![]() |
|
|
@up
Gz I tak pare minut później kupiłem za 12k xD @all Gz lootow,adv i wszystkiego co sie gratuluje xD Pozdr |
Najpierw Zakupilem ta bron ,sprzedajac Giant Sworda,,ale jak widac opłacało sie ^^
...........................HAIL WROCŁAW....................................... http://img504.imageshack.us/img504/3...aguardavp2.jpg Pozdro dla moich przyjaciół :) ... |
|
|
Co się dzieje z Luminerą? Bezprzerwy są kik i lagi.X(
|
@up
Też miałem kicki i lagi i teraz hu.e wyłączyli całkiem luminere... Jestem zawaliście zły bo miałem dobić shielda a dupa teraz juz 40 minut -.-X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
Cytuj:
łupierz widzę że wróciłeś ;D Też wróciłem na lumi mój nick to Mejlen'Of Knight miałem dzisiaj shielding dobić ale dupa zimna cipy mnie w*****ają |
@Kipeczek
Ej nauczysz mnie tak edytowac posty? potem dam ss z advem |
Cytuj:
|
Elderth skąd masz to "FPS" w lewym górnym rogu tibii?? :P
offtop :P |
kurde niewiem co z moim kontem niemoge sie zalogowac:(
|
mozecie sie zalogowac??
Luminera 0 USA Non-PvP :( |
@all
Chyba włączą luminere wieczorem...X( |
Szkoda gadać, na temat luminery, albo zrobia coś z tym serwerem albo poprostu polowa ludzi odejdzie, tak dalej być nie może. Jako jedyny serwer nie działa:(X(
|
o_O co jest ? HAIL CIPSOFT ;(
|
ale z was maniaki:D
normalnie nie moge patrzeć na niektórych wypowiedzi..aż żal się robi nie możecie poczekać spokojnie do włącznia servera? napewno trwają jakieś prace konserwacyjne, by wam maniakom (o niektórych mowa ofc) grało się lepiej. have fun! i przestańcie spamować te forum takimi postami, bo one nic nie pomogą btw. Sell house in Venore Paupers Palace, Flat 25 jak ktos zainteresowany, pisać w grze ;) |
ciekawe tylko dalczego jedna luminera jest wylonczona a reszta swiatów se normalnie gra ;/
|
Cytuj:
Skoro wyłączona, to chyba znaczy, że pracują, prawda? Wytrzymacie bez pikselków kilka godzin, na pewno na złe wam nie wyjdzie. Get a life. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |
|