Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Lisuu-aleniewrl 20-12-2007 22:31

I po co ja tyle czasu zmarnowałem? Aby sie doczekać updt 8.1?...
Teraz to wyglada mniejwiecej tak:
-Chcesz grac dla przyjemnosci na cliencie 8.1 - sciagaj bota.(Chyba ze jestes masochista- to dawaj na recznym)
-Ide chyba na jakiegos rl otsa 7.6 , aby powspominac:|

IridiaCarlinPk 20-12-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru (Post 1797719)
a ja wam powiem koledzy, ze polak potrafi, tak wiec *********** czas odpalic, i zrobic mass-full-afk-bot-project ;D

Swieta ida w ogole, mozecie na sobie psow nie wieszac przez 1,5 tygodnia? niech to bedzie postanowienie noworoczne aje!

nie sadze

wole juz jechane Fheonixa i Rippaha niz te "ej moih koleguf nie wyzywajj" i inne posty tego pokroju(ortografia)
21:38 Belfaw [98]: nie szanujecie ludzi tylko z powodu rasy/pochodzenia
ja tam nie lubie jezeli w*******aja sie w moj kraj jesli sa u siebie lajtowo nic do nich nie mam

Neztas 20-12-2007 22:41

21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn?
21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic
21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn
21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac
21:15 Neztas [183]: AHAHAHah
21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane
21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes
21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn
21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu

jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp

eeetanz 20-12-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1797812)
21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn?
21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic
21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn
21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac
21:15 Neztas [183]: AHAHAHah
21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane
21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes
21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn
21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu

jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp

Rota była pierwszym(?) hymnem narodowym, a z humnami jak z prezydentami - zmieniają się, ale swój tytuł mają tak więc zamknij ten swój niedopierdolony ryj, bo zaczynasz mnie skrajnie irytować.

Lisuu-aleniewrl 20-12-2007 22:55

Weźcie mi tu o "Rocie" ani o innych podobnych rzeczach nie mówcie bo mi sie zaczyna przypominać kucie Trenów Kochanowskiego.... Nie wiem czemu ale tak jest :\
JAKO OLIWKA MALA POD WYSOKIM SADEM!!!!!!! <zygi>

adnincv 20-12-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1797824)
Rota była pierwszym(?) hymnem narodowym, a z humnami jak z prezydentami - zmieniają się, ale swój tytuł mają tak więc zamknij ten swój niedopierdolony ryj, bo zaczynasz mnie skrajnie irytować.

bogurodzice spiewali jak muj stary mieszko pierwszy otrzymywal chrzest;\

Neztas 20-12-2007 23:00

jeju few jesli cie naprawde wkurze to moze dojsc do tego ze mi pogrozisz palcem albo powiesz cos niemilego ;;\\\\\\\\

Xandar Mac'Leod 20-12-2007 23:40

Neztas jestes smieszny/zalosny. Twoje zabawne proby wysmiania kogos (np Lijo) koncza sie tak, ze sam stajesz sie posmiewiskiem. Pytasz z kim walczycie? lepiej popatrz na siebie i zdaj sobie wreszcie sprawe z tego jakim jestes idiota. Juz nie bede wypowiadal sie na tematy typu wysmiewanie polskości bo czasami to jest zabawne szkoda tylko, ze smiejesz sie sam z siebie chyba, ze uwazasz sie za obywatela swiata o.0

Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu ale nastepnym razem zastanow sie czy warto wklejac logi z gry bo jak juz wczesniej napisalem stajesz sie posmiewiskiem.

Neztas 21-12-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1797952)
Neztas jestes smieszny/zalosny.

mowi to ktos, kto dolaczyl do kogos kto go huncil przez ostatnie pare lat

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1797952)
Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu

sedno sprawy wiec po co piszesz;pppp

berger 21-12-2007 00:57

@Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.

1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze")

2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...")

3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..)

4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce:)

Neztas 21-12-2007 01:25

uzywasz bezsensownych argumentow typu gwalcenie wielbladow, emigracja i tratwa do niemiec, a niby uwazasz sie za doroslego lOl, prezentujesz skrajny rasizm i pokazujesz ze jak wiele osob nie rozumiesz ani slowa z tego co sie do ciebie mowi, a gdybys byl w 1/5 bystry jak ci ktorych probujesz obrazic, bys zalapal ze to forma inteligentej ironii, te bledy itp
i w ogole co maja banany do podwojnej narodowosci lOOOl, to ze ty w kolko powtarzasz łycha to nie znaczy ze jestes z kredensu, nie? przegrales, pogodz sie z tym, spadam elo

Olorion. 21-12-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1798047)
@Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.

1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze")

2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...")

3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..)

4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce:)

hahahahahaha, ale smieszne, blagam berger, kolejna czesc 8o 8o 8o :evul X(X(

berger 21-12-2007 01:46

To ze dre sie lycha oznacza ,ze podobal mi sie pewna postac kreskowkowa.
Nie wiem czy to ironia u was mczy chec robienia z siebie debili.
Czym bardziej zaimpomujesz ludzia : Analfabetyzmem , nabiajniem sie z (hymnow , roty itp ) czy robieniem z siebie debila ?
Ja tez uzylem ironi.
A jak bylbym w 1/5 tak bystry jak osoby o ktorych mowisz to teraz w wieku 23 lat chodzil bym w pieluchach , bawil sie kupa i pil z sedesu (Blyszczycie niczym zlotowka w sedesie). Czy moze chodzili ci o to ,ze musze znizyc swoj poziom inteligencji by dotarlo to co oni do mnie mowia. Ale wole tego nie robic bo jest takie powodzenie: "Z jakim przystajesz takim sie stajesz" lub "Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem". Wiec nie bede sie z toba klocic bo przewyzszasz mnie pod tym wzgledem o jakies 100 lvli a ja jeszcze siedze na rooku:)
PAPa

Librys 21-12-2007 07:09

Jak można trzymać z Szwedami?
Jak ja ich nie na widzę O.o ;o X(

Lisuu-aleniewrl 21-12-2007 08:17

Neztas - wyjdz bananie

Jinikao 21-12-2007 10:23

Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.

Olorion. 21-12-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1798267)
Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.

Ale co w tym zlego?

Jinikao 21-12-2007 11:25

To Neztas uzyl tego argumentu przeciwko Lijo, mianowicie ze jest z ludzmi ktorzy go huncili. Ide do roboty Shalom

Yooshi 21-12-2007 12:20

Neztasa nauczyli w szkole ze jak zrabi blad to znaczy ze jest inteligentny i inteligentnie moze w ten sposob obrazic innych.
Wez sie rozbiegnij ziomus

Hoster 21-12-2007 12:33

Dobra kurwa.!

Zacznę może od tego, że Iridia była pierwszym moim światem na którym zaczynałem grę w Tibię. Miałem kilka charów ( tzn. z 3 :p ) i teraz ciągnę na jednym, dość starym.

Co do dyskusji to powiem tak:

Jak napisałem na początku gram na Iridi długo i śledzę co się dzieje.
Chciałbym tutaj napisać, iż uważam Neztasa za rozbiorce RP na Iridii. Smieciarz. Podobnie się zachowuje Kuchin. A ten to dopiero noobi totalnie. Fajnie. Chcesz jeszcze raz hunta od Bongo ? B) I Pytek Czopek. Zryty koleś.

No Neztas. Z tego co tu czytam od dawna wydaje mi się, że operujesz jeszcze tekstami z gimnazjum. Prawda. Jebany inkwizytor.

Fajnie się wyśmiewać z innych Polaków. Obciągasz Szwedkom i Niemcom. ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05.