![]() |
|
No jak to zauwazyli zapraszam ,ale dopiero kolo czerwca :) bo w tym miechu mam w ch**j pracy i sie nie wyronbie. Niestety, a nie chcial bym, by bylo tak ze odwiedzicie moje piekne miasto ,a ja bede musial isc do roboty :(. Zrobie najlepszego placka i oprowadze was po najlepszych lodzkich klubach. Nie wiem czy wszystkich wpuszcza, ale cos sie wymysli. Zapraszam serdecznie koniec czerwca. (najlepiej bo bedziecie po sesji + szkole itp.)
Oprocz tego zalatwie wam hotele i oprowadze po LDZ :D Mieszkaja tu tez 2 lisy :) Ara nie graj w pilke przed wyjazdem do lodzi bo znowu mnie nie zobaczysz ;) P.S. Dla bezoka 2x wiecej Srajtki :) P.S. 2 niech sam xandar sie wypowie i Les o co poszlo bo to spor miedzy nimi. Czerwiec 2007 -> Bergilliada |
Tak jak dosc nie jasno powiedzialem/napisalem powodem mojego odejscia jest po prostu pomylka. Pomylilem sie w nazywaniu czlonkow UF/Prolacks (przynajmniej niektorych) przyjaciolmi. Sa na tym swiecie priorytety i ja swoj obralem. Zostaje przy Anumie i mnie gowno obchodzi co wy bedziecie o tym myslec. Poza tym to nie jest tak, ze ja odszedlem. Dzisiaj Aureliuss dal mi jasno (mowiac: s*******aj stad) do zrozumienia, ze nie mam czego szukac w United Forces. Dzieki za to co bylo miedzy nami i gl.
Anum: dzielnica Fabryczna // Signed Xandar |
Xandar sam wiesz ze Aure~ jest impulsowy i nie rozumiem czemu odebrales jego slowa jako "wypad z gildi".I to chyba ja ustalam jeszcze kto ma s*******ac z gildi a kto nie.Chujowo wyszlo... ale nikt Cie nie bedzie prosil o powrot do gildi.To byl Twoj wybor :/
I jak to prawda co Anum tam odjebal to sam bym zrobil to co Kucharz :) |
co zrobil? bo jesli to co mi sie wydaje to chyba tez powinienem dostac po pysku ;>
|
widzę ze morale spadają a tymczasem my czekamy na fragi jakies
|
Cytuj:
|
Teraz UĆ!!8o
My Was oprowadzimy... Nie to co Anum :P Berger... Pomoge Ci 8o @Trai'ler... Berger LKS, Ja, Lisu, Metek WIDZEW :) |
Ale wy macie naje**ne w glowach jedziecie na meeeing i sie kłócicie jak ja bym pojechal to bysmy sie wszyscy zajebali i nikt nie mialby sily sie kłócic
ale zepsulem noge :( i nie przyjechalem ale co tam niedlugo meeting w Krakowie @berger juz nie bede gral przed wyjazdami :D |
Cytuj:
btw berg , jesteś za ŁKS'em czy Widzewem : > ps. Coraz dziwniejsze rzeczy dzieją się w tym topicu więc wole sie nie wypowiadać : > @down nieprzeciętny yntelygent , ten z ktorym miales zaszczyt rozmawiać |
Inteligenta Rozmowa z Jedyn z Uzytkownikow forum po malej imprezie :
--- (2-05-2007 16:12) moje biurko ladnie pachnie --- (2-05-2007 16:13) a twoje / Ja (2-05-2007 16:13) xD Ja (2-05-2007 16:13) normalnie --- (2-05-2007 16:13) powachaj --- (2-05-2007 16:13) napewno jakos pachnie --- (2-05-2007 16:14) moje pachnie bezzapachowo --- (2-05-2007 16:14) ale ladnie pachnie |
@up
Bardzo inteligentna rozmowa. Dołączając się do tematu powiem że moje biurko pachnie kabanosem... nie wiem dlaczego ;< @UF Czekam na fragi ^^ (Czekać to ja sobie moge -.^) |
Viffarn co sie stalo sie ?:D Banished :(
Next time nie laduj sie gdzie Cie nie chca :baby: Filmu z jego bana NIE BEDZIE :D /Metek. |
Own3d? 8o
Viffarna mamy zglowy na miesiac :(B) |
Kebab Own3d :<<<
|
Cytuj:
and by Milivin Caris Lirath May 03 2007, 10:45:53 CEST Killed at Level 71 by Aureliuss and by Xenezis sa i fragi.... |
Cytuj:
|
BUDOWLANI LOOOOOODZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
bandzieoch byl szybszy :| Trailer@ - Nie wiem co to ma do rzeczy... Aure LKsu nie lubi wiec powiem ze LKS ale kiedys im kibicowalem jak bylem w podstawoce. Tylko co z tego? A co do iridi.... KEBAB TRAPS HIMSELF 2 - pobiegl po nas i kozaczyl, mial Pz locka, padl na edron. |
Cytuj:
tak sie pytam , tylko za kim jestes : ) , wiesz czasem lepiej wiedzieć : D btw odpowiedz mi na drugie pytanie : > |
@up.
Rugby :P @topic. Gz fragow Panowie. /Metek. |
A payment rośnie... xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |
|