Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Poznanski Rycerz 03-12-2006 14:46

...

podniecanie sie ze ktos chcial sie wyplacic tez jest nudne wiec STFU

aragorn uczciwy 03-12-2006 15:11

13:29 You see a dragon claw.
It weighs 12.50 oz.

Chce ktos kupic? jak tak to pisac tu albo w grze(fajkowy-lolus)

@topic
na galanie nic ciekawego...

Ajron 88 03-12-2006 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1109790)
podniecanie sie ze ktos chcial sie wyplacic tez jest nudne wiec STFU

Czy ja się podniecałem że ktoś się wypłacił ? Nie ? To STFU.

Tyraael 03-12-2006 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1107218)
...robilem ssy itd itp, taki dauti cos o tym wie po tym jak mielismy 15 min po rainfangerze... ja nic nie zostawiam przypadkowi...

Chyba bardziej Tyr~ coś o tym wie ;p

thewojtek 03-12-2006 15:59

Jva'sven

Dec 03 2006, 13:50:12 CET Killed at Level 83 by Sir Zemus

Ktos zapomnial zaplacic wychodzac z wojny ;o

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14976

Kurier 03-12-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1109956)
Jva'sven

najlepsze jest to ze "dajmos" do mnie napisal zebym kumplom powiedzial ze zanim zabija niech pomysla czy nie zaplacil..
Odpowiedz prosta ze to nie moj problem..( bardziej dosadnie XD)
co na to dajmos?
uwazaj co mowisz!
Rotfl
naprawde gowniarz rosnie na najglupszego polaka na tym serwerze..
takiego glaba to naprawde nie widzialem jeszcze..
Dajmos pozdro i pocwicz- fizyke bo chyba nie zdasz.. (znowu?) :baby:

Ascario 03-12-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1109956)
Jva'sven

On zaplacil, ale co mnie to teraz interesuje ;)

Cataclism 03-12-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1110147)

interesowalo cie jak to my pekowalismy XD

Poznanski Rycerz 03-12-2006 20:34

...

Tylko prosze was, pozniej nie mowcie jakie to HWL okropne PA.
Teraz dravenor, navo, tharrin, nie zdziwcie sie jak dead wylapiecie ^^.

Ascario 03-12-2006 21:03

LAOF przynajmniej poszedl main charami i zabili jedna osobe. Muppa zabila duzo wiecej osob i to najczesciej niewinnych ;)

Kurier 03-12-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1110463)
Tylko prosze was, pozniej nie mowcie jakie to HWL okropne PA.
Teraz dravenor, navo, tharrin, nie zdziwcie sie jak dead wylapiecie ^^.

osobiscie HWL moze mi naskoczyc!
nie wroslem w ta gre tak jak oni i moge bez niej zyc :)
Powiedzialem raz- nie bede gral w ta gre juz.. zarobilem co moje i odchodze;]
Wiec straszenie dedem albo cos to splywa po mnie jak po kaczce.. zreszta jak zawsze :>
to tylko gra.. na ktorej sie zarabia jak sie ma leb!
Ja to zrobilem i koncze wiec "FU*K LITHIUM" i najwiekszych kozakow typu - dajmos XD(moze za 3 lata zrobi jakis rozsadny lvl chociaz bo an chwile obecna sam nie widzi jaka jest plotka...)
Poza tym respect dla keekza i xiossa ale to inna bajka :>

Poznanski Rycerz 03-12-2006 21:29

...

na pewno sie wkur- zdenerwujesz jak padniesz ... ;] w koncu to iles tam spedzonych godzin w plecy.

pawlon 03-12-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyraael (Post 1109919)
Chyba bardziej Tyr~ coś o tym wie ;p

sorka my bad, no ale przynajmniej mozesz potwierdzic to co mowie :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1110147)

zaplacil za odejscie z hwl, po jakichs 2 tygodniach dolczyl do soft~~ wiec doszedl do wojny ponownie na wlasne zyczenie i stal sie hunted agian.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1110462)
interesowalo cie jak ty my pekowalismy XD

moja wypowiedz up

Kuczer88 03-12-2006 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1110537)
osobiscie HWL moze mi naskoczyc!
nie wroslem w ta gre tak jak oni i moge bez niej zyc :)
Powiedzialem raz- nie bede gral w ta gre juz.. zarobilem co moje i odchodze;]
Wiec straszenie dedem albo cos to splywa po mnie jak po kaczce.. zreszta jak zawsze :>
to tylko gra.. na ktorej sie zarabia jak sie ma leb!
Ja to zrobilem i koncze wiec "FU*K LITHIUM" i najwiekszych kozakow typu - dajmos XD(moze za 3 lata zrobi jakis rozsadny lvl chociaz bo an chwile obecna sam nie widzi jaka jest plotka...)
Poza tym respect dla keekza i xiossa ale to inna bajka :>

Widac koleś ,że nie dorosłeś żeby grac w tą gre. Już raz to walkowalismy że jezeli kogoś nie znasz nie osądzaj go i nie stawiaj go niżej Ciebie .... Skąd Ty wiesz czy ktoś może przestac czy nie...(takie teksty swiadczą o Tobie i o twoim mysleniu). Bardzo dobrze ze odchodzisz przynajmiej jeden "mądry" mniej . Przyznałeś sie że złamałeś regulamin Tibii a taki byłeś swiety. Nie pisz już tutaj na tym forum prosze Cie.

Ajron 88 04-12-2006 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1110813)
Widac koleś ,że nie dorosłeś żeby grac w tą gre. Już raz to walkowalismy że jezeli kogoś nie znasz nie osądzaj go i nie stawiaj go niżej Ciebie .... Skąd Ty wiesz czy ktoś może przestac czy nie...(takie teksty swiadczą o Tobie i o twoim mysleniu). Bardzo dobrze ze odchodzisz przynajmiej jeden "mądry" mniej . Przyznałeś sie że złamałeś regulamin Tibii a taki byłeś swiety. Nie pisz już tutaj na tym forum prosze Cie.

Złamał regulamin jakieś 2-3 dni (?) po tym jak skończył grać. Przez czas który był uwarzany za aktywnego gracza nie złamał regulaminu , możesz sie pochwalić takim samym wyczynem ? nie ? żal mi ciebie.

Kurier 04-12-2006 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1110813)

tak masz racje nie moge sie cofnac bardziej niz poziom do ktorego wycofalem sie w tym momencie;]
Bylem swiety czego nie mozna powiedziec o was.. myle sie? nie sadze..
Poza tym co nie moge sprzedac itemow za rl kase? czemu? a moze chara tez sprzedac nie moge? czemu?
Nie zaraz zapomnialem tylko twoja gildia ma prawo na galanie handlowac postaciami, itemami i prawem innych do gry :>
Rozczaruje cie odszedlem...
I nie wroce! mozesz byc szczesliwy...
Ale powiem ci jedno- osiagnalem w tej grze wiecej niz ty mianowicie- nigdy sie przed nikim nie plaszczylem, nigdy nie zmienilem frontu, nigdy nie zlamalem zadnej ze swoich zasad/obietnic w grze i kazdy % mojej postaci w lvlu, skilach itp zrobilem sam...(mozesz to powiedziec o sobie dziecko?)

@Poznanski~ jak juz powiedzialem nie padne bo nie beda mieli mozliwosci mnie nawet zaatakowac...
i nie bylo by to trudne gdy mam p seta i nawet nie caly bp uhs;]

Co doreszty.. osiagnalem stan sprzed 1 wojny hwl-pn czyli?- Retirement!
Bye;)

Cataclism 04-12-2006 12:25

jupi jupi jupi wanna be old man that knows everything juz nie bedzie grac jupi xD

Kuczer88 04-12-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1110911)
tak masz racje nie moge sie cofnac bardziej niz poziom do ktorego wycofalem sie w tym momencie;]
Bylem swiety czego nie mozna powiedziec o was.. myle sie? nie sadze..
Poza tym co nie moge sprzedac itemow za rl kase? czemu? a moze chara tez sprzedac nie moge? czemu?
Nie zaraz zapomnialem tylko twoja gildia ma prawo na galanie handlowac postaciami, itemami i prawem innych do gry :>
Rozczaruje cie odszedlem...
I nie wroce! mozesz byc szczesliwy...
Ale powiem ci jedno- osiagnalem w tej grze wiecej niz ty mianowicie- nigdy sie przed nikim nie plaszczylem, nigdy nie zmienilem frontu, nigdy nie zlamalem zadnej ze swoich zasad/obietnic w grze i kazdy % mojej postaci w lvlu, skilach itp zrobilem sam...(mozesz to powiedziec o sobie dziecko?)

@Poznanski~ jak juz powiedzialem nie padne bo nie beda mieli mozliwosci mnie nawet zaatakowac...
i nie bylo by to trudne gdy mam p seta i nawet nie caly bp uhs;]

Co doreszty.. osiagnalem stan sprzed 1 wojny hwl-pn czyli?- Retirement!
Bye;)

Dlaczego jak ja pisze posta nawiązujesz do mojej gildi? Zasady Tibii jasno mówią o tym zeby nie czerpac z tej gry korzysci materialnych na rl? I to Cie sprawia swietym? hahahah Daruj sobie. Może teraz twoj koleżka tharrin powinnien Cie zaraportowac? nie sądze żeby to zrobił.
To jak mówisz o innych ludziach od których jestes starszy o kilka lat ,bo w twoim wieku jeszdcze można byc takim głupim jakim Ty jestes swiadczy o Tobie a nie o tym ,że ja jestem dzieckiem. Ja sie też przed nikim nie plaszczyłem i nie zmieniałem frontów ;P (FOR EVER VS KONDA!)

Idz Już idz bardzo ,sie cieszymy że taka postac opuszcza galane

pawlon 04-12-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1111324)
Dlaczego jak ja pisze posta nawiązujesz do mojej gildi? Zasady Tibii jasno mówią o tym zeby nie czerpac z tej gry korzysci materialnych na rl? I to Cie sprawia swietym? hahahah Daruj sobie. Może teraz twoj koleżka tharrin powinnien Cie zaraportowac? nie sądze żeby to zrobił.
To jak mówisz o innych ludziach od których jestes starszy o kilka lat ,bo w twoim wieku jeszdcze można byc takim głupim jakim Ty jestes swiadczy o Tobie a nie o tym ,że ja jestem dzieckiem. Ja sie też przed nikim nie plaszczyłem i nie zmieniałem frontów ;P (FOR EVER VS KONDA!)

Idz Już idz bardzo ,sie cieszymy że taka postac opuszcza galane

cieszymy? "my"? mow za siebie... no chyab ze mowisz w imieniu wszytkich ownerow catrishii... o tym tez cos zasady tibii wspominaja :D wytykal kociol garnkowi....

PS:
do najmadrzejszych sam tez nie nalezysz ;)

Balveni 04-12-2006 18:17

zastanawiam się właśnie czy nie wrócić na Galane..:P
coś sie tam zmieniło? czy dalej pa rozkwita..?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46.