![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
( tak jestem chujem i wyzywam rodzicow) (tak napinam sie i powiekaszam sobie przez kabel mojego wielkiego 60 cmtrowego kutasa) (tak jestes dla mnie zalosnym anonimowym psem) a teraz zegluj. |
spokojnie bo Ci żyłka pęknie ;)
*up up masz mnie :/ |
odnosze wrazenie ze dzieki spinaniu sie tutaj mozna posiasc umiejetnosc miazdzenia orzechow posladkami
|
@UP
JF! na 100% chcesz w ryj? ZIOMUS BO ZAWOLAM KOLEGUFF. Forum Arcanii zawsze było... inne, ale nas to już chyba nie dziwi. |
JF ! 100,1% JF !
http://demotywatory.pl/131145/Inter-Mediolan JF JI JF JI ! LIPKA ZIOMEK CO? /zacznijmy jakiegos flamewara typu Rzeszów Chełm Kamień Szczecin Legnica Braniewo Kalisz ...troche tego brakuje, forum sie zmienilo ;s |
Cytuj:
|
@up
hahahaha kocham ostatnie zdanie i Ciebie ;** JESTEM PJONEM SPINAJACYM SIE, JESTEM NO-NAME ELO ! |
Cytuj:
|
mam na sprzedaz 1 pacca na 90 dni jak ktos mi nie ufa moze dac najpierw kase do boba a jak dostanie pacc to bob da kase mi:P czekam na oferty najlepiej tu na priv bo forum przegladam czesciej niz sie loguje
|
uważajcie to zlodziej nic nie kupujcie od niego
|
ja kupie felix jak wychujasz jstes przekopany! hehe :)
|
felix ja mialem kupic !! btw. i czemu to ja mam trzymac kase od ludzi dla ciebie za pacc !!?
--- Faytah dodał 12 minut i 48 sekund później --- Cytuj:
|
dobra bob bedzie na ciebie ale w ciagu 5 dni roboczych chce moja naleznosc w wysokosci 400k (znizka dla ciebie heh)
|
Cytuj:
|
2 liga GTŻ ahahahah dla ciebie Istna
W Grudziadzu tOlimpia |
Kto mnie zdissuje ?
|
U Ciebie Lolus lokacja jest dissem samym w sobie no ale zawsze moglo byc gorzej jak chociazby Kamien.
|
Cytuj:
|
dobra idz sobie na zuzel w najnizszej klasie rozgrywkowej.... ahaaha
a co to balonikow napewno to lepsze niz te same* flagi na kijach od 5 lat i te same flagi na plot (ultras brigade, i gkm ) od 8 lat o.o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |
|