![]() |
|
Cytuj:
Yours Emilek :) |
Cytuj:
NOBO PRZEGRALO WOJNE Z DARAK FRATERNITY :p |
"Widzę też myślisz że to Jasmin ^^ Może jej teraz nie szanuję, nie trawię itd. ale rozpoznam jak piszę i mówi na kilometr :P Więc Klaudiu droga nie ukrywaj się, rozgryzłem Cię po jednym z Twoich postów :P
Yours Emilek :)" Szacunek, ahahahah a tu macie mala wiadomosc o tak zwanej Jasmin Irlawy na mojim gg;] Klaudia 13:02:17 Ty, kurwa juz teraz wiem zemu mexe nie kazal mi czytac forum, po pierwsze ja sie na tym forum nie udzielam, a po drugie mam konto ale o nazwie "jasminka" ktory nigdy w zyyciu nie dal posta na jakims durnym poscie o wojnie, wiec z laski swojej przestan pisac glupoty, bo to juz nie jest zabawne Klaudia 13:02:17 bo w tym momencie jestes po prostu zalosny ____________________________ Hitybye!. |
@Pavvulonik
Co do tego, hmm
mam gdzies fotke jak nasz drogi Dazo, mowi ze wy sie poddaliscie :) Bylo minelo przynajmiej sie pobawilimsy :p 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
No wlasnie niezle sie pobawilismy:] jak mi udowodnisz ze dazo powedzal ze sie poddajemy to walne go w lep :P no moze niewalne bo on w lubaniu jest :( :( :( :( |
Cytuj:
nie przejmuj sie masz jeszcze madzie i mais8o |
Cytuj:
Ona jest poprostu żałosna :D Hail Klaudia _/ huahuahua :D Szacunek Marshall :) Yours Emilek :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
taak Gaammbler to musi miec jak najwiecej lasek na tibia bo na rl nie ma wcale, no coz Gammbi Twoja lala bedzie Cie chciala zawsze :baby: :baby: |
Cytuj:
Kurwa to Ty jestes zalosny, straralam sie tutaj nie odzywac ale z wami to sie po prostu nie da, taki jestes cwany a kurwa jak przyjdzie co do czego to pierwszy s*******asz, a co do Ciebie Marshall mam wkleic jak to mi milosc wyznawales, jak to mi mowiles ze zawsze mnie bedziesz kochal... To jest dopiero milosc przez neta niie mam pytan :S co do Gammblera to po co mam mu zjezdzac? mi to frajdy nie robi.. O ile wiem to forum jest na temat wojny a nie na temat tego ile Jasmin i Gammbler mieli facetow / dziewczyn, a takze nie jest to temat do tego zeby okreslac czy Osiama jest Dziw*a czy nie jest... Wezcie sie ku*wa ogarnijcie bo to jest zalosne co piszecie... EDIT: Zgubilam passki do "jasminki" wiec zalorzylam nowe :D |
Przepraszam Klaudie i Julite za obrażanie Was :( Jestem głupi, przecież wiecie !!! Wybaczcie mi :(
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze kwiatki i czekoladki i bedzie sii :D |
Cytuj:
Gammbler Ciebie do ch*ja pana też przeproszę, ale wpadnij do mnie bo zaraz umrę z nudów :D Odbija mi :( :D Yours Emilek :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ty, Mietek nie fikaj :d, dobra ja juz sie tu nie odzywam bo znowu mi zjada za nic :D @ Gammbler Co z tymi bohami?:D Jasmin need cash :S |
@ Tosik
Hoho no to mnie zaskoczyles... Ja mam to w chuju nie trzeba bylo zaczynac. @ Gammbler Ty sie tak o mnie nie mart. bo na pewno kolacji ze sniadaniem u ciebie nie zjem. (dzieki Ci za to Boze ! ) tego mozesz byc pewny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |
|