![]() |
Cytuj:
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png @Edit Niby nie dorastam, ale (chyba) zrozumiałem jego intencje :P @Edit 2 Zrobiłęm sobie zdjęcie na urodziny (link w podpisie). Jakość słaba, bo zmieniona na Paint'owy .GIF... |
Hm. Dokładnie rok temu utworzyłem ten temat. Nie wspominam o tym, że nie robiłem go na serio... Nieźle.
|
@up
Nie ma się z czego cieszyć. 365dni :32 odcinki=11.4 Jeden odcinek na półtora tygodnia To strasznie mało PS. Wypaliłeś się. Ó! |
Niestety trzeba potwierdzić to co powiedział Michoss. Ale gratuluje, bo za czasów świetności tego fake'a cieszył się on popularnością i dobrymi ocenami. :>
|
Hmmm powrót Nadrilla ?? :D Może i nie w wielkim stylu jak na niego przystało ale dosyć dobrze :D ^^
|
Niedlugo post 666 zostawcie go nadrilowi zeby zrobil fake'ia o tym poscie :P
|
Ha! Mój fejk miał większą częstotliwość wklejania pasków! Został zamknięty po (zaokrąglając) dziewięciu miesiącach. Licząc, że każdy miesiąc to 31 dni (niby są jeszcze te 30-dniowe, ale ja już policzę tak) mamy 9x31=279. Dałem 53 paski (bonusów nie liczę). 279:53=5,2641509433926264 (w przybliżeniu ;)).
I kto tu jest lepszy, Noobrill? Powiem wam, tak po cichu, że Nadrill miał być tej nocy sam na sam z kolegą w domu... hie, hie, hie... |
Ja chce dobry fake Nadrilla! Musi wkońcu zdobyć natchnienie i coś ciekawego (i śmiesznego!) wykonać. Czekam :P
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png Obrazek dedykowany Miszy! |
xd
LolnY ma racje! my chcemy Nadrilla! Pewnie już niema chęci do robienia new ZUO :evul:
|
"omajkat. ja tafno na ten feijk nie zaglondalem i fokule na forum nic nie pisaem fienc prawie sapomniaem jak sie poprafnie pisze ale na sczenscie pamientam zasady ortokrafji!1 a fokule to fainy masz ten fejk!!!"
Dawno nie zagladałem... Myślalem ze cos dodasz a tu co? 1 nedzny pasek... Nuub!!!! Ej no... Zauwazylem ze ja ciagle "Dedam" ten temat... |
Fajny fake, 9/10, rób dalej. ;)
Piszę tego posta, żeby ci wreszcie zamknęli temat, nie będziesz mi tu lepszy, o! |
Podstępny szczur.
Niedługo dam kolejny pasek! Żaden myszon nie zamknie mi tu tematu. |
Cytuj:
Ta jasne! Wierzycie mu?! |
Niedługo dam kolejny pasek! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o W koncu ...oby nieokazalo sie ze to zpuśniony zart prima aprilisowy.
======sorry za to zachowanie===== |
MIsza@
Orzesz ty orzeszku! ;p No dawaj dawaj next pasek plx plx byle fast!!! |
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
ARGHT!! NADRILL POWRACA DO HISTORII O SZATANIE!!
Czyżby błogosławieństwo? o.O Streszczaj sie! xD @Misza Ahh ty ciebie wszyscy posłuchają :P |
Re: Piekielna historia o Szatanie
Genialne :D Najlepszy bonus (z Rybą xDD cytuję; "Eee, ile masz fishingu?") ^^ 10/10, bez zarzutu xD Czekam na następne części z niecierpliwością ;)
@edit; Niedawno sprawdzałem balance i wyskoczyło mi; "Your balance is 666 gold." xDDDD |
Nadrill zrób choć jedną część wiem że masz prace rodzinę szkole i mnóstwo innych rzeczy ale choć 1 odcinek zrób ;(
|
SUPER !!! !!! Rub dalej!!!!:D
Grafika 7/10 Fabuła 5/10 Humor 10/10 Pyton jest najlepszy :dance: |
Niom Natril rub dalej pliks B) B) B) B) :cup:
|
W przeciwiwieństwie do większości fakeów jest zaje..............:cup: :cup: :cup:
|
Wielka zapowiedź Nadrilla i wielkie...
G***o!! Nie ma fejka :< |
I nie bedzie ;<
|
"Nadrill ty sadysto"
Brzmi znajomo?JEP Nadrill zrobił ten fake z nudów więc go nie dokończy!!! |
<nub mode łon>
"Nadril plis zróp nekst parta , bo tó lucie siem smócom , bo nie robish fake'a , a opiecałeś , rze bendzie" <nub mode off> ^^ Fajne. Nie mam się co rozpisywać. Tylko rób już , bo jak cię ludzie "zuomiom" to będzie bolało. 8/10 Za długi czas oczekiwania na next part ;p |
Fake@
Bardzo fajny, śmieszny, estetyczny, ... (10 min pozniej) Ogolnie jeden z lepszych . Ocena to 94/100 za caloksztalt. @Ludzie... przestancie spamic. Robicie spam. |
Troche postow polecialo, kilkanascie 1pktowych warnow tez. Nastepne spamowanie w stylu "666 post plx" nagradzane bedzie miesiecznym banem dla kazdego uzytkownika :)
|
Dziękuję :)
Dobrze że są moderatorzy i kasują takie posty jak: "jeszcze kilka postów i będzie fejk" ....... Ale rzeczywiście kontynuacja by się przydała... |
Nadrill, dopiero dzisiaj odkryłem Twój temat w fake'ach i zobaczyłem jak wiele straciłem nie ogladając go wcześniej, bo jest po prostu zaje....fajny :p
Szkoda że już od lutego nie ma żadnego nowego fejka :( |
UEWueHEUHueHUEHUEHuEHuEHUEHEUHEUh człowieku, z krzesła spadłem :D:D....UEuHEHuEHuE 11/10 xP Good :D:D i fabula supcio :D:D ;)
|
Hehehe,fajne!100/10 Najlepsze opowiadanie z fakeow jakie widzialem!
|
szkoda, że nie robisz bo wiele osób wciąż na ciebie liczy...
dobił mne pasek świąteczny : mp3, mp4, mpa! xDDD humor w 1000000% |
Brak mi słów, ale może tak gdyby nie było tak późno to bym:
*spadła z krzesła (nie dlatego że chce mis się spać) *śmiała na cały budynek *zawaliła mature i czytala od początku |
Gz
Widzę , że straszną historię sobie zrobiles i rzczywiscie good daje 10/10 ...
może dlatego ze malo sie znam na fekach ale naprawde fabula i inne niuanse :cup: mistrzostwo xD |
spadlo na 2 strone ;< najbardziej mi sie podobalo z Mc Donaldem :D:D:D
|
Ech..Prosze o zamkniecie tego tematu
Autor odpuscil sobie juz dawno temu a wy robicie sobie tylko zmudne nadzieje -.- |
Tia rowniez tak uwazam..;<
|
Super fabuła ! 10/10 pozdro !
|
Cytuj:
Cytuj:
Może inni chcą skomentować? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |