Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Kasztaniaczek 23-11-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1094164)
?

Kasztaniaczek@
Ja nie gram tak jak bo ty grasz caly czas zapewne zawalasz szkole nie masz zycia prywatnego i od czasu jak wlaczysz Tibie albo kompa leci ci piana z ust.
Ja mam duzo zajec i mam ta postac i gram sobie na niej spokojnie bo sie nie scigam

Hahahaha N/C
Jasne....
Zawalam szkole bo mam tylko 1 nieusprawiedliwiona godzine....
Leci mi piana z ust bo UMIEM grac w tibie....
Nie mam zycia prywatnego? huhu...

Co ty do chuja pana wiec o moim zyciu? ;o
bo widac ze wiesz wiecej odmnie =|
Gdybym gral zeby mniec jak najlepszy lev to huhu by byl juz o wieeele wyzszy...ja to traktuje jako zabawe....
no coz, ale czego ja od ciebie zadzam?

Dolor 23-11-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1094174)
Hahahaha N/C
Jasne....

Gdybym gral zeby mniec jak najlepszy lev to huhu by byl juz o wieeele wyzszy...ja to traktuje jako zabawe....

Mowisz ze traktujesz to jak zabawe ok niech ci bedzie ale na to nie wyglada uwiez mi. Ja na kompie w jeden dzien siedze srednio 1,5h
Bo mam malo czasu.
Nie mam juz ochoty na klutnie z Toba i wydaje mi sie ze Ariel mial racje i wydaje mi sie ze dobze by bylo jak bysmy sie pogodzili nie chce sie klucic bo klutnie na tym forum to codziennosc ktora wydaje mi sie ze czas zwalczyc a ty jak uwazasz? Aha ale nie mow ze ja zaczolem :p

Narkoman 23-11-2006 16:35

Wiekszosci osob ma to za ekhem... nie bede tutaj tego pisal do konca

dalczego nie, boisz sie wyrazic co myslisz? (no tak ty nie myslisz, nie no to jest zart nie bede najzedzac na ciebie) ale powiedz mi co chciales wyrazic pod postacia tych ... ?

albo po prostu nic nie chciales powiedizec, tylko napisaes, tak wiesz, w formie szpanu. "hehe nie napisze tego, niech sie sam domysla, co tam ma byc" chciales aby to madrze zabrzmialo?:P

Mendolina 23-11-2006 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1094174)
Hahahaha N/C
Jasne....

A co ty wiesz o moim zyciu-.- przypomnij sobie jak gadales z lodzianinem ze mendoline kupilem na allegro albo acc sharing i jeszcze doczepiles sie mojej matki w bardzo urazajacy sposob, jestes naprawde dziwny.

Kasztaniaczek 23-11-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1094282)
A co ty wiesz o moim zyciu-.- przypomnij sobie jak gadales z lodzianinem ze mendoline kupilem na allegro albo acc sharing i jeszcze doczepiles sie mojej matki w bardzo urazajacy sposob, jestes naprawde dziwny.

Zacutyj ten text co urazilem twoja matke...

btw. w*******asz sie do mojej klutni ligusem, zaraz 5 innych osob zjedzie ciebie doszczetnie i sie znowu uspokoi na 1-2 tyg....

@Narkoman do kogo to? -.-

skejt34 23-11-2006 17:52

@ Kłócący się

Jeżeli chcecie się kłócić to róbcie to może gdzie indziej ( np. na gg albo w tibii )
bo po co tu piszecie o sobie nawzajem tyle "miłych" rzeczy a potem piszecie żeby się nikt do nich nie wtrącał ( jeżeli chcecie tego uniknąć to nie piszcie tego w tym temacie ).

Znajdźcie jakiś inny "normalny" temat do rozmów bo sprzeczki i kłótnie nie są za dobrym pretekstem do pisania postów w tym temacie.

PS. Może się pogodzicie ? ? ? B)

PS2. To ja może podrzucę temat : Jak zabezpieczacie się przed hakerami ?? Podawajcie jakie macie antyvirusy, jak często skanujecie kompa, jak zabezpieczacie swoje pasy i jak je wpisujecie ( recznie z klawiatury czy może wklejacie z notatnika czy cos takiego ). Czekam na odpowiedzi

Narkoman 23-11-2006 17:59

legolas

;P to do ligusa

skejt
to nie sa klotnie tylko burzliwe wymiany zdan ;P
pozatym to temat o silverce, a nie o tym jak zabezpieczyc sie(bez skojarzen) i kompa przed hackiem...

marcinekk 23-11-2006 18:23

@ ligus i kasztan
TO co wy piszecie to jest spam:/
Wiec najlepiej sie uspokojcie(pogodzcie)obydwoje jestescie bardzo dobrymi graczami i dajcie se z tym calym gownem spokój bo to juz jest wnerwiajace jak przez kilka stron 2 osoby na siebie najezdzaja
(przeczytajcie sobie jeszcez raz to co niedawno pisaliście i pomyślcie czy te glupoty co tam powypisywaliście maja sens)
PEACE rox:))

Kasztaniaczek 23-11-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skejt34 (Post 1094354)

PS2. To ja może podrzucę temat : Jak zabezpieczacie się przed hakerami ?? Podawajcie jakie macie antyvirusy, jak często skanujecie kompa, jak zabezpieczacie swoje pasy i jak je wpisujecie ( recznie z klawiatury czy może wklejacie z notatnika czy cos takiego ). Czekam na odpowiedzi

To tak antyvir to mam NODa 32, skanuje kompa co jakies 5 dni defragmentacje co jakies 2 tyg, mam tez mase innych programow co skanuja/zabezpieczaja, zmieniam passy do postki co jakies 1-2 tyg i to tyle ;]

btw. Notatnik jest najbardzije zgubna rzecza.....Myslisz ze jak ktos sie wlamie ci do kompa to nie popatrzy na rozne pliki? (jakby mu zalezalo na czyms...) Klawiaturka owszem... lecz ja wpisuje normalnie

skejt34 23-11-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 1094371)
legolas

;P to do ligusa

skejt
to nie sa klotnie tylko burzliwe wymiany zdan ;P
pozatym to temat o silverce, a nie o tym jak zabezpieczyc sie(bez skojarzen) i kompa przed hackiem...

To nie temat o zabezpieczeniach ( bez skojarzeń ) i tak samo nie temat o kłótniach. Myślę że zamiast się kłócić lepiej porozmawiać o czymś przydatnym i pożytecznym (np. o zabezpieczeniach przed hakerami ).
Jeżeli nie podoba ci się temat który ja zaproponowałem to wymyśl inny. B)

Holu 23-11-2006 19:16

:evul: 18:04 You advanced to magic level 49.:evul:
:evul: 18:14 You advanced from Level 57 to Level 58.:evul:
Godzinka na hydrach boh + rh :evul:

skejt34 23-11-2006 19:18

@up

Gz Szkoda że to nie na Silverze ;(

Holu 23-11-2006 19:24

No szkoda szkoda :D kiedyś dużo tych moich advanców na silverze bylo :evul:

skejt34 23-11-2006 19:30

Niestety nie wiedzialem o tym ponieważ nie grałem na silverze kiedy ty na niej szczytowałeś ( bez skojarzeń ) :D :D :D

PS. Jak zabezpieczasz kompa ( bez skojarzeń ) ??

Holu 23-11-2006 19:35

Obecnie nie zabezpieczam :D tzn. kupiłem nowego kompa 2 tygodnie temu i nie mam narazie żadnego antyvirka, nie chce mi sie instalować :evul:

skejt34 23-11-2006 19:36

To igrasz z ogniem :D Ja bez antyvira po formacie neta nie włączam :D Nie boisz się o postać ( całkiem niezłą nie ma co ukrywać ) ??

Omo 23-11-2006 19:38

@Holu
Dajesz tutaj badź taki kozak i z naszymi ziomami lecisz na hydry demki itp.:p :p :p

Holu 23-11-2006 19:47

Nie chce mi się od nowa zaczynać , zostaje na Candii :evul:

@Skejt

Nie całkiem niezłą tylko dobrą :evul: bo w końcu trzymam na niej 600k MMS G-Legs + eq którego używam :evul:

skejt34 23-11-2006 19:59

@up

To tymbardziej nie rozumiem dlaczego nie masz antywira :D

Kasztaniaczek 23-11-2006 20:46

No wiesz nie zawsze musi sie cos w kompa wjebac, jak ma firewalla to starcza na loozie ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32.