![]() |
|
|
Cytuj:
|
Eeee tam;D
Coz ja ci zrobilem xD.... srry ze mam name Lisuu-aleniewrl, ale taka juz jest natura xD Btw. sorry jesli Cie jakos obrazilem... (np z tym rubikiem) |
Cytuj:
|
!! Panowie !!
Chyba o kim¶ zapomnieli¶my dzi¶, więc może ja przypomne gdyż według mnie jest to osoba ciesz±ca się dużym szacunkiem i nie wypada jej nie złożyć życzeń urodzinowychB).
Tak więc Wszystkiego najlepszego nasz Adrianie aka Massiorze xD Zdrowia, Pieniędzy I najlepszych Dupek :D jeszcze raz wszystkiego najlepszego! 8o Signed: Usar |
Sto Lat!
Cytuj:
UOUOUOU sto lat sto lat..... bblablabla..... jeszcze raz!..... HaHhA Dokladnie obys mial jak najlepsze pupcie8o hajs, itp itd a najwazniejsze bys byl szczesliwy:) |
najlepszego mlody
|
<3 - wyraza wiecej niz 1000 slow
MASSSSS <3<3,3<3 happy bday mens <3<3 Wujek loth xd |
Mass Najlepszego <3
@Ripper BORZE CO ON ROBI @Nitz HUJ @Loth huju @Kielek dedniesz POZDRO |
23:45:45 Feav
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 23:45:48 Feav BLANTA GIGANTA 23:45:50 Feav TRAWY 23:45:53 Feav WIECEJ TRAWY 23:45:56 Feav BLANTA 23:46:00 Feav TRZECIEGO 23:46:02 Feav I CIPEK 23:46:04 Feav SUK 23:46:06 Feav DUUUUUUUUUUUUUUZO CIPEK 23:46:08 Feav Taaaaaaaaak |
odwarzny byl odwarzny ale jurz nie jest;/
|
zmar tylko bez masloga i blok statku;\\\\\\\ nieh spoczywa w pokoju
|
Hail Upadte
Hails Zagonskie kurwy Hail szmaciarze Hail Asslickerzy Hail Psy Kto ma wiedziec to wie dla kogos poklon :evul: Hail ~~~~~~ |
|
Cytuj:
........... ======== wszystkiego najlepszego Mass |
Najlepszego Ifuller! SpóĽnione, ale nie miałem dostępu do kompa <3
|
Dziękuje bardzo za życzenia :D mimo zmęczenia po robocie usmiech pojawił się na mojej twarzy ;)
|
uuu, czuje ze koniec bongo team
|
A im wiecej bongosow wbije 50 lvle tym wieksze lvle beda skladac,pojebane cipsofty pizdy nie pomyslaly o tym hahahha ;)
|
o muj borze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |
|