Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Obiektywny 26-07-2006 22:11

Caltus ktos z Furory

Tak sobie czytam te wasze wypociny i az sobie zalozylem tu konto zeby cos napisac bo skilowanie jakos nudne jest a i czasu duzo.
Furora jest obecnie nudnym serwerem i nic sie tu wiecej niewydazy(zadnych wojen itp,moze dla 99% to pieknie).
Duskines teraz sobie tylko jakies osoby z nudow poklepie ,ktos tam padnie na lagu ,ktos wbije 100 lev itp.(czyli dalej nuda)
A co do Caltusa bylem kiedys u niego w gildzie przed wojna z dusk i musze przyznac ze gram 2,5 lat w tibie i nigdy niespotkalem sie z osoba ktora angazowala sie w zycie gildy tak jak on. Naprawde cos prubowal zrobic, niektorzy sie smiali jakies skladki zebrania treningi pvp i ciagle zjebki od niego chronienie dupy innym, swoim kosztem, ale tym nas zachecal do gry mielismy swoje cele dla ktorych chcialo sie grac.Nigdy niewlazil Taifunowi w 4 litery, zyli sobie spokojnie mieli swoje uklady z Taifunem.To ze bedzie wojna Duskines
z Sunblade wiedzial on i wiedzieli Ludzie z gildy.Nikt z Sunblade jej niechcial ale kazdy wiedzial ze musi do niej dojsc.Byl okres ,ze duskines slabło(inne serwy ,ciagle hunty wew. gildy) a Sunblade roslo w sile i wzielo sie za expienie. Ale wojna wybuchla o miesiac, dwa zawczesnie i skanczylo sie jak skanczylo(kazdy wie).
A to ze padl na pk to wiadomo ze za ktoryms razem sie zaczaili i padl od czipsa.
Furora bez Sunblade i niego to nie ta sama Furora.
Namawiali go ,zeby wrocil zaplacili za niego payament ale zorganizowal Sunblade i zrezygnowal wogole z grania na furorze.
Bo na Furora z Sunblade(tego prawdziwego zostalo moze z 4-5 osob).
Wogole to jestescie smieszni nic nieznaczycie na tej furorze bo nawet w Duskines niejestescie a onim przynajmiej sie pisze i mowi :P.
Mam nadzieje , ze Caltus bedzie to kiedys czytal i cos odpisze bo on wie chyba najlepiej co sie dzialo na Furora.
Pozdro dla starych ziomow z Sunblade :)
Ide dalej skilowac :) papa

(przepraszam za bledy ale niechcialo mi sie pisac poprawnie w koncu wakacje sa:P)

Risofek 26-07-2006 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_
heheh

Już 98 lvl :P?
Szybciej niż nie jeden na mainie 98 lvl :)

Niz Ty na bank...

Caltus moze sie i angazuje ale wyniki tego sa bardzo marne :S

Bacik_ 27-07-2006 03:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Baku~
O ile sie nie myle to jest fragment piosenki Perfectu :>
A Caltus dla niektorych jest i bedzie "Niepokonany" :)

Btw Ladnie to Untora napisal:

"Kto wygra war? Tengu, Invectus czy Ugnet?
Juz wygrala tibia, bo wojna to ona."
~Hail Sunblade~

:)
Żegnaj Muhhi. Wielu bedzie cie dlugo pamietalo.

Hail Sunblade _/

xarxid 27-07-2006 11:16

Obiektywny, chyba slaba masz wiedze na temat tego jak ostatnia wojna wybuchla i mowiac, ze sunblade nie chcieli wojny to sie "z deczka" myslisz.
To ONI zaatakowali Duskiness i to ONI wywolali wojne. A te gadki Caltusa o honorze, to, ze sie nigdy nie wykupi z wojny to raczej zalosne jest... Czekaj, jak oni to mowili ? Loyal to the end... Faktycznie...

Skromny pacyfista 27-07-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Niz Ty na bank...

Chłopie czytanie ze zrozumienie...:o '
Hail sun~
Tez odchodze z serva(chociaz mam niski lv i malo tu gralem) wiem ze nie ma po co tu grac... tyrania dus~ to the end...;(

hail sunblade

Risofek 27-07-2006 16:16

Podasz przyklad tej "tyrani"?

Ehh czy zawsze jesli ktos jest dobry to znajduje sie grono osob ktore za wszelka cene chca tego kogos w zlym swietle przedstawic?:S

Poslka mentalnosc :(

Śmigiel 27-07-2006 16:49

Cytuj:

Ehh czy zawsze jesli ktos jest dobry to znajduje sie grono osob ktore za wszelka cene chca tego kogos w zlym swietle przedstawic?:S

Zawsze B) tylko po co stwarzac sytylacje w ktorych mozna byc przedstawionym wlasnie w takim "swietle"??

Madry polak po szkodzie :(

Skromny pacyfista 27-07-2006 18:17

Cytuj:

nie ma sprawy:
Wracam sobie z pohu z czesci kolo temp.. i ide do veno zaniesc lotbaga. Na skalce widze draga i "misZcZow" z dusk~ (ima tam dowodzil i sie podnieca textami "kurwa mowielm blokowac go"). Zlurowali mi na lep 2 gs i blokowali. T ring i w nogi ....:o

ZAL.br

_~~!Hestoprites!~~_ 27-07-2006 18:20

Cytuj:

Niz Ty na bank...

Może ci powiem tak:
Ja mam życie i kolegów, nie tak jak Sunrise że gra 10h ~~ Dziennie...
Tibia mnie nudzi i n00by grające w nia.

Btw. Idzie ktoś na new pvp?

Co do Dusk~~ Huntować kogoś np Mnie, za to, że na Priece Liscie była Demonka za 60 k , ja chciałem sprzedaż za 57...
A oni: zawsze ci ktoś kupi za 60k,Czipsu: Myślę, że 10 bp mf załatwi sprawę...

I co ? Tyrania>? Grałbym na tym świecie ale Dusk~~ szczególnie Czipsu mnie roz&^%$*&$a.
Któs mnie wyzwie od n00ba? Może znów RIsofek?

Cya

Risofek 27-07-2006 19:10

@Smigiel
@Skromny~
Kazdy czasami zrobi cos zle ale tym lepszym sie nie zapomina i wypomina to..

@HEsto~
Tak nazwe Cie nobem bo dla mnie jest nim kazdy kto kupuje chary :baby:

I zaufaj ze kolegów nie tylko Ty masz wiec watpie ze to jest az tak wazne rzecz zeby sie nia na forum chwalic:confused:

_~~!Hestoprites!~~_ 27-07-2006 20:06

@HEsto~
Tak nazwe Cie nobem bo dla mnie jest nim kazdy kto kupuje chary

prosze podaj mi przykład jakiego chara kupiłem ?X(

I zaufaj ze kolegów nie tylko Ty masz wiec watpie ze to jest az tak wazne rzecz zeby sie nia na forum chwalic

A to do Mnie!? BO nie rozumiem...

Risofek 27-07-2006 20:15

Tak to bylo do Ciebie i jesli nie rozumiesz to przeczytaj raz jeszcze a dopioer biez sie za komentowanie.

Btw. od tej pory masz u mnie ignora na calej lini
C ya ;*

Elisabett 27-07-2006 20:21

Ja tam ch**a na to wszystko kłade ciesze sie ze jak narazie moge grec bez Huntow. I ciesze sie z tego. Była wojna bylo co czytac na forum itp. bylo ciekawie a teraz furora to spokojny serwer. Ale powiedzcie dlaczego ten temat jest o taifunie nic do niego nie mam ale myslalem ze to temat o serwie a tu tylko czytam o Taifunie i Dusk ale z drogiej strony oni sa nr 1 na serwie nie ma cie co dziwic o nich zawsze bedzie glosno.

Łolek 27-07-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett
Ja tam ch**a na to wszystko kłade ciesze sie ze jak narazie moge grec bez Huntow. I ciesze sie z tego. Była wojna bylo co czytac na forum itp. bylo ciekawie a teraz furora to spokojny serwer. Ale powiedzcie dlaczego ten temat jest o taifunie nic do niego nie mam ale myslalem ze to temat o serwie a tu tylko czytam o Taifunie i Dusk ale z drogiej strony oni sa nr 1 na serwie nie ma cie co dziwic o nich zawsze bedzie glosno.

Twoj czas jeszcze nadejdzie :>, tylko nielicznym udaje sie przetrwac ;o

A co do koeglow to na tym servie ciezko sie gra jak niema sie kumpli h lvli/dusk

Elisabett 27-07-2006 20:36

Masz tu postac mam tu kilku kumpli tylko wiesz jak to jest jak koles ma h-lvl to sie nie odezwie do małych i trudno poznac nowych kumpli

Khazul 27-07-2006 23:00

Cytuj:

axemaster to wciaz twoj pro?

eheheheheh

Kapucha 27-07-2006 23:53

Cytuj:

Niz Ty na bank...

A co mialy zrobic 120~lvle wobec jakrze okrzesanego Imargama, 205lvla (Taifuna), Czipsa no i oczywiscie wielmoznego SANYOLA ktorego na113lvlu nie stac na blessy - ba, szkoda mu nawet na ssa/gfb!

_~~!Hestoprites!~~_ 28-07-2006 00:23

@Elisabett

Pamietasz jak dzisiaj mówiłaś nam hiho, jak skilowałem Valesiem z takim jednym ziomkiem z Ankh?

@Kapucha
Ty coś do tyłu z tym lvl Taifuna :P, choc sądze że bardziej tu sie pieprzy o Sunblade niż Taifie :P

@Risofek
Żal.pl idz lepiej do piaskownicy.
:o

Risofek 28-07-2006 00:27

@Kapucha

Jesli mysleliby tak jak Ty to nie zaczynaliby tej wojny.
Widocznie widzieli jakies szanse i zrobili to co zrobili...

Skromny pacyfista 28-07-2006 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul
axemaster to wciaz twoj pro?

eheheheheh

oh teraz od wielkich dusk~ bedziesz hunted 4 evaH za profil..... :o :D

Śmigiel 28-07-2006 01:11

Cytuj:

@Elisabett

Pamietasz jak dzisiaj mówiłaś nam hiho, jak skilowałem Valesiem z takim jednym ziomkiem z Ankh?

jakbys w grze nie mogl zapytac B)

Cytuj:

@Kapucha
Ty coś do tyłu z tym lvl Taifuna :P, choc sądze że bardziej tu sie pieprzy o Sunblade niż Taifie :P

jemu chodzilo o czas przeszly :]

Cytuj:

@Risofek
Żal.pl idz lepiej do piaskownicy.
:o

no ja tu doszedlem do innego wniosku "samidz.com" :p

Khazul 28-07-2006 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skromny pacyfista

wytlumacz mi prosze o o ci chodzi ?:>

chodzi ci o to ze znam ratillta z rl czy co?

_~~!Hestoprites!~~_ 28-07-2006 01:37

A kto mi powie za co wy mnie tak nie lubicie?

Tyle szczerze nie jestesm kobietą lekkich obyczajówX(

Śmigiel 28-07-2006 01:54

Cytuj:

Nie wiem jak reszta (nie obraz sie) ale ja jak czytam twoje posty to mam wielka ochote dostosowac sie do twojego indywidualnego trybu intelektualnego i to wcale nie jest oznaka tego ze cie nie lubie :) more post plx :p

_~~!Hestoprites!~~_ 28-07-2006 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Nie wiem jak reszta (nie obraz sie) ale ja jak czytam twoje posty to mam wielka ochote dostosowac sie do twojego indywidualnego trybu intelektualnego i to wcale nie jest oznaka tego ze cie nie lubie :) more post plx :p

ja poprostu staram się nie obrażać innych i nie być dzieckiem neo, przy tym wyrażając swoje opinie :P

Khazul 28-07-2006 02:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skromny pacyfista

btw zostaniesz moim pr0 plx ?

plz zostan plz

nara wszystkim wyjezdzam, 30 dni przerwy :P

oj small ti nie bede ci zalu robil na forum :)

Łolek 28-07-2006 09:06

Cytuj:

ja poprostu staram się nie obrażać innych i nie być dzieckiem neo, przy tym wyrażając swoje opinie :P

Dzieci neo Hail _/ _/

Elisabett 28-07-2006 09:49

Dlaczego mam miec hunta od Dusk dlatego ze mam kumpla pasterza no wezcie ale dla mnie to nie bylby powod. A skad wiesz ze to moj pro?? Mam wielu kumpli i to ze sa huntowani to ich sprawa a nie moja.

Łolek 28-07-2006 10:47

Mam hunta na furo, gadalem kiedys z kumplem przyeszedl kolo od Dusk i kolega mial hunta :D

Elisabett 28-07-2006 11:11

OO Mysle ze mnie to nie spotka...

Khazul 28-07-2006 12:35

Cytuj:

Dlaczego mam miec hunta od Dusk dlatego ze mam kumpla pasterza no wezcie ale dla mnie to nie bylby powod. A skad wiesz ze to moj pro?? Mam wielu kumpli i to ze sa huntowani to ich sprawa a nie moja.

Kto powiedział ze masz hunta? Skromny pacyfista napisal tylko ze ja bede mial, bo w komencie wpisalem sobie Ratillt(rl). Ty nie masz, ale nie wydaje mi sie zeby byl jakikolwiek sens w tym zebys miala wpisane Pasterz the Axemaster(pro) ;S

_~~!Hestoprites!~~_ 28-07-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
Dzieci neo Hail _/ _/

Hail Debile.
Mam Już dość tych ludzi na tym Forum , którzy mnie roz*******ają za przeproszeniem , pokazujesz gildie z Kyra, a pieprzysz głupoty idioto na forum o furorze.,

Dobrze że wyjeżdżam na wakacje.
Odpoczne od niektórych debili.
Cya
B)

Elisabett 28-07-2006 14:33

Zycze Udanych wakacji.

Valest 28-07-2006 15:51

Cytuj:

Hail Debile.
Mam Już dość tych ludzi na tym Forum , którzy mnie roz*******ają za przeproszeniem , pokazujesz gildie z Kyra, a pieprzysz głupoty idioto na forum o furorze.,

Cya
B)

NOi co z tego ze gra na KyrzE?Graał na Furorze....
Szkoda ze wyjezdzasz ;( ;( ;( Nie bedzie sie z kogo smiać xD

Kapucha 28-07-2006 19:28

Cytuj:

Ja nic do Ciebie nie mam, ale to nie zmienia faktu ze do ludzi inteligentnych nie nalezysz. ;s

Cytuj:

Hail Debile.

Cya

Żeczywiscie tylko od niektórych... ; p

Skromny pacyfista 28-07-2006 23:58

Cytuj:

omg ziom zobacz jak ja to napisalem.. nie widzialem w moim poscie ironi -,-";)

Hellsir 29-07-2006 14:23

13:40 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

Wkońcu na Furorze pojawił sie Orshabaal. Ciekawe jaki loot będzie ^^

robert22 29-07-2006 14:33

up:
I tak nawet jak wypadnie cos dobrego to bedzie loot Taifuna jak zawsze.... i nie wiadomo czy wogule go zabijom;)

Valest 29-07-2006 15:24

HAha

Fenix'Gru:
Jul 29 2006, 14:25:34 CET Died at Level 141 by Orshabaal

Xavine:
Jul 29 2006, 14:23:30 CET Died at Level 122 by Orshabaal

Taifun dał Loga a Najwiekrzy noob w blokowaniu Imargram Boi sie blokoc xD

Risofek 29-07-2006 15:27

@Valest

Stul pysk jesli nie wiesz co sie dzieje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23.