Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Serowel 28-08-2009 16:02

Cytuj:

dalibyscie spokÓÓÓj i moze dziewczyne znalezli czy cos...
Ale po chuj wyjeżdżasz z takim tekstem? Prawda jest taka, że gówno Ci do tego kto jakie prowadzi życie, czy ma laskę, czy siedzi pół dnia przed kompem i w*******a kebaby. Starasz się grać tego mądrego i fajnego, ale uwierz mi, że naprawdę Ci to nie wychodzi. Już lepiej weź słownik do ręki zanim coś napiszesz.

Cytuj:

wyglada to bardziej na zazdrosc niz wasza przegrana przez update
Nawet nie wiesz jak wszyscy Ci zazdrościmy, że możesz sobie bocić pixele na morganie, czy jak tam Etun wspomniał, ktoś za Ciebie.

meravi 28-08-2009 16:12

JESTESCIE BANDA KRETYNOW!!!!!!!!!!!!!

@serowel napisalem wczesniej mam wyjebane w to co robisz dla mnie mozesz wygrywac w bilarda u taty w kieszeni
przegrales wojne to wy*******aj, naprawde jestes niepotrzebny

@etun zrobie dokladnie taqk jak napisales... a ty nastaw budzik codziennie jest 7:55 i mozesz byc panem servera frajerze a i rob ss z lvlem bo juz go nie odrobisz,,|,,

odpisuje wam tylko dlatego boo wiem kim jestescie mniej wiecej reszty pedalkow nie stac nawet zeby sie przedstawic...

Grebol 28-08-2009 16:16

I ch"j ze siedze 24/h przed kompem ... ale gram sobie mam juz na morganie 45 lvl nowy na kyrze 12 lvl i z kolega sharuje 60 sorcerera na aurerze. I co ? Laski nie mam bo nie chce i tyle. A w domu siedze bo lubie mam chorobe ktora nie pozwala mi domu opuszczac wiec jedyne co mi zostało to Tibia. Ok, sorry wybaczcie mii wszyscym jedynie Kenami mnie rozumie.

Serowel 28-08-2009 16:19

Eeee, tylko po co ten bulwers? :D

Twierdzisz, że masz wyjebane w to co robię to po kiego wylatujesz z tekstem żebym se dupę znalazł?

Jak ktoś nie na*******a po nocach w pixele to nie potrzebuje budzika żeby wstać o 7:55 pro evo liferze _/

... no i nie ma problemów z ortografia bo przychodzi na pierwsza lekcje do szkoły a nie musi nastawić bota :D

Jaz 28-08-2009 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez meravi (Post 2635690)

dzieki, ze oddaliscie nam server... tylko jezeli jest tak jak piszesz to po huj robicie jakis akcje przed ss'em... po huj spamujecie na forum... przeciez macie wyjebane w ta gre...
wyglada to bardziej na zazdrosc niz wasza przegrana przez update
dalibyscie spokuj i moze dziewczyne znalezli czy cos...

Oczywiście, że oddaliśmy Wam ten server bo update na całej linii sprzyjał gildii/gildiom z większą liczbą postaci i wybotowanych charów. Podsumowując, w tibii 8.4 liczyło się pvp, natomiast tibia 8.5 - ilość > jakość.

Grebol 28-08-2009 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2635790)
Oczywiście, że oddaliśmy Wam ten server bo update na całej linii sprzyjał gildii/gildiom z większą liczbą postaci i wybotowanych charów. Podsumowując, w tibii 8.4 liczyło się pvp, natomiast tibia 8.5 - ilość > jakość.

natomiast do tibi 7.6 liczyło się pvp jednostki

Endrju88 28-08-2009 19:21

Troszke sie smutno robi jak sie tego wszystkiego slucha. Jednym nie zalezy na Morganie / Tibii, ale spamują forum non stop. Inni płaczą o update. Reszta próbuje grać fajnych... Prawda jest taka że jakby wam nie zależało to byście mieli wylane na to wszystko. Nie chciałem nikogo urazić.

Grebol 28-08-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2635881)
Troszke sie smutno robi jak sie tego wszystkiego slucha. Jednym nie zalezy na Morganie / Tibii, ale spamują forum non stop. Inni płaczą o update. Reszta próbuje grać fajnych... Prawda jest taka że jakby wam nie zależało to byście mieli wylane na to wszystko. Nie chciałem nikogo urazić.

a ja lubie napine na forum dlatego tu piszę <3 chyba to legalne XD

Jaz 28-08-2009 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2635881)

Endrju, nie pitol, tylko idź puść bota na Orc Fortress <3

Serowel 29-08-2009 08:33

Cytuj:

W sumie na forum grembu się z deczka spina, ale on twierdzi, że jest zajebisty (pewnie onanizuje się przed lustem! :D ), musicie mu to wybaczyć!

Człowieku, prawda jest taka że gdyby nam ZALEŻAŁO to by było troszku inaczej. Mamy jakieś takie vento to pogawędek i albo hiszpanie grają w wowa, aboszki w coquera(?!?!?!), solda czy chuj wie co tam jeszcze. Na morganie śmigają te ziomki które się powypłacały, to są rle i chcą trochę pograć, mają osobne vento. Poza tym to może jeszcze grambu gra, ale to nolifer więc to też musicie mu wybaczyć!!

xBardolekx 29-08-2009 09:19

teraz mówisz, że jakbyście chcieli, ale po upie chcieliście i jak padaliście za każdym razem gdy ktoś wyszedł to potem jakoś intensywność waszego expienia trochę osłabło :] nie wiem w co wy graliście, ale na pewno nie na morganie wtedy Xd

Inrzynier 29-08-2009 09:45

zjebany update zabil tibie, chuj z tibia, nie gramy juz ! chuj, ze polowa od was gra na innych swiatach ale jebac, update zjebal tibie tylko na morganie !!!1 jakos trzeba sobie tlumaczyc wpierdol panowie :)

Endrju88 29-08-2009 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2635895)

Nie wiem Jacuś czemu to mialo służyć. Chciałeś mi pocisnąć?

Sebciooo 29-08-2009 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2635895)

Zazdroscisz mu ze moze a ty smieciu nie?

asus597 29-08-2009 13:33

jebane flowy cieszycie michę i uważacie sie za pro elo pvperow a kurwa w kazdej bitwie z svenska~ "WPIERDOL" do 0

sebcioooooooo idioto lizaj dupo:baby:, czy twoja matka ćpała jak była w ciąży?!;>

Sebciooo 29-08-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2636523)
jebane flowy cieszycie michę i uważacie sie za pro elo pvperow a kurwa w kazdej bitwie z svenska~ "WPIERDOL" do 0

sebcioooooooo idioto lizaj dupo:baby:, czy twoja matka ćpała jak była w ciąży?!;>

nie myl mojej matki z twoja

Etun 29-08-2009 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebciooo (Post 2636479)
Zazdroscisz mu ze moze a ty smieciu nie?

Zacznijmy od tego że on przynajmniej umie się w kulturalny i cywilizowany sposób wypowiedzieć na forum , nie to co ty, ograniczony tępaku.

Idz do szkoły , naucz się dyskutować i dopiero forum odwiedzaj.

Sebciooo 29-08-2009 14:39

Chuj cie obchodzi co w rl robie pro elo ogar co nastawia sobie udzik zeby zajebac noba pzed ssem?

asus597 29-08-2009 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebciooo (Post 2636606)
Chuj cie obchodzi co w rl robie pro elo ogar co nastawia sobie udzik zeby zajebac noba pzed ssem?

no masz racje we flow same noobyB)

AxeVice 29-08-2009 16:17

kazda ? ja tam widzialem ze svenska 1x battle ale cuz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48.