![]() |
|
przestaw grafike na opengl moze tak
|
Cytuj:
a zaznaczasz w netwrok "test serv"(coś tam)huuhahua głupie pytanie ale...wartospytać... |
|
oO Pharao Sword i Helmet of the Ancients BIG GRATZ (Wymiatasz Ter) ;)
Btw. Taa, zaznaczam Test Server - lol ;) |
No spoko
No no no Teraram spoko hatka :) a eq zarąbiste :evul: Big Gz :)
|
|
ja tez koncze grac...
nie mam juz czasu na tibie pozatym mialam hacka, 50bp hmm i eq poszlo sie jebac akurat w momencie kiedy chcialam je zpieniezyc =.= dozobaczenia w piekle:evul: |
dzieki goku :*
powodzenia w grze rowniez ;P http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227388 i jesli ktos jest zainteresowany- moje gg 7243260 ;) enjoy life ^^ |
|
Siema jestem tu nowy...opłaca sie grać na tym serverze ? i kogo mam zrobić ??
btw.potrzebuje jakiejś kasy czy cos jakiegoś ubrania jak ktoś by mógł pomuc będe wdzieczny... +edit aha jak cos moje gg 3227095 PozDro |
Pasozytow, zebrakow i anlafabetow jest dosc na tym serv, idz na inny ;p
|
Up@
haha xD! @ten co ma chcice na serv. Na celescie tez duzo brudu, idz na Xerene tam jest dosyc spokojnie i dosc nowy serv :) |
GratZ All, nice ss.
@Kadridz Xerena jest przepelniona i w ogole duzo PK, i zlodziei i pelno innego typu rzeczy, wiec nie oplaca sie tam isc, polecam <hmmm> Real Life :P i slownik ortograficzny. |
daNOOBia ^^
rzeczywiscie na brak wkur... noobow nigdy nie moglam narzekac na tym serwie :) moze sprobuj sie zadomowic na innym |
Ter - Cipsoft/Gm, zwrócili ci Sov'a czy to byl fake ? = P
|
co cwaniaki na stronie ta ? na h u j mam pisac poprawnie ? pisze wtedy kiedy trzeba 19:32 Siwy : fri hunty , wypierdo-l z expal, h-lv robia noob chary zeby miec pretekst do placenia, dan00bia ?
Pozdro :D a i jak mnie nie znacie to nie wyjezdzaj z tekstami...i te uwagi schowaj dla siebie lub podziel sie z mamą |
Cytuj:
|
spokoj <kobieta lekkich obyczajow> -.-
nie podoba ci sie na danu~ nikt cie nie zmusza do gry w tibie a tymbardziej na danubii |
A kiedy wg ciebie nalezy piac poprawnie?
Lepiej bys wyszedl na tym jakbys sie przyznal ze jestes niedorozwinietym analfabeta niz chrzanil ze piszesz poprawnie kiedy trzeba walac w tym czasie kupe bledow ;p |
i wogóle wyjdź i sie wywstydź... :p
powiedzieli Ci co myśla i nara nie podoba sie... spadaj... dali CI rady o słowniku i dobrze...bo ta wiedza sie przydaje... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|