![]() |
|
Jelon666 = Jasmin, tego jestem pewien :)
@Julita(Kiti) Teren jak teren, tylko przypominam :P Zawsze mówiłaś, że nigdy nie wejdziesz już na ulicę na której mieszkam i do której zaliczałaś lokal w którym znajdowała się kiedyś Caffe czy pub panda (panda _/ :D) A jak masz się umówić z Corsem to nawet mi na chatę byś się wpieprzyła, wyrzuciła mnie i moich rodziców :D Taka jesteś lizidupa :P @Klaudia(Jasmin) Nigdy nie lizałem nikomu dupy bo nie mam takiej potrzeby :) Do Caffe chodziłem tylko pod koniec jej istnienia oraz gdy Heg ją prowadził(u nas nazywany Krawcem :D). Krzychu i Piciu wydawali mi się nałogowcami którzy nie umieli żyć bez Tibi. Jedyny Kan wyglądał na dość normalnego :P Potrafił wyjść na ćmika w czasie expa dając poexpic(wtedy Zordanem :P) jakiemuś młodemu z caffe :P Więc nie bądź śmieszna :P Dopiero później gdy poznałem polliego stwierdziłem, że jest normalny i umię się rozerwać innaczej a nie tylko gdy jest w domu siadać do kompa i odpalać Tibię ! Więc milcz moja droga i zajmij się chłopakiem bo ostatnio jakiś niedopieszczony, czyżbyś go zaniedbała z powodu Corsa? Tibi? Gammblera? Kupiłabyś mu chociaż dmuchaną lale :D @FirstRiderOfTheApocalypse (trudny nick :D) Jesteś jedną z nielicznych osób którę to zauważyły :P Miter potrafił się na mnie wkurzać bo powiedziałem do Kiti~ że padne, a gdy ją już ubiłem to nie powiem co się działo :P Jestem za DOF ale niech Wanted narazie prowadzi i wszyscy zobaczą Jasmin~ i Kiti~ w WA :D haha @Gammbler Zgadzam się z Tobą, one zawsze szukają sponsora :P Sępią wszystko, wszędzie i od każdego ! @Cors~ Jeśli czytasz jeszcze te forum bądź mężczyzną a nie miękkim dydkiem jak zawsze i pogadaj ze mną na RL fraglesie, a nie uciekasz jak mnie widzisz a później mnie i moich ziomków wyśmiewasz na ventrilo. @All Wiem, jestem noobem ale mam wene :D Warka _/ :D |
Cytuj:
• • • tym helmem sie napewno wzbogaciles ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest taka zasada ktora sie sprawdza prawie w 100%, kto zaplacil raz bedzie placil... Tobie wroze to samo.. XD |
No chodz, chodz ze mna do lozka zrobie to bys bac sie przestala... chodz, chodz ze mna do lozka bez ambicji grzechu , wstydu i leku... :fuck:
|
Cytuj:
pokazuje to ze spierdolilem z pz lockiem 2 ziomkom , bez boh itp. gdyby lehen przyszedl sam to bym nie s*******al, obiecal ze sam przyjdzie ale widac jego obietnice ze bedzie solo. to jak zobaczylem mastera to zaczolem s*******ac a te noobki chyba nie wiedza ze EXIVA istnieje. jak by bylo solo byl by niezly filmik ;] |
@up
Hmmm... Nie wiemy co to exiva? Gdybyśmy nie wiedzieli to nie znaźlibyśmy Ciebie, ponieważ obaj nie mielismy odkrytej mapy i mówiłem Ci to wczoraj, ale jak widać nie cyztasz ze zrozumieniem :D Podstawówka się kłania? |
Cytuj:
natrafilem na hydre nawet wiec wiesz ;] bieglem na slepo. a ze zrozumieniem czytam ;) (jak sie ma matke polonistke to wiesz) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak masz takie problemy to se przekopiuj na plytke mapy i jak zainstalujesz tibie to je poprostu wklej i masz tak jak przed formatem..... wiec kto tu jest glupi ?? :D |
Cytuj:
~~~~To byś sie nie przyznawal przynajmniej, że jesteś noobem.B) |
Cytuj:
Formata miałem tydzień temu, a jak wiesz jestem retired, więc nie miałem możliwości odkrycia mapy |
@Wszystko co wyzej ;]
Powiem wam tak, po co sie wszyscy tutaj tak bluzgaja to bez sensu.
Peace :p |
Cytuj:
wiem. ale to nie ja zaczolem ten caly konflikt tylko lehen komentowal to ze zaplacilem najbardziej ze wszystkich , wyzywal itd mowil ze mnie upierdoli to wiesz..... |
Do Lehena i Zembola !! Jak chcecie prowadzic jebane dialogi to pogadajcie kurwa na gadu albo na priv !! a Nie pierdolicie na forum o gluoptach !! to jest o wojnie ktora cos znaczy a nie o 2 noobach co sie ubijaja na 50 lvl !! Chcem "pogratulowac" odwagi bohatera z dof-u !! :D jak Wanted gralo caly dzionek dof tylko sporadzycznie sie gdzies pojawialo a gdy wanted zniklo ok 1 mass log dof i oblawa w ank <lol69> psy.pl Byl tam sam draguholikus jak sie ruszyl z pz to odrazu sd sd sd .. i wracal spowrotem bo to chyba nie mialo sensu :( gdy juz dofuludki zauwazyly ze nie znajda tej nocy ofiary to zaczeli sie bawic jak pierdolone przedszkolaki !! zamieniac sie w parcele , worki gp , p , jajka i podobne rzeczy ... heh do jakiej strony to dodamy ?? znany z dof zal.pl ??
a na koniec nie przyjemne slowa jedego z dof-koe do sathana : 23:41 Cezarius [102]: zajbei ciebie 23:41 Cezarius [102]: za to ze mi 23:41 Cezarius [102]: kumpla 23:41 Cezarius [102]: ujebales 23:41 Cezarius [102]: juz se u mnei przejebales moze mi odpisze ktos z dof ? gdzie hoori, nosoo, cors i reszta forumowiczow? :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna... |
a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ? :baby:
frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem"X( |
"@ Tosik
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna" pfff, fajnie sie mowi o sobie w 3 osobie?:) ty zawsze musisz cos skomentowac, dlatego kazdy wie kim jestes ciao ;] "a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ? frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem" " Przepraszam,przepraszam ale No Remorse juz nie istnieje na azurze |
Augusty Druid Sep 17 2006, 10:17:59 CEST Killed at Level 31 by Ventar Sigon.
Gratz dla Ventara :P Kolejna Niewinna osoba padła ofiara Wanted, ale wszyscy mówią "jaki ten DoF zły". Pozdrawiam Jacek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |
|