![]() |
ale się spamu narobiło. Feliks napisz mi na gie gie bo jestem u cioci na feriach i lista mi sie nie zaimportowala nie wiem czemu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Je¶li to nie problem, to filmik z zabicia Thouriego plz.
Z góry thx. edit No cóż... luki decha wybitna trza przyznac:] |
w koncu cos zrobili bezemnie
|
i dlatego wyszlo im dobrze Felix :D
|
Kokokokokokoko Inter
|
znow luki z dziewczyna rozmawiał? lipka :/
|
a taka napinka byla na tibia.com ze juz po wojnie,tu kolejne hunty tu tamto a teraz brazowe majtaski
|
Cytuj:
i nawet wiem kto to pwoiedzial.... |
Bob Zadzwon Masz Darmowe
|
Cytuj:
|
HAHAHAH Moja gildia - WHisper w raz z Interregenum wyszlismy na ank deserta i co ? czyżby waszego BSP nie było ? żal ? bali¶cie sie? hahah :(
|
bob zadzwon po wszystkim bo jak nie to twoja glowa--->sciana
|
Cytuj:
wyplacilem sie z innego powodu dla niektorych zorzumialy dla wiekszosci nie ale wazniejsze dla mnie bylo to |
jak tam opena ?? czemu na yalahar i potem na ank nie wyszliscie ??
|
Cytuj:
Ank- to wy sie baliscie, nie my ;) bo"rze"e jaki ty medivh ulomny jestes ozzzzzz szok |
jak bysmy sie bali to bysmy chyba w ogole na ank nie przyszli?
|
Cytuj:
|
no jesli 'wyjscie' na ankh rozumiecie poprzez stanie na piramidzie i stackowanie sie na elfbuta to faktycznie, wyszliscie
|
a no tak, wyszliscie na pustynie zapomnialem hehe, teraz to wy bedziecie mowic ze balismy sie walczyc bo nie dalismy sie strapowac obok statku haha, trzeba bylo sie odsunac to byscie dostali po pizdzie
|
Cytuj:
|
To czemu nie wyszliscie za pierwszym razem jak sie ustawilismy na ank i 2x kolo svar,tylko dopiero jak olalismy to? Nie ma o czym dyskutowac praktycznie,my ubilismy dzisiaj turka i jakiegos lba,wy typka bez venta i niczego wiecej pisac nie trzeba.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zróbcie bitwę w jakim¶ mie¶cie - Thais, Carlin albo cu¶ wiem że będzie dużo noobów ale przynajmniej będzie na co popatrzeć i choć w malutkim stopniu powrócimy do starych tibijskich czasów :p
|
med pieprzysz smęty jakich malo ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sad próby |
Cytuj:
|
Med pisał, że nie wyjd± na OB na naszych warunkach, to dlaczego My may wyj¶ć na waszych ? : P Wymislimy co¶ i na to, a Yalahar, wy macie tam przewage, My by¶my wyszli sie bić, ale nie przy statkach. Tak czy siak do otwartej walki dojdzie ( choć i 10 OB nie rozstrzygnie losów tego konfliktu ).
btw GZ dla Sarughora, wbil 150 level !! Jest to najwprawniejszy gracz, ma niebywale wysoki poziom instynktu samozachowawczego ( nie został zfragowany w wojnie ITvsLR, ni w tej ). Przydał by sie taki w IP. (sic ) Pozdrawiam. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Takie cioty a dzieki nim nie możesz blessów kupić, haha.
Ojej moje inqiqnqnqnqinq jest gowno warte bo blokaja... i insulty leca :/ :/ |
Cytuj:
Nawet jesli nie dostal venta,bo nie bylo do niego zaufania czy cos,to dzisiaj potwierdzil ze nie warto,padajac 2x w przeciagu 5 minut. |
Cytuj:
|
nie tu post mial byc...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |