![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
JESTESCIE BANDA KRETYNOW!!!!!!!!!!!!!
@serowel napisalem wczesniej mam wyjebane w to co robisz dla mnie mozesz wygrywac w bilarda u taty w kieszeni przegrales wojne to wy*******aj, naprawde jestes niepotrzebny @etun zrobie dokladnie taqk jak napisales... a ty nastaw budzik codziennie jest 7:55 i mozesz byc panem servera frajerze a i rob ss z lvlem bo juz go nie odrobisz,,|,, odpisuje wam tylko dlatego boo wiem kim jestescie mniej wiecej reszty pedalkow nie stac nawet zeby sie przedstawic... |
I ch"j ze siedze 24/h przed kompem ... ale gram sobie mam juz na morganie 45 lvl nowy na kyrze 12 lvl i z kolega sharuje 60 sorcerera na aurerze. I co ? Laski nie mam bo nie chce i tyle. A w domu siedze bo lubie mam chorobe ktora nie pozwala mi domu opuszczac wiec jedyne co mi zostało to Tibia. Ok, sorry wybaczcie mii wszyscym jedynie Kenami mnie rozumie.
|
Eeee, tylko po co ten bulwers? :D
Twierdzisz, że masz wyjebane w to co robię to po kiego wylatujesz z tekstem żebym se dupę znalazł? Jak ktoś nie na*******a po nocach w pixele to nie potrzebuje budzika żeby wstać o 7:55 pro evo liferze _/ ... no i nie ma problemów z ortografia bo przychodzi na pierwsza lekcje do szkoły a nie musi nastawić bota :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Troszke sie smutno robi jak sie tego wszystkiego slucha. Jednym nie zalezy na Morganie / Tibii, ale spamują forum non stop. Inni płaczą o update. Reszta próbuje grać fajnych... Prawda jest taka że jakby wam nie zależało to byście mieli wylane na to wszystko. Nie chciałem nikogo urazić.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Człowieku, prawda jest taka że gdyby nam ZALEŻAŁO to by było troszku inaczej. Mamy jakieś takie vento to pogawędek i albo hiszpanie grają w wowa, aboszki w coquera(?!?!?!), solda czy chuj wie co tam jeszcze. Na morganie śmigają te ziomki które się powypłacały, to są rle i chcą trochę pograć, mają osobne vento. Poza tym to może jeszcze grambu gra, ale to nolifer więc to też musicie mu wybaczyć!! |
teraz mówisz, że jakbyście chcieli, ale po upie chcieliście i jak padaliście za każdym razem gdy ktoś wyszedł to potem jakoś intensywność waszego expienia trochę osłabło :] nie wiem w co wy graliście, ale na pewno nie na morganie wtedy Xd
|
zjebany update zabil tibie, chuj z tibia, nie gramy juz ! chuj, ze polowa od was gra na innych swiatach ale jebac, update zjebal tibie tylko na morganie !!!1 jakos trzeba sobie tlumaczyc wpierdol panowie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jebane flowy cieszycie michę i uważacie sie za pro elo pvperow a kurwa w kazdej bitwie z svenska~ "WPIERDOL" do 0
sebcioooooooo idioto lizaj dupo:baby:, czy twoja matka ćpała jak była w ciąży?!;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Idz do szkoły , naucz się dyskutować i dopiero forum odwiedzaj. |
Chuj cie obchodzi co w rl robie pro elo ogar co nastawia sobie udzik zeby zajebac noba pzed ssem?
|
Cytuj:
no masz racje we flow same noobyB) |
kazda ? ja tam widzialem ze svenska 1x battle ale cuz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |
|