![]() |
|
. Gz all up.
@Alort. nie wkur... denerwuj ludzi @Wolhordh. Polakom - poprawnie - liczba mnoga ,trzecia osoba =) (przecież nie polaką <roflmao>) Zywca - dobrze... mial napisac "RZYFFCA" ? <_< |
??/drutid co ty odpierlasz hacka nie miales.......KURwa
|
Cytuj:
@Drut Wracaj ;x http://img297.imageshack.us/img297/3231/beztytuuoy6.jpg |
o.O Arena done x)
http://img92.imageshack.us/img92/5300/warlordis6.jpg a tu co ? o_O http://img99.imageshack.us/img99/7120/warlocksuo1.jpg |
Cytuj:
a propos, Ty masz teraz 60 lv po roku+ grania, ja po 2 miechach mam 50 wiec nie wiem kto tu nie umie grac, zauwazmy rozniez ze nei pgowalem jak Ty ;* |
Cytuj:
a propos, Ty masz teraz 60 lv po roku+ grania, ja po 2 miesiacach mam 50 wiec nie wiem kto tu nie umie grac, zauwazmy rozniez ze nei pgowalem jak Ty ;* (moje godziny miesiecznie online nie przekraczaja 100~, Twoje owszem :) ) |
@Roz'qrw
jesli dla ciebie wazny jest tylko lvl to zal mi cie -,- zapamietaj - to tylko gra i chuj, ze ktos ma po 5 latach grania 50 lvl a ktos ten lvl w 15 dni robi, moze niektorzy graja w to ze wzgledu na przyjaciol, a nie zeby miec wiecej cyferek w rubryce "level"? -,- |
Zgadzam sie z Toba w 100% :)
chodzi mi jedynie o to, ze ja tutaj wstawilem ss z awansem na 20 lv, a mrs. Fokus mial ze mnie super ubaw ze nie potrafie grac bo wbilem dopiero 20 lv, on kozak pewnie nigdy takiego nei mial, odrazu skoczyl na 50 -.- |
Ajajajaj czlowieku o czym ty mowisz, zapamietales cos z przed kilku miesiecy i chcesz sie odegrac? Pisze rozne rzeczy, nie wszystkie trzeba traktowac doslownie >.>. W takim razie 'sory' jak cie to tak urazilo - gratuluje 50 levela w taki krotki okres czasu. Ja nigdy nie Pgowalem, i nie sugeruj sie data utworzenia mojej postaci bo przez pewien okres czasu bylem retired, gralem na innym koncie (czytaj Sir Piapi / Guardia).. Moja przygoda zaczela sie tutaj ze wzgledy na znajomych ze szkoly i nigdy nie myslalem ze zaczne tu grac 'na serio', zawsze szanowalem skill i zabawe z gry sorcem ale update przesadzil o wszystkim..
Gratz dla reszty. |
Cytuj:
Język polski, a nie Polski, Polakom, a nie Polaką, a "gz all adv etc itp" to kompletnie nie wiem o co Ci tutaj chodziło :) |
|
|
Cytuj:
|
a teraz komedia...;p
|
hrhrhr Spawciu i Medo mmm :D <3
Slakoos mogłeś dać Spawcia foto z basenu i swoje też xD ale to jest super, dużo was ^^ Nie no Medo nie spodziewałam się że taki z Ciebie przystojniaczek :D, Spawciu i ta jego mocna budowa szczęki, rozczochrane włoski no no =) Spawacz zaje~ mina!! :D Mistrz Chinek poważna wczuta jejeje :D Xeelciu, z którego roku Ty mi dawałeś swoje foto, bo na tym to tak nie bardzo podobny i przytyło się trochę co...? :P Spoko zdjęcie! 8o |
hehheeh ;d;;d;d Justynka:*
|
@Slakoos
proo tanie wina rox _/ tez lubie ;d ~Pozdro dla tamtejszej ekipy. xD /Hail! |
SHSH tak myslalem ze to cioty ^
Za kompem kozaki , jak zobaczylem ta fote to spadlem z krzesla . Chlopie ja bym sie bal z domu wyjsc . (Spaciu , Xeelel and Spawacz ) HSSHHS Pozdro dla was KOKSY !! :** @Down Po jabolach fajnie bania wchodzi xD |
fajna fota , rozumiem pic Lechy ale Jabole to przesada :>
|
...
Fiut kutasie nawet poprawnie niepotrafisz naszych nickow napisac a sie rzucasz jak w dupe swojej matki , takie zdanie jak ty o nas to o tobie ma polowa serva wiec stul ryj zajebany kutafonie , widac ze ty jestes kozacki bardziej niz ja po tym jak popisales sie swoim postem , sram na takich fletow jak ty , chcialbym sie zoabczyc na rl kochany , wkoncu jestes taki zajebisty . pytanie tylko czemu nieskomentowales innych ktorzy sa na tej fotce ... hmmm... czyzbys nam czegos zazdroscil ? ojj sory , latwo cie rozgrysc , dlamnie od poczatku byles zajebanym kutasem... jestes nim ... i takim pozostaniesz ... chodzbys robil mi loda przez 3 lata ;]
a teraz jak jestes taki kozacki miedzy swoimi cytatami , to wrzuc swoja fotke , chetnie ja zoabcze , jedno co dobre to to ze mam krzeslo z oparciami i pasami bezpieczenstwa... ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |
|