Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Tosik Tepek 17-09-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshall_Don_Doggy (Post 991599)
"@ Tosik
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna"

pfff, fajnie sie mowi o sobie w 3 osobie?:)
ty zawsze musisz cos skomentowac, dlatego kazdy wie kim jestes
ciao ;]

Widzę też myślisz że to Jasmin ^^ Może jej teraz nie szanuję, nie trawię itd. ale rozpoznam jak piszę i mówi na kilometr :P Więc Klaudiu droga nie ukrywaj się, rozgryzłem Cię po jednym z Twoich postów :P

Yours Emilek :)

Pavvulonik 17-09-2006 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshall_Don_Doggy (Post 991605)
"a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ? :baby:
frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem" "

Przepraszam,przepraszam ale No Remorse juz nie istnieje na azurze :) :p

NOBO PRZEGRALO WOJNE Z DARAK FRATERNITY :p

Marshall_Don_Doggy 17-09-2006 14:01

"Widzę też myślisz że to Jasmin ^^ Może jej teraz nie szanuję, nie trawię itd. ale rozpoznam jak piszę i mówi na kilometr :P Więc Klaudiu droga nie ukrywaj się, rozgryzłem Cię po jednym z Twoich postów :P

Yours Emilek :)"

Szacunek, ahahahah a tu macie mala wiadomosc o tak zwanej Jasmin Irlawy na mojim gg;]

Klaudia 13:02:17

Ty, kurwa juz teraz wiem zemu mexe nie kazal mi czytac forum, po pierwsze ja sie na tym forum nie udzielam, a po drugie mam konto ale o nazwie "jasminka" ktory nigdy w zyyciu nie dal posta na jakims durnym poscie o wojnie, wiec z laski swojej przestan pisac glupoty, bo to juz nie jest zabawne

bo w tym momencie jestes po prostu zalosny

Hitybye!.

Marshall_Don_Doggy 17-09-2006 14:05

@Pavvulonik

Co do tego, hmm
mam gdzies fotke jak nasz drogi Dazo, mowi ze wy sie poddaliscie :)
Bylo minelo przynajmiej sie pobawilimsy :p 8o

tajemniczy111 17-09-2006 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azureus (Post 991434)
Nikt Ci nie odpisze, bo wyzej wymienieni maja cie w dupie :)

Nie obrazaj horiego... bo on tak duzej dupy nie ma... a nosso ma bana <own3d> ... a panu Corsowi pewnie sie argumenty skonczyly.

Pavvulonik 17-09-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshall_Don_Doggy (Post 991804)
Co do tego, hmm
mam gdzies fotke jak nasz drogi Dazo, mowi ze wy sie poddaliscie :)
Bylo minelo przynajmiej sie pobawilimsy :p 8o

No wlasnie niezle sie pobawilismy:] jak mi udowodnisz ze dazo powedzal ze sie poddajemy to walne go w lep :P no moze niewalne bo on w lubaniu jest :( :( :( :(

dudo17 17-09-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 990944)
taka prawda ze tak mowisz ze cors to kumpel od piwa wiec n/c ale mnie to je**e

wkurzony ze ci juz nie liza dupy??

nie przejmuj sie masz jeszcze madzie i mais8o

Tosik Tepek 17-09-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshall_Don_Doggy (Post 991798)
"Widzę też myślisz że to Jasmin ^^ Może jej teraz nie szanuję, nie trawię itd. ale rozpoznam jak piszę i mówi na kilometr :P Więc Klaudiu droga nie ukrywaj się, rozgryzłem Cię po jednym z Twoich postów :P

Yours Emilek :)"

Szacunek, ahahahah a tu macie mala wiadomosc o tak zwanej Jasmin Irlawy na mojim gg;]

Ty, kurwa juz teraz wiem zemu mexe nie kazal mi czytac forum, po pierwsze ja sie na tym forum nie udzielam, a po drugie mam konto ale o nazwie "jasminka" ktory nigdy w zyyciu nie dal posta na jakims durnym poscie o wojnie, wiec z laski swojej przestan pisac glupoty, bo to juz nie jest zabawne

bo w tym momencie jestes po prostu zalosny

Hitybye!.

Ona jest poprostu żałosna :D Hail Klaudia _/ huahuahua :D Szacunek Marshall :)

Raul de Azura 17-09-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 991849)
Nie obrazaj horiego... bo on tak duzej dupy nie ma... a nosso ma bana <own3d> ... a panu Corsowi pewnie sie argumenty skonczyly.

nie skonczyly sie argumenty tylko ochota na komentowanie tych bzdur w tym topicu a szczegolnie opinii tajemniczego sir kiksa zal.pl

Jelon666 17-09-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudo17 (Post 992068)
wkurzony ze ci juz nie liza dupy??

nie przejmuj sie masz jeszcze madzie i mais8o

taak Gaammbler to musi miec jak najwiecej lasek na tibia bo na rl nie ma wcale, no coz Gammbi Twoja lala bedzie Cie chciala zawsze :baby: :baby:

jasminka_ 17-09-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 992170)
Ona jest poprostu żałosna :D Hail Klaudia _/ huahuahua :D Szacunek Marshall :)

Kurwa to Ty jestes zalosny, straralam sie tutaj nie odzywac ale z wami to sie po prostu nie da, taki jestes cwany a kurwa jak przyjdzie co do czego to pierwszy s*******asz, a co do Ciebie Marshall mam wkleic jak to mi milosc wyznawales, jak to mi mowiles ze zawsze mnie bedziesz kochal... To jest dopiero milosc przez neta niie mam pytan :S co do Gammblera to po co mam mu zjezdzac? mi to frajdy nie robi.. O ile wiem to forum jest na temat wojny a nie na temat tego ile Jasmin i Gammbler mieli facetow / dziewczyn, a takze nie jest to temat do tego zeby okreslac czy Osiama jest Dziw*a czy nie jest... Wezcie sie ku*wa ogarnijcie bo to jest zalosne co piszecie...

EDIT: Zgubilam passki do "jasminki" wiec zalorzylam nowe :D

Tosik Tepek 17-09-2006 18:12

Przepraszam Klaudie i Julite za obrażanie Was :( Jestem głupi, przecież wiecie !!! Wybaczcie mi :(

Gammbler 17-09-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 992245)
Przepraszam Klaudie i Julite za obrażanie Was :( Jestem głupi, przecież wiecie !!! Wybaczcie mi :(

a jak szybko zdanie zmieniasz...:P:P

jasminka_ 17-09-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 992245)

Jeszcze kwiatki i czekoladki i bedzie sii :D

Tosik Tepek 17-09-2006 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 992250)
a jak szybko zdanie zmieniasz...:P:P

Gammbler Ciebie do ch*ja pana też przeproszę, ale wpadnij do mnie bo zaraz umrę z nudów :D Odbija mi :( :D

Tosik Tepek 17-09-2006 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasminka_ (Post 992251)
Jeszcze kwiatki i czekoladki i bedzie sii :D

Okej, mogą być pistacje i fajki ? <lol2> wpadanijcie, plax :D :(

Gammbler 17-09-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 992254)
Okej, mogą być pistacje i fajki ? <lol2> wpadanijcie, plax :D :(

Cors czy Tosik o to jest pytanie u ktorego dziewczeta zjedza kolacje ze sniadaniem

Tosik Tepek 17-09-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 992257)
Cors czy Tosik o to jest pytanie u ktorego dziewczeta zjedza kolacje ze sniadaniem

U mnie mogą kolacje, reszta mnie nie obchodzi :P A Corsa jak już wcześniej mówiłem nie lubię i najchętniej bym mu wpier... ale nie chce mieć problemów z policją :P

jasminka_ 17-09-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 992257)

Ty, Mietek nie fikaj :d, dobra ja juz sie tu nie odzywam bo znowu mi zjada za nic :D

@ Gammbler
Co z tymi bohami?:D Jasmin need cash :S

Kitiara 17-09-2006 18:32

@ Tosik

Hoho no to mnie zaskoczyles... Ja mam to w chuju nie trzeba bylo zaczynac.

@ Gammbler

Ty sie tak o mnie nie mart. bo na pewno kolacji ze sniadaniem u ciebie nie zjem. (dzieki Ci za to Boze ! ) tego mozesz byc pewny.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51.