![]() |
|
...
Cytuj:
|
morisek najpierw kup bright sword, potem mozesz isc na elfy;]
i dlaczego masz takie slabe eq (tzn. slabe jak na tez lvl) |
Cytuj:
Cytuj:
|
dzieki za odpowiedzi, do 45 lvla brakuje mi 15%, wiec za pare dni pojde na bs questa. Eq takie słabe, bo miałem haka...
A co z lootem z elfow, ile schodziłoby mi uhow/manasow na godzine expienia i ile bym zarabiał albo tracił? |
Gdzie expic na 28 lvl skile 71/70 crown helmet medusa shield knight armor warhammer skull staff plate legs
|
Cytuj:
|
Re:
Prof : Knight
Skille : 58/58 Lvl : 20 Eq : Nobl Arm, Plate Legsy, Bs, Crown Helm, Guardian shield Gdzie expić? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Double.....
|
Gdzie lepiej będzie mi się expiło (exp/kasa) na żółwiach czy scarabach. - Ek 35 lvl, sword/shielding 70/70, 5 mlvl i bp life ringow ?
|
A gdybym zbierał loota i lal arkany to ile bym robił expa, tak samo jakbym zbieral loota i nie lal akranow?
|
Profesja: Knight
Skile: 37/34 Level: 14 Eq: Crown helmet, Knight Armor, Fire Axe, Dragon Shield, Plate Legs, Leather Boots Gdzie expić? Najlepiej blisko Venore. (Prośba taka żebyście nie wyjeżdżali z nazwali typu "Kopalnia Dwarfów koło Kazo" bo i tak nie wiem gdzie to jest. Jakbyście mogli to prosze wytłumaczyć dokładne położenie. Dzieki ;] ) |
@Diddy
Thx za odpowiedz, moze masz jeszcze jakies propozycje na toombach jechalem przez 30 lvli troche juz nudne xD, i jeszcze jedno od kiedy na dragi bez manashielda ?? |
34EK, skille 66/64, 4mlvl, EQ: platinum amulet, royal helmet, golden armor, knight legsy, bohy, vampire shield, skull staff. Dam radę expić na wyspie żółwi? (zwykłe turtle i thornbacki, bo toady to tragedia ze swoją ucieczką)
|
skille 45/40 mlvl 4 equip scale armor , dark helmet, plate legs jestem palladynem .
|
@up mysle ze ghostland albo dwarfy i roty ze spearow ;)
wbij troche lvl i skilla potem mozesz wybrac sie na soldy z pojedynczymi guardami :) I moje pytanie a mianowicie Gdzie expic Druidem ? Lvl 25 bo to wbije na soldkach/guardach ale co dalej? mlvl (28) sie nie liczy bo i tak bede klepac z rozgi chyba ze konieczne bede musial kupic hmm a manasy to moge kupic luzikiem tylko mowcie ile :p |
A ja mam taki problem.
eQ - noble armor, Wand of Inferno, Plate Legs, Crown helmet, zwykłe butki, Guardian Shield. Statsy - 37 lvl i 44 mlvl, FACC A mój problem jest taki że nie wiem już gdzie expić żeby kasa łatwo płynęła ale żeby też exp szybko rósł. Siedzę teraz na guardach i soldach, czasem na samych soldach i jak expie bez monków to wydaję krocie na manasy i nie mam z tego zysku, natomiast jak expię z monkami to potwory się zbyt wolno respią. Gdzie żeby expić mieć z tego niezły zysk? |
Cytuj:
|
Profesja: Druid
Lvl: 29 MLvl: 30 Eq: vampire shield, crown helmet, blue robe, bohy, k legsy oraz wszystkie rozdzki na ten poziom Gdzie expic na terenie dla PACC aby kasa szybko szla Pozdro |
minosy z quag (zwykle , arche , guardy) i cyklopy ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |
|