![]() |
Dobrze, że takich jak ty jest tylko niewielki odsetek. W innym wypadku ciągle byśmy mieszkali w jaskiniach.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Right xD
|
....... dobrze ze thundera mayano ubil ;-) jak mowilem go nietrzeba bic go albo wykoncza dragi albo 60 magi ^^
|
Cytuj:
|
Special for Berger
Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz. Mayanato wez sie zamknij lognij do gry laz za hlvlami mecz kogo se chcesz dowiedz sei wszystkiego i dopiero udzielaj sie na forum. :)
Btw. Mam nadzieje ze jakis nowy Evul modek nie da mi warna/bana/kasacji konta za mego posta :P |
[CHAR]Chealino[/CHAR] Iridia Paladin 145 +1,232,429
[CHAR]Huxy[/CHAR] Iridia Knight 146 +746,328 Widze, że chłopaki zbytnio sie nie przejmują wojną... Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie skoro nikt im nie stawia oporu ... |
Cytuj:
łatwo się mówi :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@alora
nie wiem czy to do mnie czy nie ale ja jestem myanato a nie "mayanato":) przeciez gdybym mogl grac to bym tu nie siedzial tylko zapierdzielal na jakims expie ale coz wyszlo ze nie moge:( a tak poza tym to lubie sie udzielac nawet nie proszony:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do czytania ze zrozumieniem to jest tak tylko wg Adolfusa~ ,i chyba sam sobie zaprzeczasz piszac ,ze nie plote glupot a pozniej ,ze ze wzgledu na to iz jestem "debilem" radzilbys bym sie nie udzielal. paradox czy niesluszny opiernicz? :) moze posty z main charow? ja sie nie ukrywam;p Btw nie uwazacie ze wypowiadac sie tutaj o stanie wojennym powinni ci co uczestnicza w war wiedza co sie dzieje w gildiach i sa w war aktywni all the time?(smiem twierdzic ze wiem wszytsko). bo ja tak, dzieki temu unikniemy wielu postow ktore sa zwyklymi domyslami nie majacymi odzwierciedlenia w prawdzie i poczynaniach naszych dzielnych loonley tunesów z wytworni WB :D. |
Mistik Vannesa Killed at Level 46 by Mahatman Gandhi and by Aynamaa.
Srry ze tak póżno ale wczoraj się porządnie schlałem za tego deda. 08:36 Mistik Vannesa [45]: Hi 08:36 Chealino [146]: hi 08:36 Mistik Vannesa [45]: Why did you order to kill me? 08:36 Chealino [146]: You are hunted 08:36 Chealino [146]: And have to pay also 08:38 Mistik Vannesa [45]: After all I am not participating in the war! 08:38 Chealino [146]: You won't get free until you pay 08:38 Chealino [146]: bye 08:41 Mistik Vannesa [45]: Why am I supposed to pay? After all I killed nobody?? I am not a spy! 08:43 Mistik Vannesa [45]: so? No dla wyjasnienia chealino wymyślił sobie ze się woże i chciał mnie się pozbyć... Dziki Chrisowi :* za co serdeczne dzieki Chris :* nie musze płacić i jestem wolny. Lecz widać odrazu jaki Pa z chalino.. już teraz. |
Widzicie?!!
A mowicie ze Bezok sie bedzie wozil po respach jak wygramy wojne -.- Chealino jest przykaldem ktory jak wygra bedzie rzadzil na maxa. Szkoda Mistic ze na ciebie trafilo ;/ A tak przy okazji to Gites ze sie najebales :) ja jak padlem smokiem nie mialem za co sie najebac :)
|
Chriss
Rusz od czasu do czasu glowa. Wiesz ze historia lubi sie powtarzac !!! Chyba nie trzeba ci przypominac jak bylo z Ethical pare miesiecy temu!! Nie rob 2 razy tego samego bledu. Pokaz ze masz jaja !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up nic nie pomyliles~ @mistik- nie ma za co, nie wiem jak bylo na prawde, ale ja wierze ze chealino nie jest PA, znam go od momentu gdy on mial lvl 60 a ja 75~ i wiem ze koles jest w porzadku. Tutaj tez mozna zauwazyc ze chea liczy sie z moim zdaniem, a nie jak ktorzy twierdza,ze mu sie podlizuje- lmao loosers. Dodam tylko, ze pomagam tylko tym ktorych znam\widzalem w rl albo sa mi bliscy w grze, wiec prosze nie piszcie do mnie obce osoby z prosba o pomoc~ Poza tym wyrzucilem z gildii tych, którym nie ufam lub ktorych wystarczajaco nie znam, teraz jestem pewien ze juz nikt wiecej nie padnie z mojej gildi od strony Arc~ |
@up- ja wylecialem za to ze mi nie ufasz czy nie znasz?;p
|
Cytuj:
Chris mogłeś z ciekawości zapytać dlaczego nasłał na mnie kumpli z rl... Chętnie usłyszałbym co ten pan ma do powiedzenia.Rozumiem że kasa w wojnie im się przyda (moj stuff + backpack wart był cos kolo 90k ) , pewnie starczy na kilka bp-ów sd i uh. Czy Chealino jest Pa czy nie trudno mi ocenić z Santrope pamiętasz jak było? |
Cytuj:
jak to mowia baba z wozu koniom lzej :) @tyranx: z pustego i salomon nie naleje |
Cytuj:
mistik- nie wiem nawet kto to santrope nie interesuje mnie, w kazdym razie nie mam nic na chealino dlatego wiecej sie na jego temat nie wypowiem~ |
Cytuj:
no offense plx ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Fakt, faktem, Twoj pomysl jest szlachetny, ale - jak wiekszosc szlachetnych idei - awykonalny. @Up: Aliant to sojusznik, co czyni Twoj zart niesmiesznym w mych oczach. ; ( |
@UP - Zgodze sie Allianci to sojusznicy ale nie tylko. Termin "alianci" stosowany jest przede wszystkim do członków koalicji antyhitlerowskiej podczas drugiej wojny światowej, choć dość często jest on tutaj ograniczany do państw zachodnich (Wielka Brytania z dominiami i USA oraz stworzone w tych krajach siły zbrojne wolnej Francji, Polski i kilku mniejszych państw), które były objęte wspólnym dowództwem. Było to takze synonim wojsk ktore ni były sprzymierzone z Sowietami (Panstwa bylego zwiazku radzieckiego). Studiujesz historie? nie ? tak myslalem... nie chce sie chwalic ale ja ak :D
A jak tak bardziej komputerowo chcesz, to moge porownac moja wypowiedz do pewnej gry. C&C:Red Alert, tam byli Alianci vs Sowieci i nam blizej bylo do Aliantow bo oni walczyli razem z nami, i bili sie z czerwonymi ludzikami nazywanymi Sowietami (przyjzyj sie jak chodza ubrani Arc i Triad;p) To jak bamboocha.... metafora taka:) |
Poprawnie po polsku powinno byc sojusznicy, Alainci to z angielskiego.
|
hmmm...a ja myslalem ze to forum poswiecone tibii a nie drugiej wojnie swiatowej:D albo cóś
|
@up: widzisz, tak czasem jest, ze podczas dyskusji z Bergerem rozne rzeczy wyciaga to on, to ja z rekawa. ;)
Za ewentualne bledy przepraszam. Spedzilem 10h w szkole i na roznych zajeciach i padam z nog. Rowniez moja wiedza z zakresu historii najnowszej, nie moze sie rownac zapewne z zakresem wiedzy Bergera. Mimo wszystko, sprobuje sie starym zwyczajem wpierdolic. ;) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I o ile pamietam, na terenie Eruopy nie doszlo po 45 roku do otwartego konfliktu i bicia czerwonych przez zachodnich kapitalistow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Reason? Zabicie chara, ktory pkowal na trolach w Venore. Szczesliwie, nie zdazylem dobiec, by go dobic i nie wylapalem locka, dzieki czemu wylgalem sie od ewentualnego paymentu. Szwedzi sa zli, plx? :baby: @Down: a ten post mial na celu...? |
Tosz to wstyt, isz sie nie znacie na chistori.
Ajlanci to nie rzadne pzymieze walczace w wojnie, tylko dzewo zapopularyzonwane w lasach iglonych opszaru w okol morza srodzimniakomorskiego. |
cos nam ostatnio owjna przycichla a chealino wciaz expi --->146lvl
|
@lamalas odpisze ci jutro i skoryguje spadam na impre...
@majtano(majanato)- tak bo mi sie spieszylo a chcialem to objasnic jak najkrocej bo sam bym troche wiecej na ten temat napisal ale to jest czysty i przejrzysty jezyk a mojego referatu by sie nie chcialo poprawiac. |
@Berger, zapomnialem Ci powiedziec, ze imprezy w poniedzialek przynosza pecha ;f
|
@berger
przeciez nie mam CI za zle, jakbym smial :p tylko stwierdzilem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14. |