![]() |
|
[GUILD]Fighting Alliance Group[/GUILD]
:) time to die. |
Avoge
Apr 26 2008, 11:15:26 CEST Killed at Level 57 by Elzagii and by Mark Devire Xantro Apr 26 2008, 11:09:41 CEST Killed at Level 83 by Asan Tardor and by Robin Hood celne oko Narazie tyle ;] |
Cytuj:
A tak btw o tego jutrzejszego POI nie bedzie wam tak latwo :D |
Cytuj:
Kozakowac na forum każdy może.Zobaczymy co zrobicie. |
Prawda jest taka ze fagi to dzieci w wieku 14-17 lat, ktore potrafia tylko wciskac przycisk zeby sd lecialo. Moim zdaniem Ns predzej czy pozniej wygra ta wojne i znow skonczy sie gra na Aurea dla kazdego.
Tibio~ zawsze kiedy sie zaloguje Ty jestes online, nie mozesz zyc bez tibi? |
@up
jak sama nazwa wskazuje Tibioholikus B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Granie z bratem jednym charem to nie szarowanie?:baby:
|
Cytuj:
Jak spales komputer sam sie odpalal i na frosty lecial B) |
Cytuj:
Jak chcesz coś pisać to pisz z normalnego hara. Zapewne będziesz się bronił, że to nie prawda-podaj jakiś inny nick na tych samych numerach. |
Skoki do pzta pizdeczko (:
|
Kocham ten server.
Myslalem ze nic nie moze mnie zaskoczyc a tu takie rzeczy ;) Ciekawe za ile nowe tasowanie ekipB) |
Cytuj:
Szkoda gadać, i co nie podałeś żadnego innego nicku na numerach Suggesixa. Jesteś ładnie popierdolony, na szybko nick w profilu zmieniłeś, że niby na Suggesixie nie grasz a sugg to twoja kzywa. |
"kzywa" _/
|
Cytuj:
NO, tak jak myślałem, ''atakowany'' już zdupił. |
Cytuj:
Hunciliście mnie już tyle razy, może po prostu sie odpierdol. ps Przed chwilą to był podobno twój har, teraz dałeś mu hunta. |
Cytuj:
|
nie mowilem zeby HaH doszlo odrazu do wojny?
Skokson masz za swoje ;( |
spoko czoko do zobaczenia na polach bitewnych pieski adde ;*
|
Pieski? Nie wiem kto tu jest psem rzerujacym na level.. Ty sie obrociles od nich oni zrobili to samo :) Nie wazne, ze ja tez na tym stracilem teraz nikt nie poexpi jak ns sa, no ale rozumiem decyzje la ondy i inmates.
Skoki bierz swoja armie i do pz :P |
Jakby inmates etc. odwrócili się w taki sposób w jaki my odwróciliśmy się od nich to by było jeszcze pół biedy :D:D.
|
Ej Skoki to ogarnij ekipe bo znów sobie latamy i zabijamy waszych znajomych, bo was niemozna bo w pzcie siedzicie. Hahaha
|
|
odrazu jak odeszlismy byl plan ze dojdziemy znow do inmates i im pomozemy ale wiedzieli o tym tylko liderzy z tego co wiem
bo bylo nam szkoda naszych ziomkow, chcielismy tylko pokazac w taki sposob to ze czujemy sie zle z tym co napisalem wczesniej, probowalismy napisac do riptura kilka razy jak byli liderzy ale akurat go nie bylo a na dzien przed therrax z nim podobno gadal ale inmates juz sie ugadalo sobie i maja teraz wszystko gdzies taka jest prawda do tych co pisza ze my chcielismy wydymac inmates i reszte, przykre bo chcielismy dobrze a wyszlo jak wyszlo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polak = hunted
Chyba ze ktos go zna xD |
Cytuj:
|
Bo to ostatnie przetasowanie ekip.
Zobaczymy pozyjemy :) |
Cytuj:
Oj Kidler, Kidler na ostatnim openie padles jak SZMATA, wiec mowi to "BOSS". :) I tak swoja droga to powiedzcie mi jakie gildie sa razem, a jakie przeciwko sobie, bo mi sie cos zaczyna p*e*d*l*i* Inmates na Zółto. Ja juz nie wiem jak to jest. :D |
Cytuj:
pzdr 8o |
W 3 osoby zabic 104 rp ?;> hmm i to bez trapa ? Gratzz Ivoire
22:39 Warning! The murder of Ivoire was not justified. 22:46 Warning! The murder of Shalvion was not justified. |
Cytuj:
|
@up
jak kazdy wie to po co sie chwalisz? |
Cytuj:
to jak bys ty to zrobil :D ZIMAHEE ROX KURWA |
Cytuj:
|
haha przed dp w ankh :
13:37 Ivoire [102]: hey 13:37 Ivoire [102]: but if i pay 13:37 Ivoire [102]: for 100% 13:37 Ivoire [102]: i will not be 13:37 Ivoire [102]: hunted? 13:37 Ivoire [102]: ;) 13:37 Mage Jon [136]: YES 13:37 Mage Jon [136]: u wont |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |
|