![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoncz juz i idz expic na te swoje wyrmy.
|
Podoba mi się jak Ci wszyscy Wantedowcy ukryci pod noobcharami mówią nam, kto jest naszym popychadłem, kogo 'wyrzuciliśmy' do Hand of Justice itd itd :D
Dzięki za info chłopaki! |
Widze naród turecki sie wkur**l waszym nierobstwem i postanowili dzialac sami:) mozecie mi cos o tym opowiedziec?
|
@REnvious
chłopak podłapał temat, wiesz, teraz 3 strony o tym będzie wałkował.... @Sehil poprostu odeszli z gildi wanted, ale dalej sa po wantedowskiej stronie wiedz nie rozumiem tego ale ok, bo coto za roznica gdy niema warmoda, czy sa w gildi czy nie jak i tak walcza po 1 stronie |
Jesli moge cos od siebie powiedzieć, to ten warmode to chyba troche przegiecie. Niestety mialem racje, ze po letnim update kazdy nastepny tylko pogorszy sprawę. Ech.
Nie kloccie sie bo nie ma o co, takie sa reguly tej gry. |
czema :D
czo tam? |
Cytuj:
|
Mam 100k paymenta, pozyczy ktos? :"/
|
Ej, a ja ile mam pajmenta? :)
|
no ico turki narobily szumu a warmoda nima i nima
|
@do leszczy z hand of justice:
http://www.speedyshare.com/files/201...uca_Elawan.cam ^ patrzcie i uczcie się, leszcze ;C |
pathetic...
|
Cytuj:
|
|
haha, ekipa z ab'dendriel, jak milo
|
kurde mnie nie ma ;(
|
ale panowie z wanted to jest zenada z waszej strony. Kiedy impact byl z wami i nep sie smialo z nich ze to banany sa- to wy byliscie straznikami pokoju i rownosci, "nie wyzywajcie ich". a teraz kiedy brazole odeszli to juz miszcz savan pisze na tibia de posty jak to jego smieszny team zabil 102 ed monkey -,-
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |