![]() |
|
Dobra to powiedzcie mi , ja mam 31 lvl i skile 63/59 wiem ze cienkie
i co mam robic czesto kumple mowia mi zebym szedl na dc ale ja sie boje drogi bo jak mi wyskoczy gs to po mnie |
nice spam -.-" kupiłeś postać?
|
8 lvl (10% do 9)
Skille 33/30 Najlepiej okolice Carlin :P Knight of cors. Plate shield, chain armor, carlin sword, legion helmet, leather legs and boots :P |
narazie teoretycznie 8o ale niedługo
:] we ferie może zrobie 8lvl knight skille po 80(moze 85 jak bendzie czas) :D 5mlvl :confused: eq : dsm / k-legi / Rh / demonka / d-lance/f-axe i na czym bylo by dobrze expic B) bo gralem palkiem a knightem to niewiem byscie podali miejscówki od 8 do 80 :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
[Edit:] PK(er) = Player Killer (ktoś, kto zabija innych graczy dla pieniędzy lub rozrywki) |
Cytuj:
Na brak funduszy nie narzekam. Tylko nie ma od kogo kupować, bo wychodzę z wniosku że lepiej 15 min. poexpić niż stać i nie wiadomo kiedy kupić 1 item :/ . Można prosić o wyjaśnienie znaczenia słowa: PKerzy ? |
lvl: 45
mlvl: 5 (49% do 6) skille: 76/74 eq: crown helmet, noble armor, plate legs, leather boots, scarf, vampire shield, fire sword Czy mógłbym expić na ef? Czy by mi się zwracało? Ile bym ciągnął exp/h? |
lvl:15
skill:42/31 EQ : plate set,two handed sword,leather legs,dark helmet mlvl:1 gdzie expić tak żeby była jakaś dobra kasa i exp? |
Cytuj:
@ UP Idz na dwarfy albo dark katedra |
Cytuj:
|
Właśnie kupiłem gsa.
|
paladin.
skills:50/38 level 14 prawie 15(ze 200 exp mi trzeba) eq:soldier helmet, noble armor, brass legs, buty normalne, luk i strzayly/kuszy i bolty. Ktoś ma jakies pomysly?:) to juz na pewno ze 20 razy bylo ale kto by czytal 320 8o stron |
@up
Możesz spróbować na cyklopach, ale przed nimi uciekaj, bo jak cie dopadna, to z takim defem moze byc ciezko:p |
Cytuj:
|
FACC Sorc
42 lvl 43 mlvl eq : crusader helmet, bohy, blue robe. k legsy, vamp shield, WoI, p ammy /edit : o guardach wiem :P dajcie cos innego |
jaa
Moja postać:
knight 14lvl 2mlvl skille: 40/34 nie wiem na czym expic jestem w carlin kupuje chyba pacca moaj eq: plate legs nooble armora soldier helmet dwarven shield seprent sword leather boots i to wezysko na czym mam expic??? i gdzie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ghostland: Poziomy wyżej: ~brak~ Na powierzchni: Rat, Cave Rat, Poison Spider oraz Slime. Pod ziemią:Cave Rat, Scorpion, Skeleton, Wild Warrior, Ghoul, Stalker, Fire Devil, Demon Skeleton oraz Giant Spider. dam se radę? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |
|