![]() |
|
chyba nie...
|
Cytuj:
|
czemu co to wlaciwie zmienia te nowe privacy policy panie gonzo ?
btw EVERYONE IS FREE! Lol |
Furora 44 GER
yo |
|
@up
no pay a jednak play? ;p |
Cytuj:
yo |
skoro murzyn juz na początku posta podkreslil ze ta amnestia nie ma nic wspólnego ze zmniejszoną liczbą graczy to znaczy ze mialo to dla nich duze znaczenie.. maja swojego respa przy 150 osobach.
w zasadzie to i tak zaraz wszystko wroci do normy bo zmienią to privacy policy na mniej wymagające, widze ze cipki sie ostro wystraszyly. ale jestem zadowolony i z jednego i z drugiego :) i cipki i wri sie troche obsrali :D |
Cytuj:
btw. Jakbym grał to kim grać Elarem czy Enerisem? :D |
skoro masz juz 1 bana z bota to chyba lepiej elarem chyba ze lubisz manualnie kina expic ;p
|
mówisz żeby grac Elarem... huym
|
ta ale najlepiej graj tym swoim palkiem na selenie
|
przegrywam obecnie tam wojne :P więc ciężko będzie zęby tam expić :P
|
btw. słucha ktoś z was muzyki klubowej?
|
no
eh next mas ban tuz tuz:( |
nie krytykuj czegoś czego nie rozumiesz lub nie starasz się zrozumieć. Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.
|
nie zabardzo
|
Eneris i reszta zdających maturę jutro, połamania długopisu.
Cytuj:
|
haha matura zygać mi się chce jak szłysze to słowo a jak wogołe szlysze " uczysz się na mature??" to już mnie *****ca telepie ale naszczeście dziś odpoczywam
|
jak dobrze ze jutro tylko pisemna a nie ustna bo musze jebana prezentacje zrobic ;// kto to kurwa wymyslil te prezentacje
panowie co sie dzieje na elysii bo nie gram nie zagladam ale zywo interesuje mnie mimo wszystko sytuacja tego swiata? decade tutaj jakby ktos sie nie domyslil i nie wiedzial |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |
|