![]() |
|
no zgodze się z Dabkiem... przy Pidżamcie padać hehe ciekawe.... Ruda nie szkoda Ci tego czasu którego włożyłaś w chara? ///= .... odwiedzaj nas czasem :) :*
|
:)
|
Gz dla was wszystkich ale Tasior mógłbyś się bardziej postarać
a nie dawać tylko 1 ss,w którym jest 0 akcji.Postaraj się i daj jakieś fajne hunciki :p Pozdro dla was:) Byle tak dalej! |
;]
Gz Piter. Troche szkoda Emi nie bedzie z kim gadac i z kim sie smiac z Chucka. ;[ A ja narazie sobie nie pogram, bo lagi jak cholera. |
Gz Piotrek lvla i mlvl całkiem nice jak na lvl ;) Trzymaj tak dalej i wiecęj ss z demon huntow plx :p
|
Taki sobie podzial expa na BK:
http://img410.imageshack.us/img410/1997/bknight9ol.png http://img134.imageshack.us/img134/9898/bknight21dg.png A tu "całkiem" exori: http://img410.imageshack.us/img410/3941/gspider2cc.png |
@up słownik w łapke i dopiero pozniej sie wypowiadaj na forum
GZ all SS'ow |
Omg
Sam sie najpierw naucz pisac a nie innym wypominasz ..........
|
A ja "muwilem" ze "muwie" ze on "muwil" ze...
Jednak opini Mielca nie poprawiles tylko kilku dobrych i normalnych graczy jest z tego miasta (Nie chodzi mi o ciebie). I wez sobie kup slownik i gadu-gadu, a nie na forum smiecisz. Niech jakis mod oczysci ten temat z tych glupich klótni. @Edit. Ale sie teraz fajnie edytuje posty. ;] |
Zabiłbym Cię śmiechem ale po co :)) jak chcesz to zrzucimy Ci się na słownik albo jakis internetowy Ci znajde :D słow brak poprostu.... n/c;D Gz Adv all.... Kori co to ma byc za podpis :| wez mi ty z Arką nie wyjerzdżaj !!
|
Cytuj:
@Gauczo Uuuuu Maro jesteś n00b! Uświadom to sobie! A tak na serio, to wyraże swoja opinie jak mi ktoś powie o co mu chodziło (-//Dekalis\\-) bo ja go za chu** nie zrozumiałem. O.o |
-.- n/c -.-
Cytuj:
Chlopczyku zamknij sie lepiej i nieudzielaj w tym temacie... Tu zamieszczamy ss'y a nie wyzywamy ludzi od noobow... ktorych nawed nieznasz... wiec mam prozbe niedodawaj nigdy w zyciu podobnych postow.. X( |
a ja wam "muwie" ze z dekalisa "muwca" dupny ;p takie tępe nooby tylko z rosji pochodzą!! 8o
|
No no gz niedługo 50 wejdzie 8o
|
czas czas czas żebym go miał dużo niż tylko tibia
@Marson:
dobry pomyśł załatw mi taki słownik -.-... znacie takie coś jak czas ?? -.- napisałem posta szybko i nie miałem czasu sprawdzić bo spraw było dużo rl'nych lol'q więc odrazu nie oceniajcie ... ja nie jestem taki że ciongle grać grać jak debil też czeba się odświeżyć ____________________ zaniedługo poradnik Moc Winampa ! | jak mi się zachce go robić i będzie czas |
Dekalis w tym poście też się gdzieś spieszyłes??
Wychodzi na to,że ty żyjesz w pośpiechu:baby: |
Cytuj:
|
-.- to że przecinków nie daje ani nic to nie moja wina a w zeszycie pisze normalnie a na klawiaturze nie idzie mi czasem to tylko przypadek wy też się czasem mylicie i jakoś was nie besztam ani nic i już od mielca się odwalcie bo to tylko miasto -.- np.... w wiadomościach muwią że katowice to same śmieci tam wywożą i smród jak u wieśniaków buahahahaha ale śmiech a co w mielcu takiego nadzwyczajnego jest? nie to że nooby to że źle pisze na forum czasami to nie znaczy ooo noob here :o a czasami Koral Knighta wołacie bloknij coś lub pohunć lub Lord Lobek po hunć ze mnom troche tu jest wymieniać ;/
|
Wyjdz i zamknij drzwi. Z tych 3 ostatnich postow nic nie zrozumialem, napisz to jakos logicznie bo narazie to wies tanczy i spiewa.
Stan: Aktywny gracz Imię: Paladyn Kamelo Profesja: Paladin Gildia: nie ma i nie będzie Świat: Calmera Poziom: 34 Skille: 67/50 Poziom mag.: 15 Guild membership: Archer of the Sons of glorry A mialo nie byc. ;p |
pośpiech nie ma nic do rzeczy przy pisowni, albo umiesz albo idź po słownik...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |
|