![]() |
|
Bleach 345
Ukryty tekst:
|
Znacie jakieś anime podobne do Beck: Mongolian Chop Squad?
|
Cytuj:
Uluś ma przyzwoite ressurection. Ciężko było sobie coś wyobraźić. Ale z kolei, teraz znowu będzie - pokazanie paru umejętności, kopanie i kaleczenie tyłka Ichigo a później : Ukryty tekst:
@ down fakt, rozpędzony byłem. :P |
@UP
Pózniej* Ja bym wolal zeby Urahara pokazal wreszcie co potrafi ; > @Naruto. Zapowiadaja sie ciekawe walki ; ) |
Cytuj:
|
@up
A "Nana" o czym jest? ;] |
|
316 ep. Eyeshielda 21 skończone. Warto było nie spać 3 noce : DDD
@naruto Ukryty tekst:
|
Piątek trzynastego - brak neta przez pół dnia ; P
|
Ja natomiast siedze i ogladam Romeo x Juliet. Na polmetku - nie takie zle jak mozna by sie spodziewac.
|
Piątek trzynastego - trzy pały i zepsuty autobus.
Ale przesadny nie jestem ; ) |
Haha wszedłem by pograc moim sobie moim pallkiem a tu gracz o nicku Konata xD
|
Oglądam Rosario to Vampire i już sam nie wiem...
Co jest gorsze. ten shit, czy zero no shitaima? (pralka) Boszzzz.... |
@eerion
Wlasciwie... Jak wiekszosc ecchi, niestety : P |
@eerion
Ja tez nie miałem pozytywnych uczuć oglądając 1 odcinek RtV. Zbyt dużo ''majtek'' , ''echhi'' , ''piersi'' , a ta vampirzyca taka głupawa, albo naiwna sądząc po 1 odcinku... |
Manga lepsiejsza. Olej anime zostan ninja
|
@kołbaś
Dobrze wiedzieć. Wezmę się za nią wkrótce, jak skończę 1000 rzeczy, które mam w najbliższym czasie do zrobienia =P |
Noo, panowie... Moje 250GB anime poszlo sie jednym slowem je*ac. Zajek*rwabiscie...
|
Cos zrobil?: |
Bo watpie zebys to zrobil z wlasnej nie przymuszonej woli. |
PCet odmowil wspolpracy przy probie odratowania dysku. Epic fail, sprzedaje wszystko co z nim zwiazane x|
|
Ech... sh!t happns.
[*] RIP anime Grocix'a |
@Grocix
Piatek 13stego... posty ida podwojnie! A kompy zdychaja. A ja slyszalem o nowym wirusie co na windowsa sie haczy, moze tez masz... A w moim przypadku jakis kolek wcisnal przycisk i wlaczyl alarm przeciwpozarowy... Ofc cos takiego to "criminal offence", wiec bedzie dochodzenie... Pewnie zedra z nas kazdego po 20 funtow i dostaniemy reprymende >.> |
@Que
Nie, to raczej nie wirus. A co do dnia, niby przesadny nie jestem, a wszystko sie wali akurat dzisiaj... Swietnie! @Edit Nie wiem czy dawalem, ale TAK wygladalaby Haruhi w RLu: http://www.youtube.com/watch?v=O1WdLALG1jI Zakochalem sie xD Przeciez ta laska nawet ma wyraz twarzy jak nasza bogini, ahh! |
Grocix, nie możesz użyć ''Przywracanie systemu operacyjnego''?
''Nie wiem czy dawalem, ale TAK wygladalaby Haruhi w RLu: http://www.youtube.com/watch?v=O1WdLALG1jI Zakochalem sie xD Przeciez ta laska nawet ma wyraz twarzy jak nasza bogini, ahh! '' Kurde! No nie? : ] |
Hah.... No jest spore podobieństwo do Haruhi. Żal twoich anime troszkę. Napisz dokładnie co się stało z dyskiem na gg, może uda się odzyskać animu.
Nipah! Corgar Frizz |
@Sam
Nie, bo system byl na innym dysku ; ) |
Rest in Peace HDD.
Oj chyba bym nie wytrzymał jakby mi moje 1,5 TB znikło. |
@up
Tyle to ja nie mam pamięci w całym kompie xD |
Cytuj:
|
@Nari
Baa, ja mialem oddzielny dysk. Padl mi natomiast dysk systemowy i na tej 500ce na Anime probowalismy wydzielic z 60GB na system. I co...? Oczywiscie crash podczas dzielenia. |
Cytuj:
http://i107.photobucket.com/albums/m...lstrom_rip.gif |
@Nari
Chyba 13.02.2009 ; P No cóż. Ja zamierzam sobie niedługo kupić twardy dysko (taki przenośny). Dołączasz do komputera bodajże za pomocą USB i jest 1 TB pamięci. Sprytne, bo można mieć anime zawsze w plecaku, jak jadę do Polski ; ] |
dlatego Anime nagrywam na Płytki : ) Ekonomicznie i bezpiecznie : P
@down nie no jak sie ładnie wsadzi do pudełko i zrobi dobrą okładkę to wygląda całkiem efektownie na półce : P |
@Hanndo
Ale niekomfortowo i balaganiarsko ; ) Nieno, jakos przezyje, badz co badz, wiekszosc byla juz obejrzana. Jesli natomiast moglby ktos zarzucic Saikano i Azumanga, ktore ogladalem, bylbym wdzieczny. @Edit Jakby ktos chcial: http://www.myapple.pl/sprzedam-pozos...le-wiecej.html |
Cytuj:
|
@Up
Lol, przeciez z polowa tematu juz SMSowalem :P |
Cytuj:
|
@Nari
Jeśli jeszcze nie podałeś Rayzie numeru telefonu to nie rób tego xD Funekai się powoli zbliża, czas zacząć kase odkładać. Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |
|