Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Kiroy 09-01-2008 08:42

Zolda : moze i przesadzilem ale zastanow sie next time co ty w ogole piszesz i kim jestes w tibii aby na mnie rzucac oskarzenia o kupnie chara !! !! widac ze nie grales nigdy na obsidii bo gdybys gral to bys wiedzial !! a skoro nie grales nigdy albo nie znales mnie to nie pisz takich bzdur na oficjalnym forum !! bo gdyby cie to inetersowalo naprawde czy kupilem kiedykolwiekchara to bys sie zapytal na prv w tibii !! a propagande to mzoesz robic u nigersow w domu :) reszte dopisz se sam !! takze wypad !! i zycze ci rl life jak moje :) bo ja w zyciu jestem szczesliwy ale to nie ten temat itd :)

Pozdro Friends :*

Nattii 09-01-2008 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omoj (Post 1833667)
---WYJDZ---
I nie wracaj tu wiecej bo dla Takich Jak Ty nie ma tu miejsca:baby:

Najlepiej wszyscy wyjdziemy, a jak nie, to prędzej czy później nas Pan wyrzuci, za heretyzm i bluźnierstwo ! Zostanie Pan sobie z Panem Omagad i może z Panem Kiroyem, macie podobne poglądy, więc dla Was tu jest miejsce, to się dogadacie ;]

Slayer-Nuddle 09-01-2008 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nattii (Post 1833748)
Najlepiej wszyscy wyjdziemy, a jak nie, to prędzej czy później nas Pan wyrzuci, za heretyzm i bluźnierstwo ! Zostanie Pan sobie z Panem Omagad i może z Panem Kiroyem, macie podobne poglądy, więc dla Was tu jest miejsce, to się dogadacie ;]

MAKE SOME NOISE!!!!!!!!

omoj 09-01-2008 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nattii (Post 1833748)

Dobrze ze juz zjadlas wszystkie rozumy i jestes the best
szkoda ze tylko tak Ci sie wydaje a jak Sie cos nie podoba
to proste
Wy****dalaj
bo "wyjdz"to zbyt ladnie jak dla takich ludzi jak Ty....!!8o

a Tak Btw. To Pozdro Dla Omagad i Kiroya :))
:cup::cup::evul::cup::cup:

Nattii 09-01-2008 12:49

ojojoj władca forum widze. Założ bloga, to sobie będziesz mógł porządzić, a to forum jak na razie jest publiczne, więc mogę sobie pisać co mi się podoba ;d a wyjdę jak będę miała ochotę ;]

Thavenix 09-01-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez InvisibleWound (Post 1833447)
yson na allegro, moze sie kto skusi? bo narazie 2.75 zł :D

serio? : o

gdzie :(

omoj 09-01-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nattii (Post 1833830)
ojojoj władca forum widze. Założ bloga, to sobie będziesz mógł porządzić, a to forum jak na razie jest publiczne, więc mogę sobie pisać co mi się podoba ;d a wyjdę jak będę miała ochotę ;]

Dobra to 3m sie ramy:baby:
i pisz tu sobie choc gowno wiesz ale udajesz
PoOozdroOo8o

FoRa1 09-01-2008 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omoj (Post 1833873)
Dobra to 3m sie ramy:baby:
i pisz tu sobie choc gowno wiesz ale udajesz
PoOozdroOo8o

a tys w dupie byl i gowno widzial. hardcore ?

omoj 09-01-2008 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1833896)
a tys w dupie byl i gowno widzial. hardcore ?

zacytuje tu slowa slynnego Rey'a8o
:cup:"twoja stara":cup:
i to Ci wystarczy :baby::D

Fin'er 09-01-2008 14:33

@ omoj

Pokaż języczek... :) Aaaa brązowiutki, tak trzymać i pamiętaj im głębiej tym większa frajda.

Kiroy 09-01-2008 15:06

Natti : moj zarzut do kolegi byl poniewaz nie operuje faktami tylko probuje mnie pomowic !! i o to tylko chodzilo !! takie oszczerstwa i klamstwa to nie do mnie !! a skoro nic nie wie to nich nie psize etgo na forum zapytal by sie na prv to bym odpisal mu i tyle !! a nie na forum takie numery !! i masz racje mozesz psiac na forum co chcesz mozesz naadwac komu i co chcesz ale pamietaj ze bez odzewu sie to nie obejdzie !! i ja sie za zadnego pana tego forum nie uwazam bron Boże , tylko nawet czasami mi moga puscic nerwy !! i z checia konstruktywna krytyke poparta faktami przyjme i odpisze na forum na ten temat !!

omoj 09-01-2008 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1833906)
@ omoj

Pokaż języczek... :) Aaaa brązowiutki, tak trzymać i pamiętaj im głębiej tym większa frajda.

nie wiem jak patrzysz w lusterko i widzisz swoj jezyk myslac ze to moj to wielkie gz kumplu :D
powodzonka 8o

Ptak~ 09-01-2008 16:14

a wcale ze nie, bo ty!

Mantel 09-01-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1834055)
a wcale ze nie, bo ty!

A wlasnie ze nie bo to TWOJA STARA suf

Piesek 09-01-2008 16:29

@do all co odp "Twoja stara"

Ludzie zastanówcie się co piszecie...takie teksty są żałosne...jedynie co wam powiem na ten temat to zacytuję słowa Sokoła...lecz nie interpretujcie ich zbyt dosłownie, a pomyślcie o tym:

"To do wszystkich, co okradają swoje matki
Przypomnij sobie, kto kupował ci zabawki"

Szacunek dla rodziców plx?

@Down

żal mi Ciebie...

Mantel 09-01-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1834076)

Ludzie zastanówcie się co piszecie...takie teksty są żałosne...jedynie co wam powiem na ten temat to zacytuję słowa Sokoła...lecz nie interpretujcie ich zbyt dosłownie, a pomyślcie o tym:

to i TWOJA STARA tez? ;>

Myllion 09-01-2008 16:40

pieprzona gówniarzeria probujaca byc smieszna elo, panowie !

a, i marsz czyscic jezory :).

zolda fuva 09-01-2008 18:01

czytanie ze zrozumieniem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1833706)
Zolda : moze i przesadzilem ale zastanow sie next time co ty w ogole piszesz i kim jestes w tibii aby na mnie rzucac oskarzenia o kupnie chara !! !! widac ze nie grales nigdy na obsidii bo gdybys gral to bys wiedzial !! a skoro nie grales nigdy albo nie znales mnie to nie pisz takich bzdur na oficjalnym forum !! bo gdyby cie to inetersowalo naprawde czy kupilem kiedykolwiekchara to bys sie zapytal na prv w tibii !! a propagande to mzoesz robic u nigersow w domu :) reszte dopisz se sam !! takze wypad !! i zycze ci rl life jak moje :) bo ja w zyciu jestem szczesliwy ale to nie ten temat itd :)

Pozdro Friends :*

1.Nie oskarzylem Cie tylko sie spytalem,a to jest roznica.
2.Nie napisales swojego nicku wiec nie mam jak sie spytac.
3.O ile mi wiadomo to tibia.pl NIE JEST oficjalna strona tibii.
4.A kim Ty jestes,zeby mi mowic co mam robic?

Nirvy 09-01-2008 18:02

Twoja stara pwnz_/

omoj 09-01-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1834076)

@Down

żal mi Ciebie...

o w morde....:D
to zes pojechal kumplu :D
"piesek" twoje miejsce
jest chyba w budzie nie?:baby:
wiec idz w swoj kat do budy 8o

Myllion
dobrze ze Ty jestes Elo Ewul :cup:
PooOozdroooOoooOooooB)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25.