![]() |
No to kto obstawia, że w tym odcinku znajdzie się nie więcej jak 2-3 piosenkarzy/piosenkarek? :D
|
Cytuj:
To nie był baca, tylko wykształcony, emerytowany profesor. Pan Profesor. |
Cytuj:
|
O cholera! Kolo z flagami wymiatal. o.O
@edit Czy on czasem nie byl w ktoryms z castingow w You Can Dance? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Jak dotąd z naszego forum wystąpił tylko Mystlich, i to w taki sposób, że miałem ochotę odciąć mu żuchwę. Czy ktoś planuje wystąpić np jako; a)Talent w przejściu rooka 30 min bez pacca (Dzięki magii Telewizji potrwa to minutę :) ) b)PK-owanie i nie danie się dednąć w carlinie na azurze. c)Lootbag pełen rarów, i nic nie zgnie z Depo w Venore aż do depo w Carlin, bez haste. ? itp |
Ja bym tam zgłosił Slythie w kategori najwięcej banów/min
I już pierwsze dziecko przyjęli i już mi się to nie podoba -.- Fajnie by było jakby tamten koleś tym tasakiem jej w <center > ryj </ center> trafił XD |
Fakt, faktem rodzice pchają swoje dzieci do takich programów, a nóż przejdą na piękne oczy... ale nie da się zaprzeczyć że zdarzają się wśród nich prawdziwe talenty
|
Cytuj:
@down Tja, a w jakiejś KROPCE TV mają dostęp do nagrań :D @2down Do Happy_Svena, jeśli nim nie jesteś, to poprostu nie czytaj Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
@Tylko do Argena! NIE JESTEŚ NIM?! Nie czytaj więc zatem.
Ukryty tekst:
@topic Z tą kropka tv to ja nie pisałem na poważnie, lol |
Koniec odcinka :P
Hmm w tym odcinku IMHO nic fajnego nie bylo. |
Wkurza mnie sposób prowadzenia programu. Dlaczego pierwszą połowę występu zajmują reakcje i miny jury a drugą publiczności? Niezbyt profesjonalne, a chwalic się i tak nie ma czym- mowa o jury.
|
Jestem na tak.
|
Jestem na nie ;(
Do tego Foremniak która mnie jakoś tak irytuje tym swoim pieprzeniem. |
Ah ta komercja... 4 reklamy w ciągu 1,5h programu. Więcej tego w tv nie oglądam.
|
Opłaca się obejrzeć sobie na kompie? Było coś ciekawego?
Bo akurat mnie nie było jak leciało. |
nic specjalnego nie było, jakiś cyrkowiec, tańczące 80letnie małżeństwo, kolejny cyrkowiec (+ córka), tancerze, śpiewak, koleś na akordeonie i coś tam jeszcze
|
powiedzmy, że kolesia na akordeonie można obejrzeć. A czy warto to już sam ocenisz po obejrzeniu.
|
Nie wiedziałem że na tym akordeonie można tak grać według mnie bardzo ciekawe.
|
Mi się najbardziej podobał facet co grał na akordeonie. Widać, że ma dużą pasję. :)
K.Jay |
A mi się podobali ci masochiści xD Ten fakir,piroman i ta dziewczyna xd
|
Perkusistka, która miała bodajże 3x "tak"- nic wyjątkowego. Nie "talent", ale zwykłe poświęcenie cząstki czasu wolnego na ćwiczenie.
|
|
Cytuj:
|
Nie wie ktoś jaki tytuł nosi utwór, który Marcin zagrał na akordeonie? Z góry dziękuje. ;)
K.Jay |
Cytuj:
W ogole, po pierwszym odcinku nowego programu oczekiwalem zdecydowanie wiecej. |
Cytuj:
A ten gość z flagami na początku... argh |
Mi jedynie podobaly sie wystepy goscia na akordeonie, ojca cyrkowca z corka oraz parodia Melkart Ball :D
|
Nie wiadomo czemu wszyscy śmieją się z akordeonistów praktycznie nic o granej przez nich muzyce nie wiedząc, a jak zobaczą jednego przeciętnie grającego na akordeonie gościa w tv, to dopiero zmieniają poglądy.
Ah, te stereotypy :F @edit No chociaż może i przeciętny akordeonista, to jednak po zastanowieniu przyznam wam rację- w tym odcinku był jednym z najlepszych uczestników, ale jest to bardziej uwarunkowane tym, iż prawie nikogo wyjątkowego nie było. |
Odcinek bez jakiś super ludzi, za to pączek lat 16 mnie zadziwił pozytywnie. Głos wspaniały.
|
Dokładnie, pączka słuchało się dużo lepiej niż te wszystkie Klaudie i inne śpiewaczki.
|
Ten pierwsz odcinek to masakra 3x tak dla babci z dziadkiem chyba z litości albo koleś z tymi maskotkami według mnie był beznadziejny a co do reszty się zgadzam = ) akordeon, ojciec z córka i ten pączek jest telant.
|
Parodia melkart ball <333 :D
Ten ojciec z córką mi się jakoś niezbyt podobał :S |
Co Myślicie o Marcinie Majewskim? Według mnie ma bardzo dobry czysty głos można go porównać według mnie z wykonawca Placebo według mnie nr1.. =) jak narazie
|
Koleś na basowej wymiatał, szkoda, że był jakiś niezrównoważony psychicznie.
|
Cytuj:
|
Ten tranwestyta z statułą wolności na glowie numer 1.
On w ogóle przeszedł? |
Ej, ale tyle tych śpiewakowców to oni sobie mogą odpuścić ;s...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |