Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Misterio 28-02-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paktos (Post 1293505)
... jeszcze ten budzacy groze avatar (az sie zygac chce) zal mi ciebie jak to ty

Kórwa jak Ty taki przystojniak to wstaw swoje [ ;

Paktos 28-02-2007 15:41

Misterio a co tasujesz sie przy jego avatarze?:D

Misterio 28-02-2007 16:02

Ah Ci dzisiejsi dowcipnisie [ ;. Uszanuj to, że chłopak wstawił w avatar swoją rl fotke -.-". Jak ktoś wstawi swoją fotke w avatar na tym forum to zaraz lecą komentarze typu "Ale parszywy ryj" a jak każdy wstawia na takich servisach jak fotka.pl albo epuls.pl to nikt nie pisze takich bzdetnych komentarzy ; ) bo tam każdy ma a tu się ludzie wstydzą [ ;

Kiroy 28-02-2007 16:37

Tibijczyk dziekuje milo mi to slyszec :) nie spodziewalem sie jestem bardzo milo zaskoczony ... tez powiedzialem pare brzydkich slow za ktore Przepraszam oficjalnie na forum :)

bardzo prosze teraz bezkomentarzy ze zostalismy z tibijczykiem pierwsza para homo na tym forum :D my tylko przyznalismy sie do bledow :P

Obsidia : ogolem walka bedzie zawsze .... moze prophersy troche zmadrzeje i nas poprze bo ng ich powybijalo a oni grzecznie przyjmuja ciosy ... zobaczymy co znimi moze nadejdzie kiedys taki dzien ze ich wykopiemy ... a moze to nigdy nie nastanie .. aczkolwiek napewno jeszcze nie jedna osoba padnie od nas i od nich :P

Misterio 28-02-2007 16:44

Heh wiadomo, że walka będzie trwać jeszcze ; ) jak trwa już można powiedzieć od początku serva ; /

Fin'er 28-02-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1293321)
Co to watku otrografi, ja mam polska klawiature ale z racji ze bez polskich znakow pisze sie o wiele szybciej a inteligentni ludzie zrozumieja to co napisalem a do takich osob wlasnie kierowane moje posty.

Dziekuje za uwage

No tu mnie rozwaliłeś . Relatywizm moralny ?

Jak już to raczej wynika z lenistwa -> każdy pisze jak mu się pisze wygodniej.

Ptak~ 28-02-2007 17:20

nie kłóćcie sie o ta ortografie juz :p

paktos, Twoj av to Twoja rl fotka ?

Kiroy 28-02-2007 17:21

co do ostatnich kacji .... to maly popis pephego :P ten chlopak ma talent do tibii :D ogolem mi imponje :D gra w tibie niedlugo a wali z armty jak stary wyjadacz :D dla mnie Pepsi to No 1 na Obsidii :) a co do fotek [email protected] moj adres msn tam mam swoja fotke :)

Elitarny 28-02-2007 17:54

Kurde wlasnie expie ale musze napisac ze mi imponuje to combo na Azaredzie 4xUe albo 5 juz nie pamietam ale to mi sie zajebiscie podoba :D Powiedzcie mi tylko kto odliczal B)

Szafa 28-02-2007 17:56

teraz zacznie sie rozmowa o tym kto jest ładny, a kto nie :D
I tak ja wygram ;p

_schneider_ 28-02-2007 18:04

Suv zapomnij ...
ja juz wczesniej zarezerwowalem sobie paktoske :) o ile to zdiecie przedstawia wlasnie ja :)
a tak powaznie to gz fragow :) Znow ET sie rozkreca ;)

Elitarny 28-02-2007 18:05

Szafa a mi imponuja twoje skille :) chcialbym miec takie ;)

Pamietasz jak cie zabili w venore?te noobchary.Akurat bylem w dp chcialem ci pomoc ale nie bylo jak.Troche ich za duzo i jeszcze Bonadi i Lady~ .Mam pare screenow jakbys chcial.Trzymaj sie. :(

Szafa 28-02-2007 18:14

noo padłem przez to że ich tak dużo było i żadnych ludzi do pomocy online więc się trzymałem dopóki mf i uhy miałem ;p, najgorsze ze wtedy bylem facc i bez blessów ....

Ptak~ 28-02-2007 18:16

mhm, a mnie na filmiku pephego urzeklo cos innego - to spamowanie hotkeya SD jak archin mial red hp ;) gdyby nie hotkey system - o takich akcjach moglibyscie pomarzyc. chociaz pasc by pewnie padl - UE to UE

Szafa 28-02-2007 18:22

noo to jest racja ze ten hotkey dużo daje w walce, ale według mnie w tych hotkeyach jest jedna dobra rzecz ;p jak sie ma kicka , loga sie da w złym miejscu to jak sie zaloguje to można natychmiast uhy czy tam vite

Nirvy 28-02-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1293836)
mhm, a mnie na filmiku pephego urzeklo cos innego - to spamowanie hotkeya SD jak archin mial red hp ;) gdyby nie hotkey system - o takich akcjach moglibyscie pomarzyc. chociaz pasc by pewnie padl - UE to UE

Gdyby gdyby a co by było gdyby Tibia nie powstała? Po co tak gadać jeżeli można używać to logicznym jest ,że nie będą sobie utrudniać zdobywania fragów.

Ptak~ 28-02-2007 18:39

nie mowie zeby utrudniac sobie zdobywanie fragow, ale parcie na hotkey bylo przesliczne :)

.:Boixos:. 28-02-2007 19:13

dobre w tym bocie jest to ze go maja wszyscy :)

Ryba_90 28-02-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1293836)

Te hotkejse w biegu nie dzialaja idealnie dlatego taki spam hotkejsow.

@Edit
Archin i tak padl w trapie, po drugie bot jest rowniez do leczenia wiec byc moze niektorzy by sie tak dobrze nie leczyli bez bota :P

Ptak~ 28-02-2007 21:40

tak, racja, w sumie battle na potwory w Tibii 7.3 tez nie dzialalo idealnie, wiec poprostu CipSoft robi kiepskie boty :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00.