![]() |
Cytuj:
wez bo ci skapiszonuje morde |
Cytuj:
|
Kto ma cos do mojego miasta ?B)
|
Horrigan, respekt.
...mimo iż traktowany jestem jako dzieciak z piaskownicy. |
oj dobra przestancie sie kłócic bo znowu zamkną temat ;s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Bosiak Kazdy mial kiedys niski lvl, to ze balem sie wysokich lvli nie jest do konca prawda, balem sie gdy bylem bity lub bylem ofiara PA, gdy stalem, robilem runy, expilem, nawet nie myslalem o h lvlach, a ty o tym trabisz jakbym ciagle gadal z toba i mowil "oh no ida po mnie ja sie boje zeby mnie nie zabil jakis 50+". Zreszta chlopie takiego posta przyjebales jakbym ci cos zrobil. Udalo mi sie zrobic wiekszy lvl niz ty. Zazdrosc ? _/ Pozdro Zremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
@zremb Dednolbys mnie ale ucieklem ;> Masz 60lv+ a ja zaledwie 20 :< I next razem idz se rob PA gdzie indziej -.-
|
Cytuj:
Zremb -> kolejny forumowy predator... A, jeszcze jedno: Oszczedźcie sobie posty w stylu "zgadzam sie z nim itp". Bez obrazy. Osobiście mam w dupie czy 12-letni Zbysiu z Sulejówka się ze mną zgadza i co sądzi o mojej wypowiedzi. Pozdrawiam: Horrigan/Michael |
Cytuj:
jak by chciał to by Cie zabił... wiec nie szpanuj ze mu zwiales... |
Cytuj:
@Azura Player A ty kiedy pokazesz swoja klase wielki wojowniku ? Smieszne by to bylo jakbys TY walczyl przeciwko dziewieciu 100+, zapewne bys stal i sie bil, tez bys mogl zrobic bajer ze stoperem i ciekawe po ilu sek bys zobaczyl "You Are Dead" wielki wojowniku. |
Cytuj:
Pozdrawiam! ;) |
Gówno wiecie a piszecie...
Czy Zremb kozaczy ? Widac ze go nie znacie 8o Widze Zrembus ze nooby ci fanclub robią ;) |
Akademia
taka mała sprawa... dlaczego akademia została rozwiązana ?;/ niewiem wogule oco chodzi bo wtedy nie byłem w domu. Moze mnie ktos oświeci ? ;p
|
Cytuj:
Pozdrawiam... ;) |
Cytuj:
|
siema robie bezsensowny post jakich tu wiele o bezsensownosci tego posta niech swiadczy besens tego posta .dziekuje . z nowego yorku max mariusz kolonko
|
Cytuj:
dzieki |
Cytuj:
Reszta DoF nawet nie zdazyla dobiec a Citek juz sie zlozyl : D |
Cytuj:
Heh, no padlem z wlasnej glupoty zreszta napisalem Ci dlaczego. To byla tylko i wylacznie moja wina :) Ale czy to wazne? ja odrobie ten exp co stracilem ale Ci ktorzy od was padli/padna bede mieli problem z nadrobieniem :) @Gimli Jutro moge z wami pobiegac przed save servera, tym razem nie zrobie tego co dzis. :D Powodzenia, Citek |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdrowko, Citek :D |
oj Citek Citek ale zes bubel odwalil...
teraz za kare bedziemy musieli Corsa zabic ;) |
jako pokute proponuje dezintegrowac bolce ludziom na expie;)
|
Cytuj:
Otoż powiem ci... w niespelna 12h po rozwiazaniu akademi 3 osoby z niej padly ofiarą PA ludzi z Wanted... dziwne? Dobra rada dla ludzi z bylej akademi ... uwazajcie ludzie draza chca dorobic :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co ma pierdnik do wiatraka? |
Cytuj:
|
Cytuj:
hew a najs dej czlowieku o dwucyfrowym poziomie inteligencji ;] |
Cytuj:
Przepraszam Aleks :( Wybacz Lukaszek :( |
Cytuj:
Po 1. Ja bylem w tej ekipie ktora cie bila w sklepie w venore a pozniej pod temple, wiem ze ci odcielo prad czy miales kicka. Nie zmienia to jednak sytuacji ze wyszedles bez blessow wiedzac ze sie na ciebie czaimy :D Po 2. Widac nie ze nie wiesz w jakis sposob dzis padlem i gdzie. Heg i Gimli sa poinformowani dosc dobrze wiec gadaj z nimi zanim zaczniesz pisac glupoty. A baranem nazywaj swoich kumpli lub twojego drugiego ownera ;s hmm...powiedziala co wiedzial osoba o jednocyfrowym poziomie inteligencji ;s Pozdro, Citek |
Cytuj:
zreszta tlumacz sie tlumacz mnie to i tak rybka... padles jak noob i jestes noobem, bedziesz padal dalej, jestem tego pewnien. "Call me Cipek" |
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi o akademie to mało wiem ale z tego co tam byłem zanim all polecieli (jakis tydzien) to ciagle albo pa albo kogos zabic itp... akademia wykorzysytwała to ze jest akademią najśilniejszej gildi na servie i nie ktorzy z nas padali za kolegów z gildi :s mnie w ciagu tygodnia 4x probowano zabic Xd
|
Cytuj:
|
loozik zobaczymy jeszcze kto wygra !!
powiedz mi dlaczego nie dasz szansy DOF jesli oni ci dali szanse na zostanie Drazharm ??za to powinienes ich po stopach calowac !!! :) |
spoxik Ventar poczekamy zobaczymy dzisaj juz prawie 100k stracone (aol,bless)jak tak dalej pujdzie to wy bez sianka bedziecie....
|
Cytuj:
Przecież to są miliony~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |