![]() |
|
@Up
Kiedy ostatnio? Teraz chodzi mi tylko o evul loli z F/SN (po ktorej nasz user mial nick) >.< |
Możesz być z siebie dumny to był właśnie twój 1001 post w tym temacie ^^
Jak obiecałem spadam na ZnT |
1/3 postow tego tematu maja tutaj Ray&Gro.
rotfl. :D Zeby nie bylo ze offtop, Kumalski juz jest do sciagniecia ale RAW ;< |
Gratulacje, spamerzy.
|
Death Note ;) I oczywiście Naruto ;p Ale DN rządzi!!!
|
@Up
Ale o co chodzi? @minna Arigatou gozaimasu : D |
Dostalem zajawki na To LOVE-Ru, mialem tego narazie nie ogladac, ale mnie przemoglo : ( Obejrzalem juz 5 epow, w sumie normalne ecchi, nic specjalnego. Ale najgorsze tez nie jest ; )
btw, musze zaczac ogladac serie typu DN, CG, bo skonczy sie na tym, ze bede mial ~50 anime obejrzanych i nie bede znal zadnych "must watch" serii : D |
@Up
Tak, musisz : P Wracam do Romeo x Juliet. |
Ktoś oprócz mnie nowego soul eatera widział ? ;p Kozak.
Manga Spoil Ukryty tekst:
|
A jakie niby tytuly to "must watch"?
|
Tadajiima!
Wróciłem! Po przeglądnięciu tematu od ostatniej wizyty zauważyłem jedną zmianę: stężenie Rayzy w temacie spadło ponad 99,999%! Czyżby miał focha? |
@Nari
Tak, Rayza stwierdzil, ze pokaze, ze bez niego temat "uschnie". Chociaz... jak narazie ma sie raczej dobrze ; ) |
@Nari
Okairinasaii. Rayza nee-chan chyba jednak podjął sie tygodniowego celibatu na m&a |
Cytuj:
PS: wiecie, że FF nie zaznacza wyrazu "spamować"? Czyżby byli zwolennikami spamu? |
Cytuj:
@ Byłem dzisiaj w................chińskiej restauracji ; / |
@Sam
Tak, serio, na GG : P I jak chinszczyzna? Ja lubie. |
@Grocix
Ochyda. |
A ja się biorę ponownie za School Rumble II : P. Tzn. nie ponownie, ale kończę
"ostatnie" 14 epów. |
@Sam
To zle wybrales/zla restauracja : P @Nari Bo w SR wieje nuda xD |
@Grocix
Czy ja wiem, po prostu nie lubię chińszczyzny, a mieliśmy tylko wybór; Mcdonald, albo restauracja =P |
@Sam
A probowales kiedys cos z kuchni japonskiej? Jesli nie, a nie lubisz chinszczyzny, to pewnie tez ci nie podpasuje. Kuchnia japonska dla polakow wydaje mi sie jeszcze trudniej przyswajalna od chinskiej. Bylo isc na Big Maca :< @Edit Znalazlem zdjecie dziewczyny Rayzy: http://img217.imageshack.us/img217/5...lithid1ac8.jpg A polaczyly ich tentacle xDDDDDDD |
@Up
Pomyliles temat. "Zdjecia z RL" jest dwa tematy wyzej. :p |
ohayou albo raczej konbanwa
Wielki powrót ? |
@Grocix & Sam:
Ja preferuje milosc mojego zycia (niezdrowe jak skurczybyk, ale pyszne) - kebab! : D ps. chinczyk tez moze byc, ale wole takie dzielnicowe sajgonki niz jakas prawdziwa restauracje : ) |
@Que
Ale to nie zdjecie uzytkownika, tylko jego milosci! :< @Ilya(?) Ye, whatever. @i386 Ty to na miejscu masz Inabe - polecam z calego serca. |
Illya? Raczej fake : P.
|
@Up
Tia, albo Rayzie sie nudzi >.< |
Obejrzałem najnowszego wybielacza. Kawaii, chyba pierwszy raz spodobał mi się filler, to nic, że pół-odcinkowy : P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rayza nie powazny jest odchodzic z tego tematu no ale zawsze ja moge zastapic jego miejsce
|
@DDoS
Ktory to juz odcinek? @Up Dzieki :* |
@up
23165746513 @DDos Ep jest trochę rozszerzony poza mangę. Moim zdaniem to lepsza forma przedłużania serii niż xxx filerów, potem 10 normalnych, znowu filery i tak w kółko- tak jak w przypadku Naruto. |
@Illya Ohayou i Sayonara ;p Nikt cie tutaj nie potrzebuję.
Rayza wróc! W/g mnie anime powinno byc lekko rozszerzone ponad mangę. Nie wszystko idzie umieścić w mandze. Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
@ Naruto manga Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Mógłby polecić ktoś jakieś anime? Ale tak żeby było fajne i wciągające, i to bardzo : P. Może być komedia, czy coś typu szkoła itp. Byleby fajne. |
@Nari
Powtorze sie... Wolf's Rain |
Cytuj:
czemu myslalem ze bedziecie happy ze wrocilem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |
|