Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Dyskusje światopoglądowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205236)

Lasooch 27-06-2009 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2580807)
więc dlaczego lesbijki ok, ale geje fe?

Bo ludzie nie myślą i nie zauważają, że im więcej gejów, tym mniejsza konkurencja, a im więcej lesbijek tym mniej 'towaru' ; ]

@Albertus: Ja nie uważam, że należy wszystkich wypierdzielić, tylko pasożyty, więc tu już się nie zgadzamy. A pisać o tOBIE w ten sposób będę, bo ogólnie rzecz biorąc - głupiś.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580812)
zadymymach

Wychylylybymy.

Cytuj:

nadal myslisz ze kazdy kto jest nacjonalista jest tepy i glupi?

Oczywiście, że nie każdy. Prawie każdy.

Cytuj:

a lesbijki to juz zalezy , jak uprawiaja sex traktuje to jak zabawe , u kobiet to normalne ze sie pocaluja czy cos taka maja nature , nie wiem czemu. ale zwiazki kobiet sa juz dla mnie nie w porzadku , bawic sie moga (bo tak to nazywam) ale rezygnowac z faceta dla kobiety to juz nie.

-MOJE PRYWATNE ZDANIE-

To czemu ja nie mogę potraktować tego jako zabawy i przelecieć w kakao kolegę, a prywatnie być w związku z kobietą? ; >

@Miszczu: nie 'its sick', tylko 'it's sick' (it is), jeśli już chcesz się wozić z angielskim. 'Its' to zaimek dzierżawczy.

Albertus 27-06-2009 21:42

a jakiego jesteś wyznania? ja to nawet nie wiem co moja religia ma na ten temat do powiedzenia ;D nie doczytałem się tego w legendach słowiańskich.

@LASOOCH

możesz przelecieć kolegę ;D ale ja się będę tobą brzydził tak jak twoim kolega

-MOJE PRYWATNE ZDANIE- ;D

CytrynowySorbet 27-06-2009 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2580825)
Może jestem seksistowskim troglodytą ,ale brzydzę się homoseksualistami i nie jesteś w stanie w jakikolwiek sposób zmienic moich poglądów na ten temat. Jeżeli u Ciebie dwóch mężczyzn trzymających się za ręce nie budzi u Ciebie odrazy to z Tobą jest coś nie tak nie ze mną.

Brzydzę się grzybów (poważnie, okropnie smakują), ale to nie powód, bym uważał, że każdy kto je je jest chory na umyśle.

Cytuj:

jednak moja religia zabrania jakichkolwiek związków homoseksualnych.
Jakiego jesteś wyznania? Możesz podać cytat / źródło, że homoseksualizm (kontakty w sferze seksualnej i emocjonalnej) są złe / zakazane?

@down: WYJDŹ.

Albertus 27-06-2009 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2580835)
Brzydzę się grzybów (poważnie, okropnie smakują), ale to nie powód, bym uważał, że każdy kto je je jest chory na umyśle.

jak ja bym się brzydził jakiś grzybów to bym je deptał ;D tak robię z żabami ; brzydzę się ich to je rozwalam siekiera. ;D

UP. WYJDŹ ;D

Milan ognia 27-06-2009 22:08

Czemu lesbijki są tu łatwiejsze do zaakceptowania? To proste.
1. Większość z wypowiadających się tu to... napaleni nastolatkowie. Proste. Dosłownie i w przenośni, hah. ;)
2. Dziewczyny od dawna dają sobie buziaka w policzek na powitanie. Mogą iść razem za rękę jako dobre przyjaciółki (hetero) i nie wygląda to dziwnie. Jak się przestraszą to bez problemu mogą się wtulić w kogoś obok (bez znaczenia płeć). Wiecie o co chodzi?

@Albertus
To przykre.

Ulrikk 27-06-2009 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580838)
jak ja bym się brzydził jakiś grzybów to bym je deptał ;D tak robię z żabami ; brzydzę się ich to je rozwalam siekiera. ;D

O KURWA LEŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CytrynowySorbet 27-06-2009 22:28

Przykro mi gościu, ale od dziś zaczynam ciebie tępić. wiem że masz to w dupie

Gonzo 27-06-2009 22:40

Cytuj:

Może jestem seksistowskim troglodytą ,ale brzydzę się homoseksualistami

A przed chwilą mówiłeś, że lesbijki to Ty lubisz... Gubisz się, "Miszczu".

Cytuj:

nie jesteś w stanie w jakikolwiek sposób zmienic moich poglądów na ten temat.

Ja na prawdę nie zamierzam tego robić.

Cytuj:

Jeżeli u Ciebie dwóch mężczyzn trzymających się za ręce nie budzi u Ciebie odrazy to z Tobą jest coś nie tak nie ze mną.

Ty nie jesteś w stanie akceptować ludzi takimi, jakimi są. Szczególnie, że nie wyrządzają nikomu krzywdy... A co jest nie tak ze mną? ;o

Cytuj:

Nie jestem za tym ,żeby wszystkich gejów wybic czy umieścic gdzieś i obwarowac ogrodzeniem pod wysokim napięciem ,jednak moja religia zabrania jakichkolwiek związków homoseksualnych.

Jaka to religia?

Albertus 27-06-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2580875)

tyle ze przez neta nie możesz mi nic zrobić ;D a w rl na 95 % bałbyś się podejść (chociaz jestem niski 175 cm i chudy 75 kg) a nawet jakbyś miał odwagę mnie tępić to proszę bardzo :D

Ashlon 27-06-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2580758)
Lepiej więcej nie dochodź. Osoby twojego pokroju lepiej by było wywieźć, najlepiej gdzieś, gdzie mogliby się ubić na śmierć.

Powiedziala to osoba nawolujaca do tolerancji ^^ A powaznie mowiac - coz, skoro zakladamy istnienie wolnosci slowa, to powinnismy starac sie akceptowac wszelkie wypowiedzi - zaczynajac od skrajnej prawicy ideologicznej (to warto zaznaczyc, bo taki nazizm jest ultraprawicowy wzgledem ideologii, ale lewicowy wzgledem gospodarki - dlatego moga pojawiac sie niedomowienia), poprzez poglady liberalne, centrowe, az do lewicy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Wychylylybymy.

! :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo
3/4 świata, wygrałeś.

Afryka - 950mln ludzi - dane z roku 2008.
UE - 500mln ludnosci - dane rok 2007/2008.
Cala Europa liczona lacznie z Rosja - 712mln - dane 2008.
Ameryka Polnocna - 524mln - dane 2007.
Japonia - 127mln - dane 2007.

Lacznie daje to 2.3mld ludzi. Zakladajac, ze dane moga byc niedokladne/niedoprecyzowane - niech bedzie 2.5mld/2.7mld.
Według szacunków z 1 stycznia 2009, Ziemię zamieszkuje ok. 6 750 820 000 ludz

Wymienione obszary nijak nie daja 3/4 populacji ludnosci.

Cytuj:

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm...pcode=tsieb020

To Ty ośmieszasz siebie podając z dupy wzięte dane, jeśli chcesz opierać się na Eurostat'cie, to podawaj wszystkie dane z tamtych tabeli. I podawaj je dokładnie.
Czy pomylilem sie ze wzrostem Niemiec? Podalem 1% PKB, Eurostat podaje 1.3%. Jedyne zastrzezenia mozesz miec co do wzrostu 8-12% Litwy, Lotwy, Estonii - pomylilem lata (podalem dane z 2007 roku jako dane z 2008).

Co do reszty - dane zaczerpniete z zeszlotygodniowego tygodnika Angora, ktory umiescil artykul na ten temat przedrukowany z jednego z wydan dziennika "Polska. The Times".
Ot, inna informacja :
Ukryty tekst:

Produkt Krajowy Brutto Łotwy w całym 2009 roku spadnie o 10-15 proc. - twierdzą analitycy SEB Banka w swojej najnowszej prognozie makroekonomicznej dla Łotwy.

Co nie zmienia faktu, ze zjednoczona Europa rosnie w sile z predkoscia 0.8%PKB w tamtym roku, a -4% w tym (dane zaczerpniete ze strony, ktora podales) - jesli by porownywac z mniej socjalnymi regionami swiata, ktore gwarantuja wieksza swobode rozwoju gospodarki, to Europa jest jak normalny polski pociag PKP 2 klasy a francuskie TGV.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus
tyle ze przez neta nie możesz mi nic zrobić ;D a w rl na 95 % bałbyś się podejść (chociaz jestem niski 175 cm i chudy 75 kg) a nawet jakbyś miał odwagę mnie tępić to proszę bardzo

Wprawdzie jest wolnosc slowa i pogladow, ale skoncz czlowieku - jedynie sie osmieszasz.

CytrynowySorbet 27-06-2009 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580905)
tyle ze przez neta nie możesz mi nic zrobić ;D a w rl na 95 % bałbyś się podejść (chociaz jestem niski 175 cm i chudy 75 kg) a nawet jakbyś miał odwagę mnie tępić to proszę bardzo :D

No no :D Polej jeszcze :D

Proszę cię, nie używaj tekstów typu: "w rl bałbyś się podejść". Nie znasz mnie, może jestem o wiele silniejszy od ciebie, nigdy nie masz pewności.
Nie widzę powodu, żeby mieć do ciebie chociaż najmniejszy szacunek, skoro w każdej chwili możemy się kiedyś nieświadomie spotkać, a ty "obijesz mi pysk".

Twoje teksty i "ideologie" tylko potwierdzają, że jesteś żałosnym ignorantem. Mam nadzieję, że jak dorośniesz to zmądrzejesz (o ile to jeszcze możliwe), bo jeśli ludzi takich jak ty jest więcej, to biada Polsce i ogólnie światu...

@Ashlon - przeczytaj jego posty (nie tylko w tym temacie) a zrozumiesz, że tępienie takich jak on nijak ma się do braku tolerancji ^^

Milan ognia 27-06-2009 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2580875)

To powiedział człowiek pełen tolerancji i miłości do innych. =) No i miłego tępienia go przez kabel od neta.
Czy wy w każdym fajnym temacie musicie taki denny flame prowadzić? -.-
To samo w temacie o Ultrasach.

Albertus 27-06-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 2580947)
To powiedział człowiek pełen tolerancji i miłości do innych. =) No i miłego tępienia go przez kabel od neta.
Czy wy w każdym fajnym temacie musicie taki denny flame prowadzić? -.-
To samo w temacie o Ultrasach.

zawsze jest tak ze jakis Hooligan , Ultras czy Nacjonalista powie swoje zdanie i odrazu 10 "tolerancyjnych" ludzi go jedzie. zamiast powiedziec swoje zdanie i cu

Gonzo 27-06-2009 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2580908)
Afryka - 950mln ludzi - dane z roku 2008.
UE - 500mln ludnosci - dane rok 2007/2008.
Cala Europa liczona lacznie z Rosja - 712mln - dane 2008.
Ameryka Polnocna - 524mln - dane 2007.
Japonia - 127mln - dane 2007.

Lacznie daje to 2.3mld ludzi. Zakladajac, ze dane moga byc niedokladne/niedoprecyzowane - niech bedzie 2.5mld/2.7mld.
Według szacunków z 1 stycznia 2009, Ziemię zamieszkuje ok. 6 750 820 000 ludz

Wymienione obszary nijak nie daja 3/4 populacji ludnosci.

Jeśli chcesz mi podawać liczbę osób na świecie z 2009 roku, to podaj również dane dot. poszczególnych regionów na ten rok. Co nie zmienia faktu, że być może masz rację, 40 % świata.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2580908)
Czy pomylilem sie ze wzrostem Niemiec? Podalem 1% PKB, Eurostat podaje 1.3%. Jedyne zastrzezenia mozesz miec co do wzrostu 8-12% Litwy, Lotwy, Estonii - pomylilem lata (podalem dane z 2007 roku jako dane z 2008).

Jedyne zastrzeżenia powiadasz... czyli mogę mieć zastrzeżenia do prawie wszystkich danych co podałeś, ponieważ albo mi się wydaje, albo więcej nie podałeś? Z resztą - nie ważne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580952)
zawsze jest tak ze jakis Hooligan , Ultras czy Nacjonalista powie swoje zdanie i odrazu 10 "tolerancyjnych" ludzi go jedzie. zamiast powiedziec swoje zdanie i cu

Ultras? A co ktoś ma przeciwko Ultrasom?

Milan ognia 27-06-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580952)

Napisałem WY. Powiedziałeś swoje zdanie (na temat) - dobra. Odpowiadasz (w miarę sensownymi argumentami) ale na temat - dobra. Zaczynasz prowadzić zwykły flame - taki wyraz na w.
Nie Hooligan a chuligan, niepotrzebnie używasz wielkiej litery. Taki z Ciebie nacjonalista jak z koziej dupy trąbka. Gdybym zapytał się Ciebie o Dmowskiego, jego jakąkolwiek myśl polityczną, podejrzewam, że poległbyś. Tworzysz stereotyp nacjonalisty-debila, który zamawia ciągle pięć piw (i pięć, i piw), uwielbia obić pysk sobie i innym a jego argumentami są pięści. Tylko błagam, nie mów mi, że jesteś jeszcze skinheadem. A raczej boneheadem, ale kto by to rozróżniał.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580965)
chodzę na mecze , dopinguje drużynę , wlepiam wlepki , pomagam przy robieniu opraw itp. wiec Ultrasem jestem. :D

Tak, ale na mecz chodzisz zobaczyć świetne widowisko sportowe czy żeby pokrzyczeć hasła pełne nienawiści wobec policji, sędziego i ekipie przyjezdnych?

@down:
Tak, tak. Bo to tak ciężko wklepać w google pytanie.

Miszczu 28-06-2009 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2580894)
A przed chwilą mówiłeś, że lesbijki to Ty lubisz... Gubisz się, "Miszczu".

Ja na prawdę nie zamierzam tego robić.

Ty nie jesteś w stanie akceptować ludzi takimi, jakimi są. Szczególnie, że nie wyrządzają nikomu krzywdy... A co jest nie tak ze mną? ;o

Jaka to religia?

Nie ,nie jestem w stanie zaakceptowac ludzi takimi jakimi są ,zoofile też nie wyrządzają nikomu krzywdy więc może ich też zaakceptujemy? A nekrofile?
@Cytrynowy sorbet /Gonzo
Biblia:
Księga Rodzaju, rozdz. 19,1-29
Sodoma i Gomora ,mieszkańcy Sodomy byli w związkach homoseksualnych ,co było jednym z przyczyn kary jaka na nich później spadła.
Księga Kapłańska 18,22 i 20,13
2 wersy
,,Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość oraz Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli."

Ashlon 28-06-2009 10:29

Chcialbym przypomniec, ze temat dotyczy tolerancji oraz ogolnej sytuacji wynikajacej z takiej w Europie, do rozmow o kibicach jest osobny temat.

Vil 28-06-2009 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2581106)
Biblia:
Sodoma i Gomora ,mieszkańcy Sodomy byli w związkach homoseksualnych ,co było jednym z przyczyn kary jaka na nich później spadła.
2 wersy
,,Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość oraz Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli."

czy to nie ten sam Bóg w imie ktorego wyrzynalo sie ludzi i niszczylo miasta ?

Rocket Slayer 28-06-2009 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2581153)
czy to nie ten sam Bóg w imie ktorego wyrzynalo sie ludzi i niszczylo miasta ?

A czy myślenie do dzisiaj się nie zmieniło? Czy to aby człowiek nie zawinił?

CytrynowySorbet 28-06-2009 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2581106)

To w starożytności operowano już takimi określeniami, jak homoseksualizm? :o Ale po:
1. nie wierzę w żadnego boga
2. biblia to skarbnica przenośni, bądź co bądź, pisana przez LUDZI.

Cytuj:

2 wersy
No kurczę, a więc związki między kobietą a kobietą są dopuszczalne :\ Cóż za dyskryminacja gejów przez Biblię!
[ironia]Niech bóg sobie przyjdzie i mnie ukarze, byle po dzisiejszym nocnym spotkanku w hotelu :>[/ironia]

Miszczu 28-06-2009 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2581179)
To w starożytności operowano już takimi określeniami, jak homoseksualizm? :o Ale po:
1. nie wierzę w żadnego boga
2. biblia to skarbnica przenośni, bądź co bądź, pisana przez LUDZI.

No kurczę, a więc związki między kobietą a kobietą są dopuszczalne :\ Cóż za dyskryminacja gejów przez Biblię!
[ironia]Niech bóg sobie przyjdzie i mnie ukarze, byle po dzisiejszym nocnym spotkanku w hotelu :>[/ironia]

Nie nazywano tego homoseksualizmem ale hmm...w Grecji mężczyzną mogł się ,,zabawiac" z drugim i nikogo to zbytnio nie dziwiło a kobieta z kobietą już tak.
@Vill
cytując motto ,,Medialionów" -To ludzie ,ludziom zgotowali ten los. Bóg nie miał z tym nic wspólnego ,był tylko wytłumaczeniem.

Exodus 28-06-2009 13:13

Generalnie to takich dyskryminacji pederastów sie doszukuje w tym, ze jak byla wojna, to w wiosce zostawalo malo mezczyzn, wiec kobiety musialy sobie jakos poradzic, natomiast mezowie w trakcie wojny zawsze mogli jakas dziewke zgwalcic - Moje przypuszczenia ;p

Albertus 28-06-2009 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2581280)
Generalnie to takich dyskryminacji pederastów sie doszukuje w tym, ze jak byla wojna, to w wiosce zostawalo malo mezczyzn, wiec kobiety musialy sobie jakos poradzic, natomiast mezowie w trakcie wojny zawsze mogli jakas dziewke zgwalcic - Moje przypuszczenia ;p

ale kobiety miały by tragedie jak powiedzmy zostało by paru starców parę dzieciaków i paru pedarastow ;D a wszyscy mężczyźni poszli na wojnę. Ciekawe to wtedy by zrobiły ;D wioska pewnie by upadla.

Lasooch 28-06-2009 14:06

@Miszczu:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kpł 19
Będziecie przestrzegać moich ustaw. Nie będziesz łączył dwóch gatunków bydląt. Nie będziesz obsiewał pola dwoma rodzajami ziarna. Nie będziesz nosił ubrania utkanego z dwóch rodzajów nici. "

Będziesz się smażyć w piekle czy ktoś Cię posuwa w dupala czy nie, face it.

Miszczu 28-06-2009 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2581321)
@Miszczu:

Będziesz się smażyć w piekle czy ktoś Cię posuwa w dupala czy nie, face it.

Wolę jednak nosic takie ubranie niż byc posuwanym.

Nari 28-06-2009 14:30

W Bilbii w ST kobiety były tak mao ważne, że nawet w zakazach je pomijano =). Najczęściej służyły, brutalnie to ujmując, za maszynki do dzieci i sprzątaczki.

Lasooch 28-06-2009 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2581324)
Wolę jednak nosic takie ubranie niż byc posuwanym.

A w piekle Lucyfer będzie niszczył Twój odbyt.

Albertus 28-06-2009 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2581345)

co do tego piekła to można się kłócić ;D ja się go nie boje bo mam na to inny pogląd.

Exodus 28-06-2009 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2581372)
co do tego piekła to można się kłócić ;D ja się go nie boje bo mam na to inny pogląd.

Z wiekszoscia twoich pogladow sie zgadzam, ale prosze nie pisz juz nic. :/

Pjona 28-06-2009 15:32

Cytuj:

Lepiej zrobic to z Lucyferem przy ogniach niz z byle jakim smiertelnikiem

Gonzo 28-06-2009 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2581250)
Nie nazywano tego homoseksualizmem ale hmm...w Grecji mężczyzną mogł się ,,zabawiac" z drugim i nikogo to zbytnio nie dziwiło a kobieta z kobietą już tak.

Rozumiem, że stosunek mężczyzny z innym nikogo nie dziwił, z kobiety z kobietą oburzał każdego? Ogólnie kobiety były tam bardzo często poniżane, ponieważ Grecy uważali męskie ciało za piękniejsze, i tyczyło się to wielu dziedzin życia, nie tylko seksu (chociaż seks dwóch kobiet nikogo nie dziwił, starożytna Grecja była bardzo "tolerancyjna").

Albertus 28-06-2009 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2581396)
Rozumiem, że stosunek mężczyzny z innym nikogo nie dziwił, z kobiety z kobietą oburzał każdego? Ogólnie kobiety były tam bardzo często poniżane, ponieważ Grecy uważali męskie ciało za piękniejsze, i tyczyło się to wielu dziedzin życia, nie tylko seksu (chociaż seks dwóch kobiet nikogo nie dziwił, starożytna Grecja była bardzo "tolerancyjna").

tak samo bylo w rzymie , byly inne czasy ale z czasem to sie zmienialo i bylo coraz mniej tolerowane az gdzies ostatnio znowu jakas moda na tolerancje weszla i znowu sie zaczyna. czyli mozemy pomyslec ze gdzies za 700/800 lat znowu nie beda tolerowani.

Gonzo 28-06-2009 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2581404)
czyli mozemy pomyslec ze gdzies za 700/800 lat znowu nie beda tolerowani.

Wątpię, że tak się stanie. Tak samo można by było stwierdzić, że powstanie kontr-rewolucja do rewolucji seksualnej z lat 60 ubiegłego wieku. Świadomość bycia człowiekiem na przestrzeni czasu została za bardzo rozbudzona.

Ashlon 28-06-2009 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2581372)

Wielki Albertus Niszczyciel Szatana?

Miszczu 28-06-2009 17:40

Cytuj:

E tam ,za nim dojdzie do mnie troche czasu minie ;d.

bardzoprostynick 28-06-2009 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2581525)
E tam ,za nim dojdzie do mnie troche czasu minie ;d.

Jeśli w ogóle mu się nie znudzi zabawiać z tyloma osobami bo jeśli sądzić, że wszystkie religie mówią prawdę to chyba nikt nie pójdzie do nieba.

Milan ognia 28-06-2009 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2581587)
I widzicie, tak to jest. W niebie grzeczni chłopcy mają dziewice, a niegrzeczni w piekle pukanko w kakao (tak mi przykro Albertusiu).

Mam nadzieję, że nie starasz się teraz prowadzić 'rozmowy na poziomie'.

Tak mnie naszło - ktoś tam napisał, że piersi nie są od macania. No po części są. Duże piersi oznaczają tyle co możliwość wykarmienia potomstwa. Jedną z możliwości sprawdzenia ich rozmiaru jest właśnie dotyk. To samo z biodrami - szerokie biodra = gotowość do porodu. I istnieje teoria, że piersi 'próbują' imitować pośladki.

Albertus 28-06-2009 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2581515)
Wielki Albertus Niszczyciel Szatana?

ja wogle inaczej myślę , według mnie ktoś kto jest wojem lub od miecza zgina bedzie zasiadal z Bogami w wielkiej sali z debowymi drzwiami i debowym stolem , pic beda ze zlotych pucharow i beda ucztowac calymi dniami beda walczyc dla zabawy , beda sie bawic w rozne gry z Bogami i pie.. dziewice ;D

ktos kto normalnie przezyl zycie bedzie mial normalne i godne zycie w niebiosach

a ktos kto umarl jak tchórz , zdradzil przyjaciol itp. skonczy marnie , bedzie w podziemnych lochach torturowany i bedzie czekal wielkiej bitwy miedzy silnymi zdrowymi wojami z niebios a nedznikami z piekielnych lochow

taki jest moj poglad.

ja wogle wierze w sily natury , Drzewa , Słońce , Huragany itp. bo tak naprawdę to daje nam życie i rownie dobrze moze nam odebrać. Bóg Piorunów , Bóg Słońca itp.

ale taka jest juz moja religia i moj poglad na sprawe , nikomu sie podobac nie musi.

Lasooch 29-06-2009 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2581921)
ja wogle inaczej myślę

To wiemy.

@reszta posta: jeszcze głupsze niż katolicyzm: odchodzenie od niego (bo podejrzewam, że jako Polak wychowałeś się jako katolik) dla kolejnej bzdurnej religii.

Albertus 29-06-2009 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2581939)
To wiemy.

@reszta posta: jeszcze głupsze niż katolicyzm: odchodzenie od niego (bo podejrzewam, że jako Polak wychowałeś się jako katolik) dla kolejnej bzdurnej religii.

szczerze to te stare religie slowiansko-nordyckie sa bardzo madre i maja podstawy z zycia wziete.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16.