Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Po prostu CALMERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22539)

Patryk1990 05-02-2006 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -//Dekalis\\-
-.- to że przecinków nie daje ani nic to nie moja wina a w zeszycie pisze normalnie a na klawiaturze nie idzie mi czasem to tylko przypadek wy też się czasem mylicie i jakoś was nie besztam ani nic i już od mielca się odwalcie bo to tylko miasto -.- np.... w wiadomościach muwią że katowice to same śmieci tam wywożą i smród jak u wieśniaków buahahahaha ale śmiech a co w mielcu takiego nadzwyczajnego jest? nie to że nooby to że źle pisze na forum czasami to nie znaczy ooo noob here :o a czasami Koral Knighta wołacie bloknij coś lub pohunć lub Lord Lobek po hunć ze mnom troche tu jest wymieniać ;/

Stary wez idź przemyśl to co napisałeś... i naucz się stawiać znaki interpunkcyjne bo Twoje posty są, hmmmm... nielogiczne i niezrozumiełe. Napisz jeszcze raz wszystkie posty poprawnie to może zmienie zdanie na Twój temat...

-//Dekalis\\- 05-02-2006 15:22

to zrubmy już off topic z mojom ortografiom i nie gadajmy o tych pierdołach i bende dawal zdjęcia

Patryk1990 05-02-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -//Dekalis\\-
to zrubmy już off topic z mojom ortografiom i nie gadajmy o tych pierdołach i bende dawal zdjęcia

E? Ja nadal czekam na wyjaśnienie tej sprawy z Gauczem, -.- chyba o to tu chodzi najbardziej. I popracuj nad "ą, ę, om, en"... -.-

Druidos 05-02-2006 15:37

Dobra ludzie skńczcie ten temat i zacznijcie dawać jakies ss-y,bo dawno tu nie widziałem ss'a.:(

-//Dekalis\\- 05-02-2006 17:39

dajcie żyć im większy macie level tym bardziej cwani jesteście no i gdzie ten internetowy słownik czy jakoś tak ;/ lepiej off topic i dajcie ss'ki i tyle szkoda się z koniem wadzić ą,ę,om :p

Druidos 05-02-2006 17:45

@Leon:Gz ladnego mlvl'ka juz prawie 20 :p
@Piotrek:Gz loota i przedewszystkim farta xD
@Dekalis: Przestań się już tak rozpisywać,lepiej ss'y zacznij dawać

Heja_banana 05-02-2006 17:46

Start>Programy>Microsoft Word

Pobaw sie tym programem jak robisz blad to on ci na czerwono podkresla, przestudjuj ten programik a nie piszasz jakies glupoty.X(

geni_666 05-02-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heja_banana
Start>Programy>Microsoft Word

No nie wszyscy mają office'a zainstalowanego :). np, ja bo mam crack'owanego windowsa xp :P.
Błedy ortograficzne też robie ale staram sie ograniczać sie do minimum.
dekalis:
Radziłbym Tobie poczytać książki bo to jest najlepsze lekarstwo na błędy ortograficzne.
sory za offtopic-nie jestem z Calmery :)
pozdro

Patryk1990 05-02-2006 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez geni_666
No nie wszyscy mają office'a zainstalowanego :). np, ja bo mam crack'owanego windowsa xp :P.
Błedy ortograficzne też robie ale staram sie ograniczać sie do minimum.
dekalis:
Radziłbym Tobie poczytać książki bo to jest najlepsze lekarstwo na błędy ortograficzne.
sory za offtopic-nie jestem z Calmery :)
pozdro

Ja też robie błedy, ale poczytaj sobie ostanie 4 strony, przesada(Dekalis ofcourse). ;P
Jemu już nic nie pomoże...

Duraven 05-02-2006 20:15

@up
Weźcie się odczepcie od tego gościa (Dekalis) . To nie jego wina, że tak pisze może jest dyslektykiem albo analfabetą. Zdarza się.

@topic
Co do tematu to już szkoda na niego wchodzić więcej tu klótni niż zdjęć. Niektórzy tak jak ten gościu u góry klóca sie bez przerwy i nie dają zdjęć tylko spamują. Wiem, że też nie dalem, ale skilluje na razie, a że szanownym panom
(szczególnie Tasiorstraszowi, który jeździ po Gacku) nie podobają sie adv to zdjęć nie daje.

@down
1. Jesteś noobem, żal mi cię.
2. Co do lamania regulaminu, to go lamiesz bez przerwy *******ąc smutki, że to ci sie nie podoba, czy tamto.
3. Czas wyciągnąć rękę z nocnika.
4. Nie masz ss'ów to sie od******* i nie wywoluj ciągle klótni.
5. Ja już wole zobaczyć jak Gacek awansuje z 1 levelu na 2 niż jak ty placzesz, jacy to ludzie sa zli.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk1990
@Aikala
Duże skille to inna sprawa, ale nie do 85(moim zdaniem)...

No proste. W końcu codziennie się robi adv na 85+ co za problem? -.-

Patryk1990 05-02-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duraven
@up
Weźcie się odczepcie od tego gościa (Dekalis) . To nie jego wina, że tak pisze może jest dyslektykiem albo analfabetą. Zdarza się.

@topic
Co do tematu to już szkoda na niego wchodzić więcej tu klótni niż zdjęć. Niektórzy tak jak ten gościu u góry klóca sie bez przerwy i nie dają zdjęć tylko spamują. Wiem, że też nie dalem, ale skilluje na razie, a że szanownym panom
(szczególnie Tasiorstraszowi, który jeździ po Gacku) nie podobają sie adv to zdjęć nie daje.

cya

1. Nie wiesz o co chodzi to stul pysk i idź trenuj
2. Dawaniem samych adv łamiesz regulamin
3. Mnie też nie pasi jak ktoś wrzuca sski z treina bo to jest nudne?
4. Temat jest już zakończony wiec chyba nie trafiłeś
5. Może i jest dyslektykiem, ja mam w klasie 2 osoby z dyslekcją, uwież mi piszą o niebo lepiej niż on...
6. Jak jest powód to spamuje, moje sski nie należa do zbyt interesujących, wiec po co mam wklejać?
7. Jest powód to się kłuce
8. Co do gacka to go nie broń bo zwracaliśmy mu 5 razy uwage...
9. Nie mów do mnie gościu bo sobie nie życze oks?

@Aikala
Duże skille to inna sprawa, ale nie do 85(moim zdaniem)...

Aikalia 05-02-2006 20:31

Dekalis, ja cie prosze, skoncz juz pisac ^^' albo sie troche postaraj od czasu do czasu.
--
Reszta, skonczcie juz ;d i faktycznie dajcie cos ;d a ja poza tym mysle ze dawanie ssów z advami wcale nie jest takie zle. Tzn, mam na mysli to, by dawac ssy z naprawde no mm dobrymi skillami, jak jakis mlvl jak to sie daje, lub shield/sword/dist gdzie jest sie czm pochwalic :)
Pozdrawiam

Gacek Knight 05-02-2006 20:50

@ Patryk1990
Muhaha 5 razy wyjdz 2 razy tasior i 1 ty i jakis kolo z aldory naucz sie liczyc . I sie nie dopierniczaj mówie że już niedaje awansów a ty dalej sapiesz .... n/c

Lord Devix 05-02-2006 21:20

Tutaj Level na DSach , wszystko było zajete - -
http://img.photobucket.com/albums/v79/devix/UO0137.jpg
Tutaj tez lvl tyle ze na slimie
http://img.photobucket.com/albums/v79/devix/UO0139.jpg

Jeszcze 15 przedemna :| ;]

Innych ssow chyba niebedzie bo niema czasu na huntach na UO :P

Cya

Patryk1990 05-02-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gacek Knight
@ Patryk1990
Muhaha 5 razy wyjdz 2 razy tasior i 1 ty i jakis kolo z aldory naucz sie liczyc . I sie nie dopierniczaj mówie że już niedaje awansów a ty dalej sapiesz .... n/c

Omfg :o tylko 4?, a no ta bo jak admin kasował posty to skasował też posta z Leona 'upomnieniem'. I kto tu nie umie liczyć?
Ja nie sapie, gdzie ci ku*** coś napisałem?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duraven
1. Jesteś noobem, żal mi cię.
2. Co do lamania regulaminu, to go lamiesz bez przerwy *******ąc smutki, że to ci sie nie podoba, czy tamto.
3. Czas wyciągnąć rękę z nocnika.
4. Nie masz ss'ów to sie od******* i nie wywoluj ciągle klótni.
5. Ja już wole zobaczyć jak Gacek awansuje z 1 levelu na 2 niż jak ty placzesz, jacy to ludzie sa zli.

1. Natomiast ty jesteś hamem, ja wole być noobem :)
2. To mnie reportnij, btw. to wpierda***** smutków nazywa się komentowanie, czego dużo ludzi prosi
3. Eh...ja nie lubie się bawić jak Ty
4. Ja nie wywołuje lecz biore w nich udział, a to duża różnica. Teraz Ty wywałałeś...
5. Ja nie płacze jacy ludzie są źli, ale też nie lubie jak ktoś się uważa za najlepszego
6. Co do spamowania, to właśnie dzieki Tobie znów musze
7. Co do adv w skilli, może i zdobycie +85 nie jest łatwe, ale czy tak trudno ku*** pomyśleć, że o to chodzi żeby się pochwalić czymś lepszym? Myśl...

@EDIT
Gratz Devix ;)

-calmerian- 05-02-2006 23:25

:/ ... ja *******e ... wiecej kłócic się nie dało ? -.-' fakt "rze ortografja jego frkurza ludźi trohe ale hój z tym ! " ... Dabek bedzie miał co kasować ... Z***aliście temat, tyle powiem.
SAnd~

Pior'firebladde 06-02-2006 00:52

Gratz, ciekawe kiedy seromontis dojdzie do tego magic <lol>

-//Dekalis\\- 06-02-2006 08:55

no to o mojej dyzlekcji The End..;) teraz let's go ss's:
Own3d!
http://i8.photobucket.com/albums/a50...-083619-99.jpg
skill's up plz
http://i8.photobucket.com/albums/a50...-083800-70.jpg
plax Shield
http://i8.photobucket.com/albums/a50...-084255-90.jpg

Druidos 06-02-2006 11:36

Gz Pająk za lvl up'a i nice ss.Dajesz coraz lepsze ss'y.Oby tak dalej:)

DMX 06-02-2006 13:12

GZ Sol, Falmari , Pająk(ladnie jedziesz ;p) Paul :P
Pozdro For All8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11.