![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
You will be redirected to the ImageShack frontpage shortly. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Konrad Was tam jeszcze ogarnie nie raz xd |
Cytuj:
Człowieku kim Ty wogóle jesteś że sie wypowiadasz , padłem bo mapclicka zrobiłem i wjebałem sie w ciasny pokój Tylko że magiem to wiesz ciezko w trapie ustac jak Cie bije 7 osób btw Aug 19 2009, 01:44:47 CEST Killed Merai at Level 98 ok Aug 14 2009, 07:56:36 CEST Killed Prau Jixx at Level 73 unjustified Aug 10 2009, 07:58:07 CEST Killed Korin Shan at Level 76 Nie no ale Ty zawsze najlepiej wiesz forumowy spinaczu pozdro 600 |
dobrze Kondzio dojeb im...
ale to nowe flow jest pro ogary ktore dały sie zabjiac aby avis fraga wbiło.. zal.pl |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nom na Waszym miejscu też bym tak bez kitu się pierdolnął łbem w ścianie zanim bym swojego chara oddał komuś z furory "BO NIE OGARNIAM PEFAŁPE!!! ;( A ONI ZA NAS TO WYGRAJOM!"
A Etun to i tak po &*(%^ zrobił... k****e się nie ufa, no, ale shejq oczywiście nią nie jest, nie wydymał Konrada i nie próbował "pomóc" innym B) |
Cytuj:
|
Ta? A Ja myśle ze po transferze charów moze byc ciekawie o ile Akon Jude i całe flow nie beda pizdy i przyjmą wojne
|
Troche sie dziwie że nie dajecie sobie spokoju z Morgana. Nie lepiej zaczac gdzies, gdzie mozecie cos zdzialac?
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAH co ty koleś pierdolisz HAHAHA ... FLOW teraz ma samych UNITSAS w guildi i podobnych im haah, w wojenie niemacie szans cioty jebane:baby: ps. zdziałac to ty mozesz akonowi dziecko:confused: --- asus597 dodał 1 minut i 45 sekund później --- Cytuj:
i do kogo ty to mowisz jebany niewiększy niz 70 lvl lizajdupo na forumB) --- asus597 dodał 2 minut i 35 sekund później --- Cytuj:
twoje miejsce jest kolo jaj akona wiec po huj sie wychylasz ?:baby::baby: |
Cytuj:
Przykro mi Andrzej lecz chyba już zapomniałeś że swego czasu to memberzy Flow dostawali lanie od SL a nie odwrotnie ,ale nvm Jeśli chodzi o Shejq'a to nie mam mu nic do zarzucenia , mimo że walczymy przeciw sobie nie zachowuje się jak 12 letnie dziecko ,nie wyzywa , nie wjeżdza na starą itp , szanuję go za to co robi |
Cytuj:
Hiszpanie i kilku polaków sobie pogrywa na kyrze. Adde wygrał wojne na auererze. A reszta to praktycznie retired i nawet hajsu się bocić nie chce xd Cip soft fail, co tu gadać... Cytuj:
Po chuj by przyjmować mieli skoro bez przyjmowania serwer mają? :D Cytuj:
Na początku gdy jeszcze furorka się nie ogarnęła to pamiętam że było grubo ponad 100 do niemal zera. No i jakiś tydzień przed update 8.5 ładnie Was poogarnialiśmy, z tego co pamiętam to było na okolnir z 40:5~, yalahar 40:1 i jakieś ranne akcje xdd Po update wszystkich chuj strzelił i to tylko dlatego macie serwer : p |
Cytuj:
@etun svenska lala flow ale ciebie tam nie bylo przeciez... --- meravi dodał 18 minut i 8 sekund później --- Cytuj:
dzieki, ze oddaliscie nam server... tylko jezeli jest tak jak piszesz to po huj robicie jakis akcje przed ss'em... po huj spamujecie na forum... przeciez macie wyjebane w ta gre... wyglada to bardziej na zazdrosc niz wasza przegrana przez update dalibyscie spokuj i moze dziewczyne znalezli czy cos... |
Kto pkuje przed ssem? Etun? Raz był Zirkov, kitek i rony, faktycznie sporo osób ;)
|
Cytuj:
Pierdolisz głupoty sam sobie znajdź dziewczyne, daj olafowi chara to ci przyboci elo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |
|