![]() |
13:22 Tharius Vampire [138]: hahahaha trap kurwo
wybacz |
Cytuj:
|
|
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1 "opena" po plecach panowie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
znaki znaki znaki |
dostali po pizdzie i zaczynaja sie wymowki:D
Nie wygracie tej wojny i tyle... |
neq de'oldstar, sol exoz jesli to nazywasz kilkiem bot knightow to pozdrawiam twego okuliste dla mnie chodzenie bez war moda jest w huj lamerskie ale coz jak widac nie ode mnie to zalezy ale mam nadzieje ze inni tez sie naucza
|
Czołowi denserzy jeszcze nie wkroczyli na parkiet, a tutaj już taka imprezka. :P
|
obejrzalem, trzeba przyznac, ze latwo poszlo xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wymówki ziomeczku, tylko stwierdzamy fakty,
- Neq de'Oldstar - Exiss Hunter - Eustachowiec - Sol Exoz - Jovana - Hercales - Rubyss - Zenus Mango - Baleia Brutal Oczywiście te chary tylko przypadkowo stały między nami, przypadkowo blokowały sqm, przypadkowo pushowały i rzucały mw. Czysty zbieg okoliczności. Mając taką przewagę lvli i osób, próbujecie wygrać za wszelką cenę wspierając się noobcharami. Czyż to nie jest żałosne? Zauważcie że u nas nawet party miał taki Suprido czy Zamalek club, 60lvle, tudzież pokazaliście jakimi jesteście frajerami bo nie potraficie uczciwie zagrać. (edit; sorki że wszucam tu wszystkich do jednego wora, ale trudno nie jest powiedzieć "WY*******AJ TYM NOOBEM Z OB") Takie sprostowanie, teraz nie da się przejąc serwera na wyłączność. Mozna się bawić w nieskończoność. Jeżeli Wy na pierwsze OB nie potraficie wyjść uczciwie bez noobcharow to myślę ze war mode'a nie będzie w najbliższym czasie, tak wiec niestety będziemy się póki co pierdolić po stackach. |
Eaustachowiec to slyszalem ze od was tez ma hunta wiec nie klasyfikuj go do nas, co do reszty masz racje nie wiem na huj tam przyszli
|
Cytuj:
|
rofl, neq, hercales i rubyss nie dostali inva do party
baleia costam jovana i zenus costam mnie tez pushowali, takze nie wiem czy moizna ich zaliczyc do naszych noobow co do exissa i sola moge sie zgodzic ;x |
Jak zwykle stara gadka ze noob chary lataja i blokuja niestety zawsze tak bylo i bedzie lepiej zrobcie jeszcze wiecej noobcharow niz flow i grajcie tak samo bo inaczej nie dacie rady a zreszta nawet i z tym nie dacie rady ;s
PS: Wlasnie zauwazylem => Leina Alek Jun 06 2010 [*] Ta wasza gildia na ilosc robiona na warmodzie by byla miazga, kilka hajt lvli od tych holendrow reszta pk team. |
Cytuj:
saraceno zenus mango gienho jak nirek padl eustachowiec podbno tez od was tylko byli na tyle lebscy ze przyszli jak juz byliscie na stackuxD potem poprzychodziliscie bez party zyga stacowac sobie mozesz do konca zycie ale jak na vt mowili tak wojny nie wygrasz:) |
Myślę że jednak najwięcej namieszał neq który stał miedzy nam, blokował sqm'y i rzucał mw. Resztę sobie sami wywnioskujcie.
http://www.speedyshare.com/files/22852324/obmorgana.cam Obejrzyjcie sobie w spowolnieniu cama, wszystko widać. Praktycznie wszystkie nooby Wasze były. Jeżeli neq nie dostał party, bo zamulił, spóźnił się, w/e mógł w ogóle nie przychodzić. Myślałem, że mając taką ekipę wyjdziecie bez noobów, u nas jasno się ustaliło - 'albo dochodzisz do party albo wy*******aj'. Możliwe że potem ktoś przyszedł jak zobaczyliśmy że od Was jest sporo noobów. Tylko wtedy już byliśmy na stacku i gówno to dalo. Elooo, ja się chce dobrze pobawić, tym bardziej że za tydzień kończy mi się pacc, a za 2 tyg. jadę na całe wakacje do Irlandii. Ostatnie 3~ miechy nie logowałem w ogóle na pixele tylko ten kasjusz mi tu ciągle marudzi, 'ooo bedzie fajne oro jak rok temu' :D Nie widzi mi się przejmowanie Morgany wszelkimi kosztami, nie ta zabawa co kiedyś. |
Wgl czemu spóźnialiscie się 20min ? Tak długo zajmuje wam wpisanie passow i kupienie supli do WŁASNEGO chara ? : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
--- Jaz dodał 1 minut i 14 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem, nie chce na nikogo wrzucać, ale po chuj się napinacie? Wy płaczecie o nooby, cóż mamy taką potęgę to dlaczego nie skorzystać ? To tak samo jakby był mecz w nogę Polska vs Brazylia i Polacy by płakali, że tamci wyszli w najlepszym składzie. Tak samo jak my narzekamy na Wasz stack, to też można powiedzieć, że nieuczciwe. |
Jacek to Candia =)
|
Cytuj:
Raczej by pasowało... gra Polska vs Brazylia. Brazylia dała w łapę pomimo dużej przewagi umiejętności i oczywiście wygrała, ale każdy dobrze wie, że Polacy by w pizdę dostali nawet gdyby Brazylia nie dała łapówki. Tak więc Brazylijczycy mogliby spokojnie wyjść na boisko bez dawania koperty i tak by zwycięstwo było po ich stronie Powinieneś skumać Zauważ że skoro macie taką potęgę, praktycznie wszyscy 200lvl+ kasy od zajebania, to po co się wspomagać noobami, kiedy przeciwnicy to śmieszna rebelia, bez 'zajebistych pixeli' i kasy? Ale z tego co widzę atmosfera na forum i tak jest dosyć spokojna, chyba brakuje Grebola :D |
neq dostal pierwsze party, 2giego nie, to wasz fail
na filmiku widac mase waszych noobow wiec nie placzcie ze od nas byly 3-4nooby rofl jakbyscie wyszli na pustynie to te 4 nooby czy nawet te 8 nie zrobiloby wam krzywdy, ale sami wybraliscie ubite kafelki w yala :) nie widze sensu w tej napince, przyjmijcie WM i gitara |
Zyga, ponieważ to jest normalne, gdybyście mieli tylu ludzi i tyle noobów też byście tak robili. proste.
|
Postać plx ://
|
Cytuj:
--- Kambaa dodał 0 minut i 36 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
--- Elooo dodał 1 minut i 22 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AHAHAHAHA no jasne , wszyscy sypia bo chca byc z flow ! Ziomek ja tez mam u was sporo typa co mi sprzedaje wszystko na prawo i lewo :) |
Cytuj:
Spieszy Wam się z tym war modem? Toć dopiero zbieramy ludzi.. edit; oczywiście tylko Angelos potrafi robić takie ambitne hasła jak zyga123 HAHHAHAHAHA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |