Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Po prostu CALMERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22539)

Marson 02-02-2006 23:11

no zgodze się z Dabkiem... przy Pidżamcie padać hehe ciekawe.... Ruda nie szkoda Ci tego czasu którego włożyłaś w chara? ///= .... odwiedzaj nas czasem :) :*

Tasiorstrasz 03-02-2006 12:54

:)

http://img516.imageshack.us/img516/548/demonek4ki.png

Druidos 03-02-2006 13:15

Gz dla was wszystkich ale Tasior mógłbyś się bardziej postarać
a nie dawać tylko 1 ss,w którym jest 0 akcji.Postaraj się i daj jakieś
fajne hunciki :p Pozdro dla was:) Byle tak dalej!

Heja_banana 03-02-2006 17:50

;]
Gz Piter.

Troche szkoda Emi nie bedzie z kim gadac i z kim sie smiac z Chucka. ;[

A ja narazie sobie nie pogram, bo lagi jak cholera.

Druidos 03-02-2006 17:52

Gz Piotrek lvla i mlvl całkiem nice jak na lvl ;) Trzymaj tak dalej i wiecęj ss z demon huntow plx :p

Tasiorstrasz 03-02-2006 22:38

Taki sobie podzial expa na BK:
http://img410.imageshack.us/img410/1997/bknight9ol.png

http://img134.imageshack.us/img134/9898/bknight21dg.png

A tu "całkiem" exori:
http://img410.imageshack.us/img410/3941/gspider2cc.png

Nigi Leen 04-02-2006 15:03

@up słownik w łapke i dopiero pozniej sie wypowiadaj na forum

GZ all SS'ow

Korialstrasz 04-02-2006 16:34

Omg

Sam sie najpierw naucz pisac a nie innym wypominasz ..........

Heja_banana 04-02-2006 17:48

A ja "muwilem" ze "muwie" ze on "muwil" ze...
Jednak opini Mielca nie poprawiles tylko kilku dobrych i normalnych graczy jest z tego miasta (Nie chodzi mi o ciebie). I wez sobie kup slownik i gadu-gadu, a nie na forum smiecisz. Niech jakis mod oczysci ten temat z tych glupich klótni.

@Edit.
Ale sie teraz fajnie edytuje posty. ;]

Marson 04-02-2006 21:37

Zabiłbym Cię śmiechem ale po co :)) jak chcesz to zrzucimy Ci się na słownik albo jakis internetowy Ci znajde :D słow brak poprostu.... n/c;D Gz Adv all.... Kori co to ma byc za podpis :| wez mi ty z Arką nie wyjerzdżaj !!

Patryk1990 04-02-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -//Dekalis\\-
gratz advanced pająk B)
wczoraj gadałem z gauczo i on tak naprawde jest niezłym noobem i ma bzika na punkcie analfabetuw ale niestety nie dałem ss'sy bo uo'su nie włonczyłem i musiałem loga dać ale słuchajcie: chciałem sellnąć fs a on 3,4k ja muwie że mi się nie opyla a on muwi że mi się opyla jak nikomu innemu a on muwi noob jesteś że chcesz go sellnąć za 4k on muwi a tak naprawde to chodzom po 2,5k i się pyta mnie o level no ja mam inny owner też to muwie że 39 i powiedziałem jakie skill's a on muwi ja mam 70 level i się nie chwale ani nie pytam o level a ja muwie że jest głupi i że lepszej cegły nie mugł spalić i dalej muwie jesteś taki głupi że możesz jechać do ruskuw i grzać im cegłe żeby było im ciepło i dałem ignored a on na Default muwi jesteś analfabeta i se kopiował godzine i muj nick i same bzdety dawał tak mu słów brakło że już z głupoty chyba pojechał do russkich grzać im cegły :D

To my bardziej bedziemy się śmiać z Ciebie, Twojej genialniej wręcz ortografii, tych logicznych zdań, i z całego ogółu...żenada...

@Gauczo
Uuuuu Maro jesteś n00b! Uświadom to sobie! A tak na serio, to wyraże swoja opinie jak mi ktoś powie o co mu chodziło (-//Dekalis\\-) bo ja go za chu** nie zrozumiałem. O.o

Leon Zawodowjec 04-02-2006 22:21

-.- n/c -.-

Cytuj:

gratz advanced pająk B)
wczoraj gadałem z gauczo i on tak naprawde jest niezłym noobem i ma bzika na punkcie analfabetuw ale niestety nie dałem ss'sy bo uo'su nie włonczyłem i musiałem loga dać ale słuchajcie: chciałem sellnąć fs a on 3,4k ja muwie że mi się nie opyla a on muwi że mi się opyla jak nikomu innemu a on muwi noob jesteś że chcesz go sellnąć za 4k on muwi a tak naprawde to chodzom po 2,5k i się pyta mnie o level no ja mam inny owner też to muwie że 39 i powiedziałem jakie skill's a on muwi ja mam 70 level i się nie chwale ani nie pytam o level a ja muwie że jest głupi i że lepszej cegły nie mugł spalić i dalej muwie jesteś taki głupi że możesz jechać do ruskuw i grzać im cegłe żeby było im ciepło i dałem ignored a on na Default muwi jesteś analfabeta i se kopiował godzine i muj nick i same bzdety dawał tak mu słów brakło że już z głupoty chyba pojechał do russkich grzać im cegły :D

Chlopczyku zamknij sie lepiej i nieudzielaj w tym temacie... Tu zamieszczamy ss'y a nie wyzywamy ludzi od noobow... ktorych nawed nieznasz... wiec mam prozbe niedodawaj nigdy w zyciu podobnych postow.. X(

DMX 04-02-2006 23:10

a ja wam "muwie" ze z dekalisa "muwca" dupny ;p takie tępe nooby tylko z rosji pochodzą!! 8o

Druidos 05-02-2006 11:10

No no gz niedługo 50 wejdzie 8o

-//Dekalis\\- 05-02-2006 13:09

czas czas czas żebym go miał dużo niż tylko tibia

@Marson:
dobry pomyśł załatw mi taki słownik -.-...
znacie takie coś jak czas ?? -.- napisałem posta szybko i nie miałem czasu sprawdzić bo spraw było dużo rl'nych lol'q więc odrazu nie oceniajcie ...
ja nie jestem taki że ciongle grać grać jak debil też czeba się odświeżyć

Druidos 05-02-2006 13:19

Dekalis w tym poście też się gdzieś spieszyłes??
Wychodzi na to,że ty żyjesz w pośpiechu:baby:

Patryk1990 05-02-2006 13:32

Cytuj:

@Marson:
dobry pomyśł załatw mi taki słownik -.-...
znacie takie coś jak czas ?? -.- napisałem posta szybko i nie miałem czasu sprawdzić bo spraw było dużo rl'nych lol'q więc odrazu nie oceniajcie ...
ja nie jestem taki że ciongle grać grać jak debil też czeba się odświeżyć

Omg...to po co pisałeś tego posta? O.o Tutaj też się spieszyłeś? Ja też nie mam dużo czasu, i też ciongle nie gram... zamiast się odświeważać to się naucz pisowni -.- ...

-//Dekalis\\- 05-02-2006 14:14

-.- to że przecinków nie daje ani nic to nie moja wina a w zeszycie pisze normalnie a na klawiaturze nie idzie mi czasem to tylko przypadek wy też się czasem mylicie i jakoś was nie besztam ani nic i już od mielca się odwalcie bo to tylko miasto -.- np.... w wiadomościach muwią że katowice to same śmieci tam wywożą i smród jak u wieśniaków buahahahaha ale śmiech a co w mielcu takiego nadzwyczajnego jest? nie to że nooby to że źle pisze na forum czasami to nie znaczy ooo noob here :o a czasami Koral Knighta wołacie bloknij coś lub pohunć lub Lord Lobek po hunć ze mnom troche tu jest wymieniać ;/

Heja_banana 05-02-2006 14:19

Wyjdz i zamknij drzwi. Z tych 3 ostatnich postow nic nie zrozumialem, napisz to jakos logicznie bo narazie to wies tanczy i spiewa.

Stan: Aktywny gracz
Imię: Paladyn Kamelo
Profesja: Paladin
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 34
Skille: 67/50
Poziom mag.: 15

Guild membership: Archer of the Sons of glorry

A mialo nie byc. ;p

Piotrek~ 05-02-2006 14:25

pośpiech nie ma nic do rzeczy przy pisowni, albo umiesz albo idź po słownik...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36.