![]() |
Dolor myslisz ze masz troche wiecej grasz w Tibie niz woda ale to nei znaczy ze on musi byc noobikiem (bez obrazy) ale to jest chamskie. W pełni zgadzam sie z michalqiem (pozdro), ze on nie musi byc noobem
@michaleq to z ta kopalnia to nie ja sie pytalem gdzie mam expic tylko woda sie pytal i ja mu odpowiedzialem :P Pozdro for all |
@Dolor vel. Ligus
"Hihi"... Tylko tyle mogę powiedzieć, obiecałem milczeć ;) ---> Woda gra od tygodnia dopiero w Tibie <--- ---> Ludzie mogą kłamać ^.- <--- --->Ludzie mogą mówić prawde <--- ---> Ludzie mogą kłamać, że kłamali, że mówili prawdę że kłamali itp <--- Dobra, teraz główna część postu ;) Może se przejde do moon~ ? ^.- |
w koncu zaczynasz mowic do rzeczy:P a dlaczego chcesz wrocic ??(namawiam namawiam, kasdy popelnia bledy :P) znudzile ci sie w angelsach??
|
thx woda ze jedyny mi odpowiedziales :D no chyba przenosze sie do kazo juz jutro :D kurde jak wy tak szybko nabijacie te lvl ja ledwo ciagne ten 22 na 23 i niemoge wyciagnac a rycerski niedawno ded a juz ma 42 lvl!!!!!!!!! :( tez tak chce aaa i szukam chetnych na dragona zeby mi ktos poblokował :D
|
Cytuj:
|
Z AoD z tego co widze odeszła oxygenz ciekawi mnie czy za nią odejdzie kilka innych osób :P
|
Cytuj:
Pulpet czytaj dokladniej posty bo ja tam nienapisalem ze woda jest noobem |
@Dennis
Nie szukaj dragona żeby ci ktoś poblokował, tylko sam blocz lub soluj z war hammera, nie polecam skull staffa :P. A ja odrabiałem straty przez tydzień (przy okazji wbijając 2 lvl'e), a ty? Skill 4h, a exp 4h; straciłeś tylko 8 godzin! Chłopie, weź się w garść:) . @Dolor Ja gram tam w Tibię 9 miechów, a noobem przestałem być już daaaawno temu. Uruchomcie szare komórki :P. Skoro Woda Sedesowagra w Tibię od tygodnia, a tak się zna to coś tu jest nie tak... A Aikau nie ma kilku ownerów; na razie jest 1; chyba teraz dla tutora każdy następny ban to utrata stanowiska BTW: Aikau był na erigu chyba na 87 pozycji w tygodniowym czy tam miesięcznym expie; wbil jakies 7kk ;) @Down Po prostu masz problemy z netem, i tyle. |
****aaaa co sie stalo se jestem na cyckach nagle kick i niemoge sie wlogowac strona glówna tibi tez jakby padla :/ cipsft sux!!
|
Cytuj:
|
No ... tak sobie siedze i patrze jakie bzdety pisza niektoorzy a co do tego ze druid da first carp lady i JA :P jestesmy z jednego osiedla to trochu nie tak to wyglada choc blisko a co do tego to ja nie musze uzywac macro zeby miec bajera skile ale nie mam czasu bo ja w poroownaniu do was mam panienke (zeby tylko 1:P) a poza tym mam jeszcze wlasny squad szkole gdzie chodze do liceum nie podstawoofki czy gim (pierwsza klasa albo druga kl. gim.) :cygaro: sprawdzicie na pewnym skilu kto szybko skiluje a jest to niezbyt mozliwe ;] samo przyjdzie
NARA a wogoole kto mnie raportnal ma rooked wiec lepiej szybko skilujcie i expic zaczynajcie bo wjade pelna para ... ;] narx i thnx za poparcie :) dla niektoorych |
Macho Yoo hacked... ;/
OMG, wbijam o 21:30 w tibie a tu... Macho Yoo hacked ;/ :( Cale eq stracil... all z domq, all z kazdego dp ;/ Hacker zostawil tylko label w domq z napisem "POZDROWIENIA OD HACK TEAM" Byl to polak i to chyba jakis z jego otoczenia (szkola) Wiem ze w szkole macho gral w tibie.. Klukes mi jeszcze mowil ze okolo 20:00 hacker sie go zapytal czy ma parcel, klukens mowi ze nie ma i zeby sobie kupil e sklepie bo ma kase, a hacker zapytal sie gdzie ma kupic... i tak sie skonczyla rozmowa. Nie wiedzial gdzie kupic parcel bo to bylo na darashi.. ehhh i macho konczy grac:( odzyskal pasy przez e-maila ale konczy grac :(
|
@Fantom
ja ostatnio nie siedziałam i nie czytałam jakie 'bzdury' piszą, ale twoje 'bzdury' przeczytałam i wstyd mi za ciebie :confused: co ma to gdzie obecnie się uczysz? co ma wiek do koloru oczu? i jaki bajjjjerandzki hunted.. :evul: lol ps. oby ta nie 1 się nie dowiedziała, gdyż 2-timer nie jest popularny u dziewczyn chłopczyku :] d.Taube |
lOl
wczoraj ubilem jednego lepka name Władca Silvera (moze ktos zna) i ladny loot byl medusa shield i fs...ciekawe czemu ten noob mial to w bp a nie na sobie xD
|
Cytuj:
Gratz z loota:D :D |
Cytuj:
@ Fantom No i co zrobisz? Zrookujesz kogos? A co myslisz ze ja nie mam dziewczyny? Zalosne jest twoje zachowanie, az mi sie plakac chce. @ Holu Widac ze masz farta, lecz kiedys dostaniesz kopa w dupe. @ Qwez No i co? Bendziesz huntowal wode~ za co? Za to ze jest za widzewem czy za czym? Plakac mi sie chce jak czytam wasze posty CyA ODCHODZE Z TEGO SERVERA BO ZA DUZO TUTAJ DEBILI (NP. LADY FANTOM QWEZ) KIEDYS DOSTANIECIE KOIPA W DUPE OD ZYCIA I ZOBACZYCIE JAK TO JEST.... (druid, jeszcze sie spotkamy nie mysl ze to koniec) CYA FRAJERZY |
Heh ja nie wiem czemu wy wszyscy lejecie wladce of silvere on byl kiedys moim kumplem ale nie wiem co sie stalo ze wy wszyscy go ubijacie ;p
Pozdro all PS:Straznik szkoda ze odchodzisz ale chyba noie da sie ciebie juz zatrzymac :/ |
Cytuj:
czekam na tego kopa..chociaz juz jednego dostalem-myszka mi sie ***ie i mi koles bohy za***al bo zle rzucilem.a co do fantoma to jest od ciebie duzo starszy wiec zamknij morde smieciu ***any |
@Straznik
dodaj ze odchodzisz z tego serva bo nie masz tu qmpli bo wszczyscy ktorzy cie lubili odwrocili sie od ciebie i jeszcze dlatego ze masz hunta u wielu osob xD
|
@Holu
double post poza tym jeśli masz się wyrażać jak szczeniak z ulicy to ja proszę cię nic nie pisz bo to 'dziecko' Fantom nie ważne od kogo jest starsze - co powinieneś wiedzieć wiek nie gra tu największej roli, nie aż tak dużej by innych wyzywać czy też może z tego względu, że już dawno do liceum nie chodzę mam mieć o nim identyczne zdanie jak i ty o innych i tak samo o tobie - bo nie widzę abyś był starszy, poziom posta wskazuje na okolice gimnazjum? @Markizek nie podjudzaj ludzi, nie podjudzaj d.Taube |
@markizek
A ty jak kur*** nie wiesz o co chodzi to sie nie wpi*****, bo chcialbys aby wszystko krecilo sie wokol ciebie, a pozatym ch** cie obchodzi kogo huntuje a kogo nie!!! |
patrzcie jakie smieszne huhuhuhuhuhuhu
http://i50.photobucket.com/albums/f3...pex/ahahah.jpgniewiem jak powiekszyc jak niewidac doberrze to tutaj wlazcie http://i50.photobucket.com/albums/f3...pex/ahahah.jpg |
Cytuj:
|
Markiz, chyba jest z toba cos nie tak, jesli nielubia cie pewne osoby cos im musiales zrobic. Jesli nie umial grac i sie poddal jest to jego problem. Jesli sie bendziesz tak zachowywac to i na innym srvie benda ciebie huncic i wy***ia cie z serva, daj se lepiej spokoj z tibia.....:faceoff:
|
wtf
Cytuj:
|
Cytuj:
A to na czym epxilem to moj problem jak bys troszke myslal to bys wpadl na to ze nie epxilem na soladach. Myslisz ze mowilem ci wszystko co robie? |
Dzieci spokuj :P Bez obrazy ale zachowujecie sie jak w przedszkolu. Ktoś kogoś wyzwie ten wyzwie następnego rożwiążcie to w jakiś werbalny sposób.
I ograniczcie ilość kolokwializmów :P . Kłucicie się o to kto jest starszy itp. Ale nie wiek mówi o inteligencji danego osobnika. Ja osobiscie mam znajomego co ma 18 lat ,a biega z kijem :P Więc nie oceniajcie kogoś po tym ile ma lat ,ale po tym jak się zachowuje :) @Taube Dawno cię tu nie było :P ,może wrucisz do gry przydał by się ktoś taki na silverze :P |
ledzie dajcie se spokoj wiek tutaj nie ma znaczenia, markiz niepodoba ci sie ten serv to wywalal z niego:p .
|
@Everlasting
oj.. obawiam się, że granie na tym serwerze pośród tylu infantylnych graczy nie jest dobrym dla mnie wyjściem :confused: gdyż wyrażnie aby coś do kogoś dotarło musiałabym wybić wysoki lvl i najlepsze skille a potem jako jedyny środek wychowawczy chodzić od jednego do drugiego i (wberw mej naturze i stylowi grania) pk'ować do skutku, aż się nauczą porządnie zachowywać.. nie było mnie w tym temacie, gdyż straciłam całkowicie powód do pisania - temat mnie ominął i wątki poszły swoim torem rowzijając się na czasy teraźniejsze - a co ja tam wiem na temat nowych gildii i zmian zachowawczych zenho i innych gracz? no i mnie te dziecinne kłótnie jak wyżej (posypałyby się warny, oj posypałyby.. tylko, że nie na mnie) szczerze powiedziawszy nie rajcują jak niektórych osób tutaj XD d.Taube |
<LoL>
@Everlasting
Hehe... Masz racje :P jak w przedszkoly xD Buahaha; mam warned posta za to, że w temacie typu 'wolf armor' napisałem "temat do zamknięcia" haha, jak to zobaczyłem to spadłem z fotela :P @Fantom, Woda, Holu, Markizeq A mój qmpel z cafe ma 8 lat, dostał (czy kupił, nie pamiętam) chara na 80lvlu. Teraz ma 100+ i gra prawie tak dobrze jak ja :P. @Holu A ja 42 knightem expie na wolfach i spiderach -.- @Taube KAMBEK PLUXOR!!!!!1111111111jedenjedenjedenrazrazrazrazon eoneoneone.... @Woda, przyznaj się na jakim servie wcześniej grałeś ^.- @Fantom Nie wiem czy wiesz, ale laski nie przepadają za Tibią (przynajmniej 90%) :) A na koniec.... "Domowe przedszkole, pół litra na stole, a dzieci nachlane, żygają na ścianę, lalalal lalalal lalalal" :P EDIT: Thx Holu, że uje... znaczy zabiłaś Władcę; mi lootbaga chciał podrąbać :P. A jak już go schowałem do dp, pogroziłem mu, że go wywalą z Moon~ to zaczął przepraszać; tłumaczył się, że myślał że ja brazol... Oczywiście widział to po nicku :D (Moradin też go pojechał :P). |
A teraz mam tutaj dla was coś bardzo ciekawego:
15:14 You advanced in axe fighting. Wczorajszy dzien czyli sroda Aha markizek wiesz co pomimo tego ze odchodzisz to moglbys sie zachowac jakos normalnie anie ze jak odchodzisz to musisz na koniec wszystkich zwyzywac ale to juz niewazne Pozdro all:D |
Qwez wiesz co uwazalem cie za normalnego czlowieka, ale nawet nie umiesz zabic......z pz lockiem kolesia twoj najwiekszy hit to:cygaro: :
You lose 35 hitpoints due to an attack by Qwez. 8o I jeszcze to mnie rozbroilo: Qwez: armor Qwez: albo legs Qwez: co woli Masakra.... Zeby ci 22 lev zwial z 1 UHem, ja bym sie wstydzil.....:confused: |
@up
Po 1 wracalem z pohu, mialem w bp 32 arro, po 2 walilem na blanced, po 3 nie mialem duzo uh (mialem tlyko bp), bylem po meczacym dniu z Dankym ktory mnie gonil az od veno do thais, jezeli bedziesz stal/stala/stalo kolo mnie to nie je**** mi wiecej niz 20, po 4 gdy zaczoles/zaczelas/zaczolos uciekac rycerski zaczol mnie bloczyc i nie mialem zamiaru tracic wiecej czasu na ciebie ale jezeli sie tak prosisz twoja sprawa:faceoff: Wiekszosc osob z AoD chce wojny z Illuminates i na to wyglada ze dojdzie ona do skutku tym bardziej ze lider Illumi~ ukradl Lady DRam 2x boh... Pozdro |
@ tak se czytam i odechciewa mi sie pisac. nie ma sensu.
a teraz glowna czesc posta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92669997 wejdzcie i sie nie peniajcie |
@up
Po 1 wracalem z pohu, mialem w bp 32 arro, po 2 walilem na blanced, po 3 nie mialem duzo uh (mialem tlyko bp), bylem po meczacym dniu z Dankym ktory mnie gonil az od veno do thais, jezeli bedziesz stal/stala/stalo kolo mnie to nie je**** mi wiecej niz 20, po 4 gdy zaczoles/zaczelas/zaczolos uciekac rycerski zaczol mnie bloczyc i nie mialem zamiaru tracic wiecej czasu na ciebie ale jezeli sie tak prosisz twoja sprawa:faceoff: Wiekszosc osob z AoD chce wojny z Illuminates i na to wyglada ze dojdzie ona do skutku tym bardziej ze lider Illumi~ ukradl Lady DRam 2x boh... P.S-Zapomniales dodac, Niech odda armor albo legs co woli to brzamialo tak ;] Pozdro |
emmm
22:04 You advanced in shielding. odrobione po dedzie xD |
Mam nowine...
15:11 Warning! The murder of Legolas of Anarchia was not justified. |
Hacked :|
mialem hacka ale grac nie przestane ... zanosi sie na wojne AoD z Moon~ chociaz nie wiem dlaczego ale noobs z Moon~ mnie wqrviaja ( jak narazie fragi 4:0) :D
|
lol co ty masz do nich-ja odszedlem z gildi i dobrze bo do moon nic nie mam i do bb dojde
cya |
Heh nie dość że dostałęś hacka to jeszcze Hunta od BB no cuż nie masz szczęścia :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |