![]() |
|
Cytuj:
|
Chłopaki, ale przecież Puchar UEFA i tak Getafe zgarnie ;s
|
Pary rozlosowane:
Arsenal Londyn - Liverpool FC AS Roma - Manchester United Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona Fenerbahce Stambuł - Chelsea Londyn Niestety Fener nie trafiło na Schalke, więc są tylko 2 ciekawe pary. |
Masz racje ale ja bym nie skreslal Fenerbahce. Dla mnie to czarny koń rozgrywek a z Chelsea to roznie bywa, ciekawie moze byc zwlaszcza w Stambule.
|
Ojoj Arsenal odpadnie :-<.
|
No i fajnie. Najpierw Liverpool polegnie, potem wycieczka do Turcji, a na końcu finał w Rosji ;)
|
i porażka z Barca ;)
|
Cytuj:
|
Niedoczekanie twoje :], chociaz taki final by mi sie podobal bo Arsenal gra podobnie piękny futbol co Barca.
PS. A i mamy Henka ktory moze duzo pomoc w rozpracowaniu was ;) |
Barca przejdzie ale potem przegra z ManU a Arsenal przegra z Liverpoolem.
Finał Manchester United 3-2 Liverpool FC Tzn to moje marzenie bo w piłce wszystko może się zdarzyć. |
Cytuj:
Nie sądziłem, że będziemy mieli takiego pecha, bo trafiliśmy na najlepszą drużynę z wszystkich pozostałych. No, ale trzeba wygrywać z najlepszymi. ;) |
hmm...a swoja droga ciekawe jakie wnioski wyciagnie Roma po ubiegłorocznej kompromitacji z ManU
|
Yoh dobry z Ciebie bajkopisarz.
|
Wydawać by się mogło że Barca trafiła na najłatwiejszą drużynę, ale:
-to w końcu 1/4 LM tu nie ma łatwych drużyn -oni mają tego utalentowanego Neuera, co Porto wyeliminował ;[ Będzie dobrze :d Ciekawie zapowiada się dwumecz Fenerbahce z Chelsea, zwłaszcza w Turcji. Tam to mają doping niesamowity, jak goście wytrzymają 90 minut tych gwizdów i wycia?;d |
Cytuj:
|
Damn, tragiczna w tym sezonie Barcelona trafila na najbardziej drewnianego rywala jaki pozostal w grze - Schalke. Zeby przegrac z zespolem niemieckim musieliby sie naprawde postarac, wiec niestety, zobaczymy Blaugrane w polfinale. Mam nadzieje ze dostana tam solidne lanie od bardziej ogarnietego zespolu.
Chelsea powinna wykorzystac szanse i awansowac. Jak nie z Fenerbahce, to z kim? Arsenal i Liverpool to najciekawsza para, balbym sie tutaj typowac jakiekogolwiek wyniku. Romie wspolczuje - pogromu raczej tym razem nie bedzie, ale mysle z blokada psychiczna zadziala, i Manchester przejdze Wlochow bez wiekszych problemow. Swoja droga, ciekawe ze Chelsea i Barcelona po raz kolejny trafily na najslabszych mozliwych rywali ( Olympiakos i Celtic, Fenerbahce i Schalke ). Milo by bylo, zeby tym razem ktorys ze "slabeuszy" sprawil niespodzianke. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |
|