Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Hellraiser 07-02-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1252673)
ahahhahahahahaha! A powiedz mi kto ich lubi? Oni jedynie mają waflów takich jak ty, którzy zrobią wszystko, żeby chociaż raz im odpisali na priv :p

Kumulus Gah,..

Odwal się już od tej panienki,.. przynajmniej ja wierze ze to osoba płci pieknej, i nie powinienes bluzgac na nią, etc,..

Cyrillus 07-02-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1252673)
ahahhahahahahaha! A powiedz mi kto ich lubi? Oni jedynie mają waflów takich jak ty, którzy zrobią wszystko, żeby chociaż raz im odpisali na priv :p

fakt masz racje bot i spolka nigdy Ci nie odpisze chyba ze chcesz im cos dac... albo pisza do Ciebie ze jestes hunted

Smerfu 07-02-2007 18:36

Idzcie sie przewietrzyc.

Co was interesuje to czy charem gra chlopak/dziewczyna/czy ktos kto sam nie wie kim jest, bawia mnie teksty typu "idz dziewczyno potanczyc a nie graj w tibie" bo jak na was patrze to z kim ma isc skoro 3/4 pseudo facetow siedzi codziennie przed swoimi komputerkami i gra. Zapewne nawet na przerwie do kolezanki nie zagadaja a co dopiero o wyjsciu z ktoras na impreze :p

A co do fotek, zanim jedziecie po kims pokazcie swoje a nie kozaczcie

Kumulus 07-02-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1252701)
A co do fotek, zanim jedziecie po kims pokazcie swoje a nie kozaczcie

taaa, wrzuciłbym foto to zaraz taki zboczeniec jak ten co sie podaje za Monisie by wrzucił je na fotke i by zrobił postać Silny-Tomek

@Hellraiser
jesteś ze Słubic nad Odrą, czy z tych koło Płocka?

Niewiemjak 07-02-2007 18:54

I co moze mi powiesz ze Ci znajomi na fotka tez sa zrobinei przez Monisie ????

Kumulus 07-02-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewiemjak (Post 1252757)
I co moze mi powiesz ze Ci znajomi na fotka tez sa zrobinei przez Monisie ????

gówno mnie obchodzą jej znajomi :)

Niewiemjak 07-02-2007 18:58

No to jak piszesz ze to jest walek a teraz napisales jej znajomi ;P??

Masywny_Titania 07-02-2007 19:01

Kumulus, glupio ci bo wszyscy cie besztaja na forum za zabicie panny... daj sobie spokoj bo robisz z siebie chama i idiote-.-
Monisia, ktora z tych fotek to ty?lol:P

Cyrillus 07-02-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1252782)
Kumulus, glupio ci bo wszyscy cie besztaja na forum za zabicie panny... daj sobie spokoj bo robisz z siebie chama i idiote-.-
Monisia, ktora z tych fotek to ty?lol:P

ja wiem! to sa wszyscy ownerzy monisi ;p 8o

Masywny_Titania 07-02-2007 19:06

hahaha lol;d jakby tak bylo to te panny naprawde nie maja co robic;)

montura 07-02-2007 19:07

Wy juz kur... naprawde nie macie co z czasem robic? Pisalem juz kiedys ze inteligentnej konwersacji tutaj nikt nie znajdzie. Ludzie idzcie na silownie lub do klubu/baru. Spotkajcie sie ze znajomymi, przestancie marnowac czas(nie powiem ze na tibie ale na glupie sprzeczki na debilnym forum gdzie w wiekszosci pisza dzieci).

Monika nie przejmuj sie smiercia swojej postaci bo nie ma czym.

Pozdrawiam. Grześ. :D

Kasior 07-02-2007 19:11

O lol ale się żeście czepili dziewczyny. Ona przynajmniej nie ma fioła na punkcie tej gry. A to że padła, co z tego przecież na Furorze codziennie ktoś pada. Takie życie. Ja osobiście zaprzestałem z Tibią, ale z racji, że troszku czasu spędziłem na tym serwie to obejrzę sobie od czasu do czasu jakiś filmik lub udzielę się na forum. A wracając do sprawy fotek, to może zrobimy lustrację w tibii i niech każdy załączy swoją rl fotkę i nie będzie sprawy.
A ty monisia nie masz się czego wstydzić nie jesteś wcale taka brzydka;)

Silna-Monisia 07-02-2007 19:16

Wezcie juz sie Odemnie odpindzielcie... :( i od moich fotek... :(
jak wam sei cos nie podoba to piszcie do brawo a nie na forum macie zle dni poradzcie sie tam a nie zabijacie niewinna niczego monisie ;) Monisia za grzeczna jets aby ja bic :P Pff... :P i obgadywac.... :)

sallceson 07-02-2007 19:17

a ja sie dziwie co w tym dziwnego ze padla bez 'hunted' i wogole padła ? a co dziewczyny w tibi ruszyc juz nie mozna? zeby zabic kogos musisz mu wyslac 'hunted' ? i zabicie na ue + sd to cos złego ? lol

Kasior 07-02-2007 19:17

WIELKA LUSTRACJA W TIBII!! KTO SIę PIERWSZY ODWAżY ODSłONIć TWARZ??!!:evul:

Kumulus 07-02-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasior (Post 1252814)
O lol ale się żeście czepili dziewczyny. Ona przynajmniej nie ma fioła na punkcie tej gry.

nie ma fioła? Jak wczoraj padła to mi tak na priv spamowała jak bym jej matke krzesłem zabił i 30 minut mi truła dupe o te itemy co z niej wypadły.

@Monika
Uważasz mnie za tchórza, bo cie zabiłem z zaskoczenia? W takim razie twój kumpel Montura i Vision (respect chłopcy) to też tchórze? Przecież oni też z zaskoczenia zabijają.

Ja w przeciwieństwie do ciebie uważam tibie za coś innego niż rl. Może miałem jak idioci z dusk najpierw pisać hunted a potem zabijać? To miał być atak z zaskoczenia.

nie moja wina, ze masz iloraz inteligencji mniejszy od szympansa i dalas sie zabic w tibii na najstarszy walek na swiecie.

I skończ z tymi swoimi tekstami wziętymi z bravo girl albo blogu jakiejś 12 latki, bo aż żal dupe ściska. Masz nasrane w mózgu i tyle

Silna-Monisia 07-02-2007 19:24

nie klnij... :) ja ci spamowala ? yy a pokaz screna ;) bo jakos nie pamnietam to ty pi pisales ze masz "lacha ze mnie" a ja odpisywalam na twoje glupie docinki i raz zapytalam tylko czy oddasz c legi czy nie :) wiec nei zmieniaj faktow skarbie ;) dobra ide pakowac brzusio na silownie ;) poapa

Pozdrawiam ALL :D

Forc 07-02-2007 19:25

Kolejna jałowa dyskusja na tym forum... ech...

Idźcie wszyscy stańcie przed dp i krzyczcie "fri itans" - będzie z tego większy pożytek.

Szefik 07-02-2007 19:25

;>

Huh ;D Ahhh Monika jest fajna... ;) znam jeszcze jedna dziewczyne z tych zdjec :P wydaje mi sie ze hmmm nie masz gustu ziomek ;> ...no ale kazdy ma swoje zdanie ;]] pozdro :)

Kasior 07-02-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefik (Post 1252871)
Huh ;D Ahhh Monika jest fajna... ;) znam jeszcze jedna dziewczyne z tych zdjec :P wydaje mi sie ze hmmm nie masz gustu ziomek ;> ...no ale kazdy ma swoje zdanie ;]] pozdro :)

Właśnie wszystko sprawa gustu, ale @ do dyskusji kumulusa i monisi wolę na chwilę się oderwać od tematu vision:dusk bo już mnie to bokiem wyłazi. A to był miły (bo inny) przerywnik nieprawdaż??xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11.