Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Jemi 07-02-2007 18:41

Buahahahahah to nawet nie jest jedna i ta sama dziewczyna na tych zdjeciach, ej ludzie nie badzcie frajerami prosze was... TO ZWYKLY PEDAL!!!

Tarinek 07-02-2007 18:49

Co do fotek, tez widze roznice~ Ale nie wnikam bo nie to chcialem tutaj napisac.

Dziewczyno daj sobie spokoj z ta grą bo nie ma sensu sobie nerwow psuc, idz na impreze potańcz i nie graj w gre gdzie 80% ludzi ma kompleksy i nie skonczyli gimnazjum.

@u
Nie jestes taka zła :P

Niewiemjak 07-02-2007 18:53

Nie no mozesz sobie pisac wiem ze to typowe u dziewczyn w kazdym zdaniu musza emotikonie napisac :)
up. Dokladnie ;P Szkoda zycia na ta gre ;)

Silna-Monisia 07-02-2007 18:57

Ja zadko gram w tibie :)
dlatwgo wolno expie jeden lv wbijam przez miesiac....
nie czepiaj mi sie tych emotek :P
a co do fotek ja tylko je tu dalam nie karze wam ich ogladac ani oceniac jestem jaka jestem jak ktos ma watpliwosci przyjechac prosze do zielonej gory :P zreszta juz jedna osoba mnie odwiedzi za pare dni :P mi nie zalezy na waszej opisi napisalam tu tylko teraz dlatego ze imagram mi napisal ze jakies noby zalosne sie ciesza bo mnie zabily ;)
Cieszcie sie cieszcie ;) I co wam po tym ?:P to gra ;) odrobie to sobie kiedys :)

Pozdrawiam

-\/ mialam byc zreszta na zlocie kiedys we wroclawiu :P duzkow :)
Ale neistety ktos z nich dostal lenia i nie chcialo mu sie po mnie przyjechac bo prsilam :) wtedy nie maudzili byscie ze to moja postac czy nie :d

Niewiemjak 07-02-2007 19:00

up. I to mi sie podoba... Padniesz to padniesz odrobisz ;) A to ze odrabiasz mieisac swiadczy tylko o tym ze nie jestes uzalezniona od tej gry bo 3/4 osob jak padnie to musi zrobic nocke bo inaczej nie moze... pozdro ;)

Cyrillus 07-02-2007 19:01

hmm po co mial Ci pisac hunted?? jak chcial Cie zabic ? wpadli po Ciebie i tyle... zadna filozofia... ale znajac zycie malo tibijczykow ma rl life ;p wiec moze jednak ma kompleksy ^.- :evul: ale jeszcze zalezy w jakim towarzystwie sie obracasz masz laske czy nie masz... ja np jak bede mial :P to tibie zaraz odinstalowuje ;P

Silna-Monisia 07-02-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewiemjak (Post 1252605)
up. I to mi sie podoba... Padniesz to padniesz odrobisz ;) A to ze odrabiasz mieisac swiadczy tylko o tym ze nie jestes uzalezniona od tej gry bo 3/4 osob jak padnie to musi zrobic nocke bo inaczej nie moze... pozdro ;)

Bo widzisz ta sa wlasnei takie osoby ktorym sie nie uklada w zyciu prv a wiec musza byc tu dobrzy :) ja sie nie boje powiedziec ze nie umiem garc dobrze w tibie i ze lc odrobienie zajmuje mi miesiac bo to swiadczy o tym ze nie jestem uzalezniona :) chodz kiedys zrobilam nocke :P ale to jak koelzanka u mnei yla to gralysmy sobie :D

Silna-Monisia 07-02-2007 19:05

Moze porpostu bylam pierwsza dziewczyna jaka widzial z bliska :) mmm ;D hehe :) trzeba go nauczyc jak obchodzic sie z dziewczynami :) albo neich pogada z mama/tata :) pomoga mu :D

Cyrillus 07-02-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1252615)
Bo widzisz ta sa wlasnei takie osoby ktorym sie nie uklada w zyciu prv a wiec musza byc tu dobrzy :) ja sie nie boje powiedziec ze nie umiem garc dobrze w tibie i ze lc odrobienie zajmuje mi miesiac bo to swiadczy o tym ze nie jestem uzalezniona :) chodz kiedys zrobilam nocke :P ale to jak koelzanka u mnei yla to gralysmy sobie :D

niee... ty grasz bo chcesz a nie musisz :) a rodzicie moga mu tylko pomoc rozwiazujac umowe z tp :P

Kumulus 07-02-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1252611)
hmm po co mial Ci pisac hunted?? jak chcial Cie zabic ? wpadli po Ciebie i tyle... zadna filozofia... ale znajac zycie malo tibijczykow ma rl life ;p wiec moze jednak ma kompleksy ^.- :evul:

No właśnie! Chciałem, żeby tylko raz padła. Po co miałbym pisać "hunted"? skoro nie gram na tym serwerze i wbijam się raz na pare dni zabić kogoś z mojej black listy :P
A o moje rl life sie nie martw, jest piękne :) Lepiej idź dalej wygrzebywać rodzyny z dupy wszystkim ownerom taifuna.

Silna-Monisia 07-02-2007 19:10

Czy ja jestem na tyle wazna osobistoscia ze trzeba na 3 stronach gadac o moim dedzie ? Padlam i sie zemszcze :) Sprawa zamknieta :D
-Zamykam temat- :) hihih :D a jak jakies problemy lub pytania pisac na tibi :D jestem ejszcze 20 min a potem ide popakowac brzusio :)

Pozdrawiam ;) Mmmm ^*^ KiSs

Kumulus 07-02-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1252620)
Moze porpostu bylam pierwsza dziewczyna jaka widzial z bliska :) mmm ;D hehe :) trzeba go nauczyc jak obchodzic sie z dziewczynami :) albo neich pogada z mama/tata :) pomoga mu :D

co ty sie tak do tych dziewczyn przyjebałeś? Czemu wkręcasz sobie, że mam problemy z dziewczynami? Prędzej ty chłopcze, który udaje dziewczyne, żeby sie dowartościować i wrzuciłes na fotke zdjęcia 6 różnych osób -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1252638)
Padlam i sie zemszcze :) Sprawa zamknieta :D

ciekawe jak? Bardzo rzadko wchodze na ten obsrany serwer, ale nie martw sie, dopadne cie jeszcze raz i tym razem stracisz coś więcej niż c-legi i rh :)

Silna-Monisia 07-02-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1252642)
co ty sie tak do tych dziewczyn przyjebałęś? Czemu wkręcasz sobie, że mam problemy z dziewczynami? Prędzej ty chłopcze, który udaje dziewczyne, żeby sie dowartościować i wrzuciłes na fotke zdjęcia 6 różnych osób -.-

Haha no bobra ale powiedz po co bym to robila ?
Aby wyzulic itemki od kogos czy co ?
Jak znadziesz osobe ktora dala by mi cos za darmo za ladne oczka to jestes dobry :) dostalam raz tylko jedyny od jamesika hat of mad do domku na ozdobe... a tak to nigdy !! wiec na co bym udawala kogos kim nie ejstem ? szkoda ze nie byla na tym zlocie duskow ys nie mial powodow do marudzenia :) ale ktos mial lenia by po mnie przyjechac :P -Wredny... :P - :)
Pozdrawiam ;) i koncze temat chcesz cos pisz na tibi :P

oki jeszcze raz od moczykija dostalam 10 pustych bp :P <jestem zul> :P

Kumulus 07-02-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1252650)
szkoda ze nie byla na tym zlocie duskow ys nie mial powodow do marudzenia :) ale ktos mial lenia by po mnie przyjechac :P -Wredny... :P - :)

HAHAHA! Nie chcieli cie bo woleli na 12 batów zerżnąc Malenkie Malenstwo :D

Silna-Monisia 07-02-2007 19:20

jestes w tej chwili zalosny... nie lubisz duskow ok robumiem zazdroscisz ich lv ale malenstwa sie nie czepiaj... lepiej idz do lustra czy cos... kazdy wyglada jak wyglada ale nienalezy sie ztego wysmiewac.. raz mialam przyjemnosc z nia pogadania i mila jest osoba... wiec sie od.. pindziel od niej

Kumulus 07-02-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1252664)
jestes w tej chwili zalosny... nie lubisz duskow ok robumiem zazdroscisz ich lv

ahahhahahahahaha! A powiedz mi kto ich lubi? Oni jedynie mają waflów takich jak ty, którzy zrobią wszystko, żeby chociaż raz im odpisali na priv :p

Silna-Monisia 07-02-2007 19:29

Poprostu nie odpisuja kazdeu bo maja mas wiadomosci od nieznajomych... Ja znam polowe dusk i bardzo mi sie z nimi milo rozmawia taifuna nie znam i nie wiem jaki jest wiec nie wypowiadam sie na jego temat lecz slyszalam ze tez mily jest... z visiontez znam troszke osob w tym imagrama...
Roznia ich tylko rozne poglady ale to nie powod by wyzywac tego lub tego bez powodu to ich prywatne sprawy....

Master Vader 07-02-2007 19:29

lol kumulus... a może on/ona to pedofil!!!xDDD :p

Pall_Mall 07-02-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1252598)
Ja zadko gram w tibie :)
dlatwgo wolno expie jeden lv wbijam przez miesiac....
nie czepiaj mi sie tych emotek :P
a co do fotek ja tylko je tu dalam nie karze wam ich ogladac ani oceniac jestem jaka jestem jak ktos ma watpliwosci przyjechac prosze do zielonej gory :P zreszta juz jedna osoba mnie odwiedzi za pare dni :P mi nie zalezy na waszej opisi napisalam tu tylko teraz dlatego ze imagram mi napisal ze jakies noby zalosne sie ciesza bo mnie zabily ;)
Cieszcie sie cieszcie ;) I co wam po tym ?:P to gra ;) odrobie to sobie kiedys :)

Pozdrawiam

-\/ mialam byc zreszta na zlocie kiedys we wroclawiu :P duzkow :)
Ale neistety ktos z nich dostal lenia i nie chcialo mu sie po mnie przyjechac bo prsilam :) wtedy nie maudzili byscie ze to moja postac czy nie :d

LoL jak bys sie pojawiła na tym zlocie to przy malutkiej izie czy jak jej tam zrobiłabyś furore

Pall_Mall 07-02-2007 19:30

Double do kasacji

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12.