![]() |
|
Cytuj:
Dokładnie 2 zjebolce =] |
@lisekvl
PewniEEEEEEEEEEE jak dodasz sobie fragi, które draco jeszcze zrobil na tej postaci. EDIT : MASZ OKAZJE TERAZ WBIJAJ TYM KNIGHTEM, LINARI MA 15MIN PZA |
Cytuj:
|
@lisekvl
Liczac moje fragi na Thelliusie i Noillecie co zrobilem to nie masz wiecej fragow, chyba ze liczysz - 90 :D:D:D:D:D A po 2 nie bede sie klocil kto ma ile fragow, liczy sie zaangazowanie itd.. |
Wasze zaangazowanie na forum serio przekracza wszelkie spotykane normy heroiczna walka na posty ;-)
|
A Taifun dalej wali ostre pg
|
Cytuj:
btw. licze kazda osobe <bez wzgledu na lvl> ktora jest albo w inshon albo w we rule poniewaz rowniez biora udzial w wojnie. |
Swoją drogą, Spaaw niezle expi skoro Taifun coraz blizej :]
|
Name: Taifun Devilry
Level: 267 Name: Spaaw Level: 260 To już raczej pewne, że Spaaw wbije jako pierwszy 300 lv;p |
ani 1 ani 2 nie wbije 300 na tym servie
H@H@H@H@ |
Cytuj:
|
@JoŁen
HAHA ty pajacu z ITI, nie ośmieszaj sie juz bardziej, bo pewnie wczoraj w ogole nie byłeś na meczu, a jak juz to siedziałeś na krytej i wpierd@l@łeś cipsy. Jesteś tak smieszny jak ci kibice Legii. "Z kobietami nie tańczymy" to wam sie udało pajace. \o/ Ogolnie mięciutko z waszej strony łamistrajki. Ale nie wazne i tak cie tam nie było więc nie będe o tym mowił. eNki niestety nie mam, ale ty napewno masz full pakiet, zeby wspierać Walterka. @Imaragaragaram A myslisz ze ja w ogole cie kiedykolwiek lubiłem? Wydoroślej idioto i odejdz od monitora. A jak masz jakąś sprute to napisz do mnie na priv, i sie nie ośmieszaj. Aha jołen zapomniałem " Twoja stara to Chinyama a twoj stary Dalajlama" Pozdro NeToWe PaJaCe! |
|
Nie czaje jak to mozna miec 279lvl i zjechac znowu ale tym razem do 267?pff
@slovik Wierze ze Lechia odegra się u siebie bo 1:0 na wyjezdzie z legią nie jest tak zle ;) |
Ja rozumiem, mozna miec zle lacze, ale po co sie w*******ac gdzies zeby pasc ? ;>
|
jułen był na meczu,ale w ph jak orzech polegl ;<
LEGIA WARSZAWA !!!1111 Pozdrowka napinacze =* |
Cytuj:
|
Witam czasami wpadam i czytam sobie wasze wypociny i smiac mi sie chce z waszych smiesznych postów.
@Po pierwsze Od zawsze bylo wiadomo, że ty Adi nie lubisz sie z imciem i na odwrót. Moglibyscie przestac sie tu wyzywac i dac sobie na wstrzymanie. Jestescie z jednego miasta, a cisniecie po sobie. Nie musiscie sie lubic, ale istnieje takie cos jak szacunek.. @Po drugie Co do Taifuna.. Jest takie powiedzenie "Kto nie gra to nie wygrywa".. A wypowiadaja sie tutaj takie osoby co pewnie nigdy na wojnie nie byli, a jak byli to stali w pz i pieprzyli glupoty.. Odnosnie Taifuna moglby sobie stac w pz jak petro i byc ciota, ale wychodzi i ginie.. Jak juz mowilem mozecie sie z niego smiac, ale dla mnie kazdy kto sie z niego smieje jest zerem. Wielki respect dla tego kto grał na Taifunie. Powiem tak, że mam wiekszy respect dla takiego Kerstona, który wyjdzie sie bic niz do takiego Arheroxa który boi sie zrobic pz'ta i ucieka jako pierwszy.. Zawsze myslalem, ze draco jest wielkim wojownikiem, ale tez lubi jako kapitan uciekac z tonacego okretu.. Wiec zastanówcie sie za nim bedziecie sie smiali z takiego Taifuna.. @Po trzecie Mozecie teraz po mnie pocisnac i sie z tego cieszyc, ze kogos pojechaliscie na forum. A potem isc pochwalic sie kumplowi z klasy, ze pojechaliscie Zwidka na tibia.pl. @Po czwarte Mozecie sie cieszyc z tego, ze banujecie nam ludzi i deletujecie.. To jest czesc gry.. Sam porokowalem bardzo duzo postaci i wiem, ze gralem nie czysto, ale to jest czesc gry. Trzeba znac sie na ludziach i wiedziec komu mozna zaufac, a komu nie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
od kad skonczyles z tibia (bo nikt cie nie lubi z gildi) to wzieles sie za chodzenie na mecze ogladac jakis blaznow co nie umieja grac i tylko lapowki by dalwali a takze dostawac W P I E R D O L na kazdym meczu RUDY LAPSIE? KAJAHAGAHA |
I chuj to kogo obchodzi, że są z tego miasta, ja też musze każdego z mojego miasta lubić?
@Atimcia Bez komentarza ;) @Pleb Idioto, gówno wiesz o Lechii i dla Ciebie odpowiedź - LECHIA NIGDY IDIOTO nie kupiła żadnego meczu w HISTORII ODRODZENIA SIĘ OD DNA, tak ale ty pewnie oceniasz wiedze na temat kupowania z takich stron jak onet i sam nie umiesz grać jak byś poczytał wypowiedzi piłkarzy Ległej przed i po meczu byś coś wiedział,a tak robisz z siebie idiote Bez pozdrowien frajerze A co do kupowania to uderz do ludzi na północ od Sopotu - oni podobno to robią ;) |
Cytuj:
|
@ Slovik
Nie musza sie lubiec, ale moga sie po prostu szanowac.. Jedno drugiego nie wyklucza.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem nie boli.... po pierwsze nic nie opowiedzialem ze lechia gdansk kurwa szajs daje lapowki, tylko ze chodzisz na mecze takich druzyn, a jesli chodzisz ogladac tylko lechie co slabo gra a na inne druzyny co z nia graja nie patrzysz TO ZAPRASZAM NA TRENINGI //edit a moze ty huliganka jestes i chodzisz sie bic ? :O!!!!!!!!! na nastepny mecZ wez uhy tylko uhy ciotko (fajnie jest dostawac wpierdol od swoich ? i byc tranym przez nich?) |
Ja nie umiem czytać ze zrozumieniem tak?
Czyli Legia Jołena też jest słaba, bo powiedzieli, że Lechia to dobry zespół zasługujący na awans, a Tarrin chodzi właśnie na Lechie, a powiedziałeś, że chodzi na mecze drużyn, które kupują. Ty sam siebie nie rozumiesz @down Narzekasz :P |
niektorym to by sie nauka edytowania przydala ; o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Edited: http://s305.photobucket.com/albums/nn202/DirtyMagic89/ Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd |
@glaca
nie wiem po co to piszesz ze uciekles itd.Wiekszosc tez by spierdolilo zostawiając kolege na pastwe losu ;) |
miłość i pokój dla wszystkich!
|
Cytuj:
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ:) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra koniec tej rozmowy bez odbioru i nie odbiore ;) --- "Powód: uspokoisz się? czy może wolisz przerwę? w postaci bana?" rzal i bul |
Jutro między 6:00 a 6:30 nie expcie bo kicki będą :> takie info dla tych co komunikatów nie czytają ;p
|
Synku, ani Orzech ani Dinox nie zrobili tej postaci, nie wbili chocby levela ponad to, co było zrobione. Z legendy zrobili ścierwo, które za każdym razem pada od noobcharów. Jak Taifunem padał Petro, to było to wydarzenie. Teraz nikt się z tego jakoś zbytnio nie cieszy. Wychodzi się bic powiadasz? Bo to nie on poświęcił kupę czasu na zrobienie tej postaci, kupił go za pieniążki, na które nawet sam nie zapracował. Dlatego nie żal mu wychodzic na akcje i ginąc jak noob.
Edited: http://s305.photobucket.com/albums/nn202/DirtyMagic89/ Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd[/quote] Wiesz co z tym akurat moge sie zgodzic :D kiedys jak padal to bylo cos a teraz nic nadzywczajnego , takie moje zdanie. |
czy mi sie wydaje czy lisek napisal normalnego posta? :O
|
czasem pisze normalne xd widzialem ich kilka nawet .. kiedys .. ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |
|