![]() |
@up
bez przesady! xD Na kazdym expie mozna sie zagapic;> |
Marna wymówka z tym TV. : p
@down Wannabepablofon ? xD |
Cytuj:
Eee na ryj ci spadło kowadło chyba koleś. Ja napisałem, że oglądałem telewizje i przez to nie wiedziałem do końca co się dzieje, nie napisałem że padłem bo oglądalem telewizje. Twoje imie ciebie wyraża "wannabepro" . Bym oglądal czy nie i tak bym padł. Ty zapewne byś nie padł. |
Exodus Omg xDDD
Up nie podszywaj sie pod Pablo bo aż zal ;> Own3d |
Ehhh.... co z ta Kyra ?
Kicklo mnie ~1h temu, a dalej nie moge sie zalogowac... na tibia.com pokazuje 110-150 osob on line :/.... co sie z tym dzieje ? X( |
Mnie kicklo okolo 13:20 i do tej pory lognac nie moge ...
|
dzisiaj 2:0 dla Herineey'a :)
Zambaros May 05 2007, 16:06:45 CEST Killed at Level 98 by Herineey i to tez jego sprawka Darylan May 05 2007, 16:27:52 CEST Died at Level 121 by a fire elemental |
A propo nie moznosci logniecia sie, to na valorii dzieje sie to samo...Elysia, Harmonia(przynajmniej okolo poludnia, tez cos sie spsuła;/
ps. pisze to wnocy, bo baletach, wiec jesli jakies bledy, to sorry, ale wybaczcie;( |
Wyjasnienie mniej wiecej mamy :P www.tibia.pl Wystarczy spojrzec na Newsa ;]
|
Pfff
Turkish hakers own cipsoft system lol
Przy okazji zwrocę uwagę że owe ataki nie są skierowane jedynie na Cipsoft. |
Nide a moze nam powiesz do kogo były skierowane ?
|
Cytuj:
Na kogo oprócz serwera cipsoftu? Rapidshare, (ale za mocne serwery mieli) 3 jakies tureckie strony wiecej niewiem. Ale głośno o tym w necie. |
Bodajze atak na jakis z niemieckich routerow z tego co czytalem.
|
Cytuj:
Co lepsze atak jest dziwny bo niezawiesza wszystkich operacji na routerze lal Zawiesza wybrane Ip jakby ktoś miał dostęp do operacji jakie wykonuje lol Ciekawy atak DDoS. |
ZNow kYra padla przed paroma minutami...
|
Post Dublet.
|
Cytuj:
Szczerze to niezły wyczyn dokonują Turcy. |
Kyra to przeżytek niema tam już czego szukać :P
Pozdrawiam Mój Team Z Kyry Haill Nkwd |
Og'thun
May 08 2007, 21:35:07 CEST Killed at Level 120 by Herineey |
Cytuj:
Jeśli sie nie skończy PA ze strony takich kozaków jak Ren'ko (wraz z Furions) to nigdy nie będzie tam czego szukać. Zabijają ludzi którzy za szybko expią. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |