![]() |
Haha, zawsze tak jest. Zawsze wytykają brak maszynki do golenia. Dlatego ja, na wszelki wypadek jakby ktoś chciał mi zrobić fotkę i wrzucić, golę się co dzień lub dwa! : D
|
@Juzio:
Jakiś Ty ładnyyyyy ^^ Ale ogolone płaszczyzny twarzy wyglądają lepiej ; ] |
No ja miałem przez 2.5roku włosy prawie do pasa, to wszyscy mnie mylili.
Obciąłem je przed wakacjami dopiero |
Cytuj:
@Ryba Nic nie mam do zarostu, ale taki wąsik (haha, obczajcie samo słowo lol) wygląda lamersko w uj. |
Cytuj:
W zasadzie to powinni w szkole nauczać o goleniu się!! BO O TYM SIĘ NIE MÓWI WŚRÓD TYCH MŁODYCH LUDZI I TO DALEJ TAKI SAM TEMAT TABU JAK SEKS!! |
Cytuj:
|
Tak na poważnie, ludzie nie widzą jak wyglądają z takim wąsikiem czy im się to podoba?
@down Racja, chyba jest coś takiego (w sumie też tak miałem, ale naszczęscie zarost naprawde widoczny mam od 17 roku życia, a okres dziewiczego wąsika mnie ominął. : D) |
Cytuj:
|
@Lord Dreathan
Dobreeeeeeeeee czapaje :D też chce taką ! :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No nie oszukujmy się gdzieś na mieście poszła fama, że z takim "wonsem" sprzedadzą im browara, tudzież winko. Fail, bo długie włosy + wons =\= alkohol w jakiejkolwiek postaci sprzedany w sklepie na rogu.
|
Nigdy w życiu bym nie wszedł do tego spzitala, nawet z oddziałem SWAT.
|
Cytuj:
@Lord Dreathan Gdzie znajduje się ten szpital? @down Jaki wpływ może mieć ścinanie martwego włosa na jego cebulkę znajdującą się pod skórę? Poza tym, zostało to już dawno udowodnione. |
Cytuj:
Co do pytania o szpital. Wieś Owińska, gmina Czerwonak, powiat Poznański. |
Ja to słyszałem, że to ma wpływ na "twardość" włosa, ale czy to prawda i czy to ktoś udowodnił to nie mam pojęcia. ; ]
|
Udowodniono, że ścięty włos po prostu odrasta pod innym kątem.
|
Ja się muszę codziennie golić od 3 lat :(
|
Cytuj:
|
Slythia , mylisz się. Jak się golisz to rośnie ci szybciej i więcej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Cytuj:
|
golic meszek a twardy zarost to duza roznica joszku
@down ju tu |
Yh, sie zebrała banda nastoletnich twardzieli to co jusz siem golom i chcom siem fszystkim pochfalić! ^^ : P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
/me czeka na moment kiedy skład chemiczny cebulki włosa zostanie rozebrany na drobne elementarne cząstki.
|
Ja nie mogę, Guiding Light się skończyło, a wy się jakimiś włosami przejmujecie!
|
@Lord Dreathan
Nie wiem po co tam poszliście. Ja mieszkam na terenie szpitala i nic ciekawego tu nie ma. A w starych budynkach nie dość, że brudno i śmierdzi, to jeszcze grozi zawaleniem bo "wariaty" z gimnazjum tu szaleją. Za to czapki pr0 o/ |
bboyjuri@
Mniej photoshopa plx |
Cytuj:
|
|
robek, fajne rurki, gdzie dokonałeś zakupu?
|
Cytuj:
chyba ze mam sprecyzowac gdzie, to chyba plaza w rzeszowie. |
Cytuj:
|
Lol Gonzo i tak się w takie nie zmieścisz!!
ed: Haha : d. Ale w tamte czarne byś nie wszedł : )) btw. o lol ale brzydkie skarpetki! Miałem takie jak chodziłem do przedszkola. Dobre 3 lata temu. |
Cytuj:
czyli co, mam chude nogi/nie mam duzo w pasie? zdziwilbys sie ;d moze to zdjecie tak wyszlo ;x |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
niestety, jedyne skarpetki które pasowały mi do moich zajebistych najaczy za kostkę to były akurat te ;-) (chodziło o to, żeby mi się kostki nie obcierały, a te skarpetki są zaraz za kostkę, idealne pod midy). Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |