![]() |
|
buuu
:crusader: ja też nie moge dać ss z adv? :crusader: :( :( :( :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :ban:
|
Cytuj:
Ale dawanie ss z adv skilli po 4 proźbach nie poskutkowało i mnie z lekka ciśnienie złapało ;d @Tasior A dlaczego do mnie? :( Ja byłem grzeczny. :( |
Cytuj:
Nie no , czasem mozna wkleic oczywiscie, ale Gacek innych screenow nie daje tylko screeny z advancami co jeden skill - chcesz zrob swoj wlasny temat. Wklejaj Endrju , pochwal sie ludziom ! |
Hmmmmm ok rozumiem... Ale po co uzywac odrazu wulgaryzmow? Nie wystarczylo powiedziec ze juz nikogo nie interesuja zdjecia awansow skilli? tylko odrazu wulgaryzm? Dobra lepiej sie dotego nie mieszam...
|
Cytuj:
http://img480.imageshack.us/img480/1153/uo14659fu.jpg <chwali sie> http://img480.imageshack.us/img480/7319/uo14699ks.jpg |
Cytuj:
omg w tym tygodniu koniec trenienia i bede dawac z expa albo ss lootów ... ale nietrzea odrazu mi robic wjazdu na dupsko ... |
|
Nono Dajecie chłopaki ;) A co do gacka... wiecei on przynajmniej daje jakies ss'y a Tasior ***noł chyba z 10 postów bez ss'a.. - -' dobra ja nie powiniennem nic mówic bo tez nei dam ss'a ;p
All : trzymajcie poziom.. :D Retired hir SAnd~ |
Heh ja nie wiem jak ja te skille pallkiem zrobie pojde na dwarfy zaraz speary znikna ;/ a to non-pvp wiec tez nie darady na party trolle non stop? juz na 3 hita je jade masakra ;P ma ktos jakas porade? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem o co chodzi ;P 1 mi tasior zwrucił uwage rozumiem ze to jest nudne ale nietrzeba odrazu wjazdu :P |
Cytuj:
|
@Diamonic
Znów stajesz po mojej stronie, i znów masz racje :). @Gacek -.- n/c... |
@:Evan Pall
ja jak pierwszy raz grałem palem i też tak zabijałem potworki to poszłem na 1 soldka i se nim skillowałem :) i dobrze było a jak miałem lepsze skill's to cyclop'sa w thais na mount sterum :p potem na guarda jednego w kazz i git był tylko zrub skille najpierw na soldku i zrub tak jak napisałem ;) pozdro. __________________ może już niedługo zrobie poradnik Moc Winampa :D |
Jakoś tu mało ss a dużo gadania :p Moglibyście dać jakieś fajne ss.
Pozdra dla całej calmery ;) |
Dzieki dekalis sprobuje ;) tylko musze nabic do 10lvl zeby miec wiecej capa na speary bo co chwile nie chce mi sie latac po nie ;)
Pozdro |
@:Evan Pall
no spoxik a możesz mi podać jakie masz skille aktualnie ?? to ci moge powiedzieć czy na tych skillach lepiej skillować na 2x czy na 1x :) + czy dasz reputka ?? :] __________________ Może Teraz Zrobić Poradnik Moc Winampa !! |
Wielkie Gz dla ciebie wkońcu to twoj pierwszy raz :cup: a jakiś loot był czy niebardzo?;) Pozdro i more ss plx0r
|
Mój tez 1 ;p a pozneij zaliczylam 2 z Tidi, która zapewne tez da ssa xD
pozdro dla all z mini demon hunta XD :**** ~~~~ Odczepcie sie od Gacka ;d wczesniej jak kupa ludzi dawala ssy z traina bylo jakos okey... Jak skonczy to da cos lepszego ;) |
Hmm... trochę szkoda... przynajmniej przy jakiejś pożądnej muzyce ta strata:>
Ale zaloguj się od czasu do czasu do nas... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |
|