![]() |
Kto mi powie jedną rzecz? Czemu się nie wypowiado nic Xularin i ta Kashia. Czy oni już nie grają?
|
Cytuj:
|
No !! Patsi dostaja w dupsko, Oen, Irlo, Sltan, Gaostic etc, gz Polacy gz!!, a i Sakia, ide spac rano all fragi zobacze;D
|
Ta dostali wpie***l haha niestety od nas padl Vidente =(((((((((((((((((((((((((
|
Sakia,oen,irlo, master slatan,veccia,balwyn,Tyrandos, Gaostic,ledrick.
Vidente u unbr~~. Ta bitwa dodaje mi otuchy :D:D !!! |
ja pierd*** ale po ******* dostali ku*** mac ;d
|
http://rapidshare.de/files/15931930/battle2.rec.html
http://rapidshare.de/files/15931388/War_3.rec.html A tu 2 filmiki;p Raz my górą raz oni,dawno takiego war nie było;] PS.W razie problemu z kimś z Unbreak~ pisać do mnie odrazu o co chodzi,a nie cześć jest sprawa,masz czas. Bye;] |
gratulacje chlopaki , pokazaliscie dzisiaj ze tak latwo sie nie poddacie :)
niezle fragi zaliczyliscie dzis , jeszcze kardear i kekz do kolekcji bo to najwieksze pa :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Świeta prawda Ryba filmik centralnie do bani juz wole stac i runki pod domkiem robic ;p
|
No wczoraj (to jest 19 marca) ladnie patriots dostalo po dupsku... Biegałem po pustyni i oglądałem co się dzieje i padali jeden po drugim... Gratuluje udanej bitwy... ale szczerze mowiac to obawiam sie co to bedzie jesli wygraja Unbreak~ z tyloma ludzmi i venezuelą w składzie... mogą być cięzkie dni na galanie jeśli to wygracie...
Kuczer88, Lipa i Adam? Muhahahaha, dziwny traf nicków? Niesądze... co się kłucicie bydgoszczaki? =P |
No wkoncu Demi przywrociliscie nadzieje, że jednak z organizacja nie jest tak źle :D Nastepnym razem organizujcie sie w strefie dla Facc bo z tego co słyszalem to kilka 60+ lvl z Unbreak~ i Despe~ stało w GH w Veno :/ A kazda pomoc jest potrzebna...
Widac po fragach, ze kilka osób kótre w poprzedniej potyczce mialy mniejszy udzial w koncu sie zrehabilitowały... GZ ta trzymac :D:D:D:D |
Cytuj:
dlatego jak napisalem we wczesniejszym poscie, patsy padaja, dobrze, a im wiecej pada venezueli tym jeszcze lepiej :D |
Next osoba odchodzi z US tj Boltina
|
A właśnie...
Dlaczego boltina już nie w Unb~ ?? A poza tym to życzę wszytkim Polakom w Unb~ powodzenia w walce oraz mam nadzieję że po wygranej wielkiej nowej gildii nie dojdzie do nowej dyktatury Południowo Amer. - tego przecież nie chcemy ... omg |
Cytuj:
bo Boltina to noob nie wiecie , kupil typek chara na 111 lvlu lub wiekszym i rzadzi , pozatym nie ma nic pojecia o wojnach a o pvp to juz nie wspomne jezeli w ogole wie co to jest , kiedys bylem z nim w gildii , cwaniak afiszowal sie nie podobaly mu sie warunki jakie lider stawia i chcial przejac gildie a kiedy zgodzil sie lider by przejal to nawet Boltina nie umial zaakcepotowac by stac sie liderem , musielismy mu wytluamczyc ze trzeba wejsc na tibia com i sie zalogowac 8o honoru w ogole nie ma a tak na marginesie to ostatnio patrze sobie na kanal trade a tam Boltina daje ogloszenie ze "bieze slub z Skorpion Warrior , moga tylko przyjsc 60 lvle+" omg i jak to skomentowac albo na 115 lvlu (protected by konda) na takim lvlu to sie ma znajomosci a nie protekcje wyszedl z gildii bo nie umie walczyc , raz padl i to mu juz wystarczy |
niezle filmiki , mam zastrzezenia co do nich jak na przyklad film blooca tak jak ryba pisal 98 minut stania i okolo 2 minut akcji najs a co do filmiku Wahewry to tak samo 140+ minut stania i 20 akcji ale chociaz cos , na drugi raz mam prosbe
nie robcie takich "węży" bo zasnac idzie , filmujcie tylko akcje hehe to wszystko co mam do powiedzenia , jeszcze raz mowie gz fragow i powtorze ubijcie Kekza i Kardeara do kolekcji ;) |
Nom mozna tak powiedziec zeby krecili ostatnie 20 minut ale popierwsze nikt nie wiedzial o ktroej patsy przyjda [mieli byc o 20:00] a walka zaczla sie kolo 22. Potem jak juz akcja sie zacznie to ciezko jest wlaczac film. Kazdy mysli ze to zaraz, zaraz a tu dupa. Na filmie widac jak ladnie stoje pol godziny i daje loga z gory za to przepraszam poprostu musialem isc. A za ta zmiana planow w Un~ to nie mozna nadazyc czasem poprostu. A i to czekanie............................
|
Ta Bitwa Dodala Nam Morali :D Oby Tak Dalej
Pozdro :) |
Już 3 osoby odeszły:( ( anurchy , raverton , boltina ) a tak wogle działo sie coś dzisiaj ciekawego?:p
|
o kur... nawet potrojny post... przepraszam modki ale ladnie mi sie necik zamulil i 3 posty naraz o tej samej tresci wyskoczyly :P
|
Double post (czyt. podwoujny post) spowodowany szwankowaniem neta i podwojnego klikniecia na wystaw komentarz ;):P
|
Cytuj:
I druga sprawa, walyczcie przeciw pa, no fakt, keekz, kardear, rivenn, sakia, balwyn potrafili od***ać, ale venezuela team ktory teraz jest z wami to byly najgorze szuje w tym patriots... wiec nie powiedzial bym zeby to byla walka od ucieczki z pa, raczej walka o wladzie i nastepne konflikty... Czyli poprostu jeszcze wiekszy chaos na Galanie... Moglby wkoncu ktos z Unbreak~ skomentowac moje obawy ;) Pozdro i powodzenia na wojnie... sam bym tez chetnie sie pobil, ale do patsow nie dojde bo nie bede walczyl przeciwko kumplom, a do Unbreakable tez nie z wyzej wymienionych obaw... (czyt. jestem rozdraty :P) |
Anurchy,Boltina-odeszli bo nie mają kasy chwilowo ale jakby mieli to znowu dojdą.Raverton wyleciał za to,że wyzywał Ujina na guild chacie.
Cat: Vidente powiedział,że chce aby nas sie nie bali po wojnie ale szanowali i che skończyć z PAing,jak to wyjdzie to nie wiem.Z mojej strony nie powinniście uswiadczyć PAing;p Jak to będzie z gildią jeszcze nie wiem. |
a co dzisiaj tak cicho? czyzby jakis spokojniejszy dzien dzis lub chwilowe (1 dniowe) zaprzestanie wojny? :D
|
lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poniewaz patriots nie przyszlo walczyc.... czemu? tego nie wiem poprostu nie przyszli stalismy i czekalismy na nich chyba ponad 3h.... |
Cytuj:
a ja sie martwie ze bedzie jak z patriots, widzieli co venezuela odwala, i na to pozwalali, bo im to nie przeszkadzalo..ich kumpli nie ruszali, wiec mieli to w nosie, mam nadzieje ze nie bedziecie dzialac tak samo. |
Cati mi wisi co bedzie po wojnie szczerze mowiac tak jestem retired. Jestem za zalozeniem jakiejs polskiej gildi cos w stylu IS to byly czasy...
Chlopaki z wenezueli mieli powod wystapic przeciwko kondzie ktory okazal sie "pseudo kumplem" ale nie wiem dokladnie jak to bylo wiec niechce sie wypowiadac. Narazie poczekajamy az skonczy sie ta wojna sadze ze bedzie trwac jeszcze dluzszy czas. Moga sprobowac wziasc nas na przetrzymanie :(.Ale mam nadzieje ze gildia sie nie rozpadnie. Pozdrawiam :) |
Cytuj:
pewien palek mial skulla, zostal za niego napadniety przez kapcoma...napisal do dwina~ po pomoc, i do paru innych tez. dwin przybiegl, blokowal kapcoma zeby tamten mogl zwiac,(kapcom zignorowal wszsytkie msg od hihg lev piszacych zeby przestal) w koncu dwin missclicknal na kapcoma w tym chaosie, no i kapcom powiedzial ze dwin go napadl..zaczal go lac i wolac kumpli.. zrobilo sie dosc goraco...ktos tam dal znac do wanosa~ zeby pomogl, wanos przylecial, nie wiem jak wyszlo ale kapcom zaczal go tez lac...ten palek od ktorego sie zaczelo zwial do dp, dwin zwial tez jakies 2 min pozniej przyleciala cala venezuela bic dwina, le sie spoznili, bo juz wtedy byl w pz, mocno szurali do wanosa, przylecial konda, zlali go kompletnie - i tu sie zaczelo to ze konad ich nie szanuje, bo venezuela powiedziala ze kapcom zostal napadniety przez dwina, chcial go zabic za attak na pats member, i ze konda i wanos przeszkodzili.. bla bla bla... jednym slowem venezuela odkrecila kota ogonem i zrobila z siebie ofiare napadu...i ze konda przeciw nim itp...i to przyspieszylo ich jakby nei bylo wczesniejsza decyzje o zdradzie. to mniej wiecej tyle w duzym skrocie bez wdawania sie w zbedne szczegoly... btw@ to jest prawda ze patsi zrobili zasady ze nei wolno pa itp, dlatego konda przylecial na miejsce zdarzenia. za pa patsi mieli miec konsekwencje.. jak widac venezuela byla odmiennego zdania ;) |
Co Patsi przeciwko PA LOL!
Jak bylem w pats powstal temat na forum w ktorych kazdy z czlonkow wypisal pare osob ktore chroni. Mialy byc to osoby typu rl friend albo bardzo dobrzy znajomi! Nie mogli byc to koledzy kolegow ktorych chronimy zeby byla ta lista jak najmniejsza. Wypisane osoby byly nietykalne a cala reszta byla do zabijania. Byl to swietny pomysl liderow! Wspominal ktos ze patriots to nie PA?Spedzilem w tej gildi dosyc czasu i moge swtierdzic ze interesuje ich tylko PA!:) Powodzenia :) |
Sytuacja jest prosta: wygracie wojne konda i tak nie odejdzie i nadal będzie miał grupę swoich zwolennikuw , żeby przegnać go z serwera musicie go zabic conamniej z 10 razy zeby go zniechęcić do gry tutaj a i to zostanie by znowu bic lvle :p
|
Venezuela najwiecej "Pkowala" w pats to jest fakt, ale to nie zmienia faktu ze
inni z pats zabijali innych za skule to tez jest fakt.... wiec w nie ma wsrod nich niewinnych.... a wiekszosc tych co sa Um~ walczy o to by na servie znow bylo tak jak bylo przed tymi calym killami na niewinnych...Ja mam przyjaciol w Um wiec jestem po ich stronie, choc nie biore udzialu w tej wojnie;) |
Masakra w thais
Heh tak apropo wojny. to dzis w thais mialo miejsce smutne wydarzenie... pewnie za chwile zaczna sie pojawiac filmiki a ja chcialem tylko napomnkac ze wiele ludzi zginelo bezsensu bo cipsoft przesadzil...
|
Ostatnio Zaxuhe zdeletował chara:p przed tym padł od kondy:( I takie jest podejscie US do tego ; niewalczy bo padłX(
|
Co sie stalo rads0n ??
|
Cytuj:
|
heh a tera w thais zamieszki wszyscy sie ze wszystkimi bija xD a glownie bija patrriotow i innych hlvli xD heh ale w kazdym razie widok jak na otsie pvp enf
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |