![]() |
Cytuj:
|
@Jinikao
Chodzi ci o Jima zapewne ta? huh... Jakby on nie był w domination nie mialby nic do gadania mimo takiego lvla... a nawet mimo tego, że jest w domination też w sumie wiele nie ma do gadania... ~~ |
Btw- od kiedy Aga umie szwedzki?
21:38 Aga [130]: döda cuchen nu[/quote] Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac : http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html Wszystkie jezyki ;d:) |
Cytuj:
Tinup byl madry i go zaatakowal :] Potem twierdzil ze to na zarty, Pozatym co z tego ze jest w Domination? Jego sprawa i jego posatc i to za nim poszla cala gildia:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm co do blackd to lepiej żeby nie brał, prawda to że kiedys rozdawali a później hacki były :> A hacka nikomu nie życze :/ Cytuj:
Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac : http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html Wszystkie jezyki ;d[/quote] Hmm ok a skąd obsługa znaków :> chodzi mi o "ö" wiem mogła to wkleić ale czy w momencie wklejenia tego do gry, nie powinien wyjść krzaczek(np jak w przypadku polskich znaków) :> Cytuj:
|
Cytuj:
-- Vatariel możesz sie odwołać , to nie problem dzięki mnie np. jak odowłałem się do samego cipsoftu oddeletowali Netana więc wiesz .. wystarczy dobrze zformułować treść :D pewnie to wiesz tylko tak sobie pisze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widac blackd haxzrz0rzuje ino berylijczykow. I jak bardzo nie chce, zeby sie okazalo ze w blackd keylogger to jednak tak samo bym chcial, zeby Corso zalapal hacka. Asslicker detected ;> |
Po całodniowym siedzeniu w pz. W nocy ls rusza do ataku
Ka'lel Nov 28 2006, 00:41:32 CET Killed at Level 66 by Malihra Zavanda and by Choseer @Rev'ico Więc czekam aż mnie zabijesz xDDD Cały dzień expiłem i nikt nie przyszedł :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kozak wielki a pewnie gdzieś pod dp sobie ubił rata/buga czy coś w ten deseń i r0xi . Ale masz racje, przyjdzie na niego czas ;- ) |
Nie ubiłem rata żadnego ,bo expiłem na orcach na edron i trochę na pohu
@Guardian No to czekam na Ciebie chłopie , z tego co wiem to kupiłeś nową postać, która jest tera w LS (tak wynika z naszej rozmowy na gg). Pewnie i przyjdzie na mnie czas nie spodziewam się wygrać tej wojny bez zaliczenia deda :) |
Cytuj:
erig.net 28 Nov 2006 +48,826 107 83 8,944,515 jeżeli cały dzień expiąc wbija sie 83ek niecałe 50k expa to musisz być lamerem na prawdę:) w cały dzien to 300+k wbijesz |
Corso jak tak dalej będziesz expil to zostaniesz best playerem na Beryli:baby: . Dzis spotkałem Rizzle pogadaliśmy powiedział dokladnie to samo "na corsa nadejdzie czas ". Miej się na baczności :evul:. Przed chwilka widziałem jak Rizzlaa gonił Excaila
Excail Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Asco Moor |
Cytuj:
Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Asco Moor |
Nasz dyktator padl:D
A co z ponckiem? ma facca prawie wogole sie nie loguje .. |
I co z tego, że padł ? normalne na wojnie
Btw. ciągle czekam na Rev'ica-Guardiana już 2h na cyclo siedze |
Cytuj:
|
Cytuj:
26 Nov 2006 +35,197 107 83 8,864,503 27 Nov 2006 +31,186 106 83 8,895,689 28 Nov 2006 +48,826 107 83 8,944,515 Źródło erig.net. Coś słabo jak na cały dzień expienia. |
Cytuj:
29 Nov 2006 +101,773 108 83 9,046,288 ;];] |
Jak Excail padl?
|
@Kajn
Miał soulfire i massloga zrobili. |
Cytuj:
i bardzo dobrze heueheueh Burn in hell xDDDD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Po 2 dniach , i po skomleniu Pro'pobera jak psa i pobłaganiu kumpli żeby mu coś kasy pożyczyli żeby mógł się zpłacić, zauważa że nie nikt mu nie może pomóc i dołącza znów do wojny przeciwko KH.
Btw. Jutro Parker wraca :) |
pewnie parker zrobi tyle co na ostatniej wojnie...B)
|
Cytuj:
|
Nie ucieknie nie robiac pz do pz tak jak zrobil to na ankh wojnie ao vs kh xD
|
Ej, zostawcie biednego Corso of corsa of darknasza!.
On jest boss, jest w Ruin. Wystarczy chwilę poczekać, przecież to jest standardowa taktyka Dennisa, że też nikt nie zauważył. Z DT było to samo (i na isarze, i na berylii) - nabrał nuubasuf ile się dało, takich a'la Corso, po czym jak już wyszedł na prostą to zaczął ich wszystkich huntować. Dajcie sprawie trochę czasu, to jeszcze Corso będzie błagać żebyście go do LF/odpowiednika lf przyjęli. Istna telenowela, zachowanie Corsa się nadaje do jakiegoś tasiemca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak, DT tak zrobiło. Na Isarze tylko pare osób huncili a resztę po prostu z gildii wyjebali na prostej zasadzie - jesteś free ale się nie rzucaj. Na isarze udało mi się zostać w DT przez długi, długi czas - aż do sprzedania chara praktycznie, więc mnie ta wątpliwa przyjemność wyrzucenia z gildii ominęła. A na berylii, hum. Może jeszcze są tu ludzie którzy pamiętają czasy beryliańskiego DT, kiedy to po praktycznie wygranej już wojnie z Sampzorem (z tego co pamiętam) i pojawieniu się KH Excail zaczął wyrzucać z gildii 40-60lvle pod głupimi pretekstami. A to jeden coś zwinął, a to drugi loota nie chciał oddać, trzeci bohy albo hunted itd. Tutaj natomiast, sam odszedłem z gildii, tak było wygodniej. Dennis sharował, jeden owner był mój zią a drugi mnie nie nawidził - nonsens. |
Battle wygrane przez Ls
Padli : Mexor , Rune Runesson , Arwyn Shard , Drefi Darth, Iutrin , Aevon Devina i Soena. |
Cytuj:
|
Soena
Nov 30 2006, 10:16:21 CET Killed at Level 91 by Choseer and by Aga Arwyn Shard Nov 30 2006, 10:06:52 CET Killed at Level 90 by Rizzlaa and by Raffu Aevon Devina Nov 30 2006, 10:17:27 CET Killed at Level 74 by Rizzlaa and by Gemaro Drefi Darth Nov 30 2006, 10:17:51 CET Killed at Level 52 by Aga Iutrin Nov 30 2006, 10:16:44 CET Killed at Level 84 by Choseer and by Aga Rune runesson Nov 30 2006, 10:17:00 CET Killed at Level 66 by Aga and by Rizzlaa Mexor Nov 30 2006, 10:19:00 CET Killed at Level 83 by Clodachu and by Rizzlaa |
Cytuj:
Owne3d !:baby: |
Znowu Rizzlaa zaszalał:cup:
|
Cytuj:
pOZdRowIeNia.... DlA tYcH Co ZaFrAgOwAli :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |