![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
a tu co¶ z opisu twojej postaci na tibia.com: My Protected By Sanyol and Fallathanu gratuluje! "Yur inglizh iz perfegt" Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg a to takie wazne czy to koles/dziewczyna ? Nie piszczie juz o tym bo zal :p
|
To może zaczniemy t± lustrację? Co wy na to?? Kto pierwszy, bo ja się 1 boję;p
|
@Tarinek
film nie najgorszy ale jakis taki .. malo ciekawy.. jakeis 6-7/10 @lustracja ja sie odwaze pierwszy: http://cyberpunk.net.pl/przygody/sca...gfx/babcia.jpg ładna jestem? |
@up
¦liczna jeste¶ B) Omg zakochałem się:] @down Najzabawniesze jest ze zobaczyli kawałek paniennki i sie podniecaja i bronia w nadzieji ze moze im da <lol> Przyznam ze zła nie jestes ale tez nie najlepsza W sumie normalna dziewczyna |
To nie pierwszy 50+ lvl w Tibii padł za nic i nie ostatni. To więc czego to tak przeżywać, jeszcze da się zrozumieć jak 100 stron przeżywali¶cie że Taifun padł, ale to że 54 pada to raczej mało kogo obchodzi. Skoro tę Monikę proteguj± Sanyol i Fallathanu to czemu nie zabili tego 60 ms??
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zeby nie bylo ja siebie pokaze , piekny nie jestem ale za to nie wjezdzam na innych za wyglad
http://i90.photobucket.com/albums/k2...x/Zdjcie18.jpg |
no comments
|
Cytuj:
Jestes prawdziw± dam± !!! To jak się wyrażasz i jak podchodzisz do tego wydarzenia jest godne podziwu. Nie gram na furorze , moje serwery to isara od ponad 3 lat i od jakiegos czasu obsidia. Ale z uwag± ¶ledzę wojne na waszym serwie i czekam na dalsze fotki. Ostatnie akcje viosion i ich zgranie to wysokiej klasy profesjonalizm. Moja rada do imargama , dogadaj sie z taifunem i nie bedzie juz na was mocnych hehe wiem ze to raczej niemozliwe .. Jestem tak zafascynowany furora ze jeszcze troche i zrobie tam chara .. Wiem ze sie tam ciagle lej± i ze pkuja , ale jak ktos gral na isarze to tam jest to samo heh i jakos sobie radze .. Pozdrawiam wszystkich , a szczegolnie Monisie pa.. |
Cytuj:
|
Z tego co wie to temat jesto o wydarzeniach z fuorory,a nie jakie¶ mordy krzywe pokazujecie
|
Ehh od takich rozmow to sa inne strony....
Natej i tym bardziej w tym temacie powinny byc rozmowy o furorze wiec jak chcecie pogadac o rl i waszych piknych zdjeciach to zegnam Tak jestem zerowcem i nie mam zycia w rl oraz nigdy nie rozmawialem z panna i pozdrawiam :) @Furora Za co dokladnie Lady~ dostal bana? |
nie Wklejajcie Tu Swoich Zdjec Pastuchy ...chuj Nas Obchodzi Jak Wygladacie W Realu ... To Jest Temat "wydarzenia Z Furory" A Nie Pierdolone Pokaz Mi Swoja Fotke...
|
Cytuj:
|
Lady Moki!!!!
IMARGAM JESTES GNIDA I ZERO RESPEKTu DLA TAKICH JAK TY ZALATWILES LADY BO CHCIALA KOPIC PACC KOMUS NA TibI , BOLALO CIE TO!?!?!
JO STAC NA PACC A CIE NIE WIEC OWNED !! HAIL LADY MOKI BO TO ZIOMEK !!! |
@mazurxx
mam chyba te same mebelki co ty :) @jakie krzywe mordy?jakie pastuchy ? pokazcie swoje i pierdolcie o krzywych mordach wtedy czyli wolicie dalej podniecac sie wojna, nic nnego sie nie liczy? |
Cytuj:
DO PIASKOWNICY!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |
|