![]() |
|
Cytuj:
|
@up
skąd to możesz wiedzieć? może go masz? -.- |
rozwiązanie może być podane w kisiegach na mino hell wwlasnie tam bylem i mam te 3 ksiazki z mino hell tylko sa one napisane w jezyku orcow bodajże ja nie umiem tego rozczytac;( znam tylko tak=mok strzaly=pixo ;p 1ksiażka -
Omark ikem goshak ba batuk Booz karek utash gort mora ouk bota bana ikem druga- taka arash ouk karak minotaur batash ferut ouk taka minotaur karakim kiskesh ORC BUTA BANA BUTA BANA trzecia- 5 5 5 5 2 charcha 5 burka 5 burka bata 2 batuk 5 1 aka bora 3 tulak bora |
@up
Niestety muszę cię rozczarować te książki to po prostu zamówienie na broń u orków pojawiają sie zawsze po resecie serva w okolicach bear room quest edit więcej możesz poczytać o tym tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php...60#post2180260 |
@Dindsuk
-Przepraszam -Dlaczego daj sobie spokój? Przecież połowa ludzi tego forum chce zdobyć Spike Sworda. -No niby odróżnia się od reszty drzew ale nie pomyślałeś że może być jeszcze jeden taki "quest"? -Przepraszam -A żem napisał ;s ;<< |
Cytuj:
1. 5 5 5 5 2 charcha 5 burka 5 burka bata 2 batuk 5 1 aka bora 3 tulak bora Książka ta to nic innego jak spis przedmiotów. Nie wiadomo jednak czy jest to zamówienie, czy przedmioty posiadane wówczas przez Orc’ów. 2. taka arash ouk karak minotaur batash ferut ouk taka minotaur karakim kiskesh ORC BUTA BANA BUTA BANA Książka ta mówi o niewoli Orc’ów u Minotaur’ów oraz przygotowywanym buncie. Kiedyś na forum był tekst tej książki po Polsku jednak podczas kasowania 60 stron przez Instynkt tekst ten się gdzieś zapodział. 3. Omark ikem goshak ba batuk Booz karek utash gort mora ouk bota bana ikem Książka ta może być traktowana jako lista itemów, które Orc’ ten sprzedał |
a skąd stonogo wiedzial ze vendor(czy jak mu tam dokladnie bylo) ukradl spike sworda dellhaimowi i to ze dellhaim i amber to malzenstwo:o ja nie mam pojecia nie widze tego w zadnych ksiagzkach oni tez nie mowia ze sa malzenstwem:confused::baby:
|
znalazłem u troli kartke chyba nie edytowana:
Huv stollan match stuf from humutown. But never wull fund us. ja nie znam dosc dobrze ang. zeby to przetlumaczyc a translator pokazal cos takiego: *Huv* *stollan* odpowiadają *stuf* od *humutown*. Ale nigdy *wull* konsolidują (fundować) my (USA; amerykański). |
Z angielskiego najlepszy nie jestem, ale to mniejwięcej chodzi o to:
Huv stollan match stuf from humutown. But never wull fund us. czyli, Have stollen match stuff from human town, but never will found us. Co "po polskiemu" znaczy "Ukradliśmy wiele rzeczy z ludzkeigo miasta, ale nigdy nas nie znajdą". Coś w tym stylu. Wystarczy pokombinować ;) @Down: Losowo, raz na jakiś czas. |
sry za to ale myslalem ze jest to jakos wyznaczone thx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przed respem AS nie ma komunikatu. |
Cytuj:
|
Przyklad: Apprentice Sheng, Munster - nie ma komunikatu przez tymi bossami, cos jeszcze ciekawego?
|
Cinek0124, przestań robić z siebie idiote.
Jako 3 osoba potwierdzam, że ten boss respi się bez komunikatu. Wyszłeś na nooba i ignoranta. Zadowolony? |
Po co na rooku jest Stamped Letter? ;p
|
Co za dziwne pytanie. Wiele rzeczy CIP`y robią nie wiadomo po co. To nagroda z questu, ale nie wiem po co jest na rooku. Nie ma tu poczty a szkoda :P
|
Po to aby sobie był. A po co jest krzesło?
Gdyby nie informacja w tym liście to byś nie wiedział, że odnalazłeś skarb kapitana Igloo. Pomyśl zanim napiszesz. |
Jest w nim napisane "Tu jest skarb kapitana Igueli" czy coś takiego. Po to jest.
EDIT: No pięknie pomyliłem temat...., ale tu też pasuje tyle, że sie powtarzam. Sorki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |
|