mają codziennie melanże i przychodzą do domu spici jest głupie, bo raczej wiekszosc by ci współczuło niz bralo z ciebie przyklad, ale to tak na marginesie.
|
Cytuj:
|
Sie posypalo fragow,nie przechwalam sie;)
Nie mam codziennie melanzy ale wiem ile zdola zniesc moj organizm z tego co tam widzialem LR zdobylo wiecej fragow,a moze nie |
Kolejny wpierdziel plx? hahhhahha
|
@up
OMG jak się podjarał! O nie dedłem tylko nie to Błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Cytuj:
|
Lol, mam płakać bo dednoołem w grze? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
zamknij ryj! i poloz glowe do poduszki, bo jutro ciezki dzien w gimnazjum pajacu. |
Cytuj:
|
A tobie nutrise garnier skończył się w sklepie ;(
NARA ZIOMALE |
Cytuj:
Btw. BOt cos nie pomogl, 3 open przegrany sad :/ chyba pozostalo wam tylko robienie massow. pzdr cioty hahaha XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aeroxis, amenomm, alunir, boroth, tomba, cador, medi, achmed, archer, belial, dend, dran, fert, goral, jones, lamus, luis, lya, panov, paulo, pe ha,plan, sadli, saint conq, shiel, sir jack, tetuni, thouri, titaco, ziuziek, feniks, vesiga, banashee 2x
nie wiem kto od nas ide spac |
35-8 jesli dobrze policzylem ;ssssssssssssss
|
Dajcie passy ormo lepiej :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |