![]() |
@up
Polejcie mu bo dobrze gada ;) tak btw. to nie zle przewalki na Aurea sie zaczely ^^ |
No przewałki się zaczęły. Ale nie są pierwszymi ani ostatnimi. Przecież kiedyś Liam był w gildii z Moltem. Chwilę powalczą w takich składach i niedługo znów się zrobi parę roszad ^^
|
@Jojo Kaczynski? -.- Az tak nisko CIPSoft upadl? :o
Widze, ze nikt nie zrozumial ironii, sarkazmu czy jakkolwiek by sie to nazywalo w moim zdaniu :S |
Eeeh, ciagle o wojnie gadacie:confused: bylbo ktos na mass hydra hunt chentny:D ?
|
Z osób, które tu piszą chyba tylko ja aktywnie gram. Także sądzę, że nie znajdziesz tu team'u na hydry ^^
Edit: Zapomniałem o Cromaku ;P No i Fallathanu, ale to się chyba nie liczy? :) |
Cytuj:
Cytuj:
@PS. Dziś padł uh provider Isarisa niejaki 70 ed ;] Nowy nabytek FoRu się pokazał mianowicie Natalon przy małej pomocy kumpla z guildi (może nie małej ;p) pojechali Hefii'ego |
Oj dzieje sie dzieje, Paco, Natalon po drugiej stronie :P. co do Natalona to nie wiem skad ta decyzja. Paco okazal sie dzieciakiem ktory nie potrafi myslec (stwierdzam to po dluzszej rozmowie na temat jego posuniecia), usprawiedliwia sie tym, ze nie cierpi isarisa, i nie bedzie go wiecej tolerowal, dodal rowniez ze RoM i tak juz nie istnieje ze Alle, Mandus juz nie obchodzi aurea ^^. A na koniec rozmowy jak juz wiedzial ze nie ma racji potrafil tylko powiedziec ze to tylko gra...
Strona RoMu jakby aktywniejsza sie zrobila (osoby wtajemniczone powinny wiedziec o co chodzi ;)). Teraz tylko czekac na kolejny ruch ... |
Cytuj:
|
OMG nawet jezeli gildia "polakow" wygra razem z Paco'em to myslicie ze Paco nieb edzie sie zachowywal jak Zevs?.... Malo razy wpadal kiedys na guardy po danine??
|
Oczywiście, że będzie. Nikt nie ma co do tego wątpliwości, zwłaszcza że gra na nim haga który musiał opuścić serv jak RoM zaczął przegrywać i lizanie tyłka isarisowi nic nie dawało.
ej, coza polacy som z nim w gildi muj bosze, coza zdrajce :////// /Kosher Pig |
E tam, niech war sie skończy, PA i tak było i zawsze będzie, Ci którzy nie potrafią sie ustawić z nimi to grać niech nie zaczynaja, tyle ; )
/Jojo |
Jak jest PA to będzie wojna, jak wojna się skończy to będzie PA i nowa wojna. Nawet jakby rządzacy się starali, nawet po 100% wyelimniowaniu PA (choć to niemożliwe) zawsze znajdzie się ktoś chętny żeby sięgnąć po władzę. Rezultat? War...
Wojen nie ma tylko na non-PvP. Ale non-PvP ssie. /Kosher Pig |
Hehe, czyli dopoki jestem ja wojna bedzie trwac? ;)
Btw: Tageho Toots - Oct 06 2006, 10:31:55 CEST Killed at Level 84 by Darkness Sixis |
Ty i co najmnej ~10 innych osób, po obu stronach. Bo ass... uhm, wspieranie friendów się szerzy. Zwłaszcza jeśli światem będą rządzić ludzie pokroju twoich idoli.
/Kosher Pig |
Tageho nie jest chyba w warze .... :D
|
Cytuj:
|
Mi sie wydawało, ze on byl juz w wojnie wtedy kiedy Ludwix bro'war, Nozimu etc.. byli w romie, oczywiscie moge sie mylic
|
Cytuj:
@down Chodzilo mi o to, ze osoba grajaca w Tibie bylaby moim idolem wlasnie z tego powodu, ze gra. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Nawet nie wiedziąłem że Kidlex jest po stronie ROMu, dopuki nie zobaczyłem jeg ostroju;p @Wczoraj koło 19 Zevs z Liamem składali Kosiego, naszczęście nawiał im do depo. (350+ z sd wyrwał ;p) Zevs na dobre sie zaaklimatyzował w swojej nowej guildi.... |
Deeco też chcieli zlorzyć jak bleesy kupował ale też nie wyszło.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
13:21 Kidlex [53]: hunted. 13:21 Slide of Aurea [40]: za co?? 13:22 Kidlex [53]: za darmo. (tam dalej mówił coś o tym że zobacze w przyszłości itp...) I kto tu mówi o PA ;] |
Nie oczekuj od niego za dużo, pomimo niewatpliwego doświadczenia zachowuje się jak 11-latek który zrobił PA na jakimś noobie przy użyciu 100+lv prota: "AMG JAK FAJNIE JA MOWIE 10K PLAC I MAM 10K W DUPO HEHEHEHE"
/Kosher Pig |
nie ma co sie oszukiwac DM to banda noobow ktora nie ma zadnych szans z ekipa Liam + Zevs + RoM
|
Cytuj:
Kiedy twój półmózg fifi był w DM to pisałeś inaczej, zresztą na ostatnim battle rom uciekał jak tylko mógł i dał loga podczas battle : 888 film dla tych którzy nie wierzą : http://www.upload2.net/page/download...10.06.rec.html |
Cytuj:
/Kosher Pig |
Cytuj:
|
[CHAR]Thalvion[/CHAR] own3d by
Oct 08 2006, 00:04:38 CEST Killed at Level 93 by [CHAR]Liam darkcrosser[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIe o to mi chodzi... NAjpierw nażekasz na PA, a potem odstawiasz takie numery... Olałem to co mi napisałeś, bo paru kumpli już huntowałeś za nic i nic z tego nie wynikło.... POzdrowionka :** |
|
Cytuj:
Edit: Wyjaśniło się all. Obejrzałem filmik (dział filmy) Obydwaj expili na dragon lairze, po czym poszli w jedno miejsce i obydwaj afkowali.... Edit: Nie afkowali tylko exita dali..... To była 1 szansa na przeżycie (szło do nich 10 Romowców <orientów>) |
xDD
@Slide Nie lepiej bylo najpierw obejrzec filmik, a pozniej zrobic posta? xDDD Ktos napisal, ze Zevs dobre sie zaaklimatyzowal... A co mu innego zostalo? @Drazharm "ok" Do wydarzen z wojny dodam, ze Kimahirii dolaczyl sie do Orientels, a do wydarzen ogolnych to, ze Elood Rendan zdobyl 100 level. |
@Slide~
Hahahahah, afkowali kiedy widzieli, ze Dektral ich atakuje? Myslenie nie boli. Dali x loga, co jest jeszcze bardziej zabawne wiedzac, ze atakuje ich sorek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |